Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Dome aizliedz visus 16.martā pieteiktos pasākumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
OK!
O
Neviens tev nav aizliedzis nolikt ziedus pie Brīvības pieminekļa! Lai godinātu leģionārus nav jārīko gājieni vai cita veida no komuņagiem aizgūtas izrādes.
Berta
B
Kas man var aizliegt likt ziedus 16. martā pie Brīvības pieminekļa? Neviens!
tad
t
Un latvieši ir tādi mēsli ,kas izzaga un izlaupīja savu Latviju.
jooooooooo
j
Tautai bij jāiet tad kad Latvijuizzaga un izpārdeva,tagad iet dēļ tāda sīkuma neredzu vajadzības.
arine
a
Atgriežoties pie 16.marta-latvieši ies gājienā ar Latvijas karogiem rokās.antifašisti būs apkārušies ar nacistu simboliku,fašistiskiem lozungiem un ,kā naidpilns vilku bars apmētās ar replikām latviešus. Jautājums- kuri tad šeit ir tie fašisti un kuri - antifašisti!
Phoenix
P
Vai kāds man varē5tu pastāstīt iemeslu no kura laika krievi WW2 beigas svin 9. maijā, nevis 8. kā citur Rietumos, ja vispār to atzīmē? Vēl 1972 gadā, Austrumberlīnē, uzvaras parāde notika 8. maijā. Man vēl fotogrāfijas no tiem laikiem.
Tvaika ielas sanitārs
T
Lai puslīdz ticami samelotu, ir vismaz kaut kas jāzina. Bet tev leģionāri ir turējuši Ļeņingradas blokādi, nē tomēr piedalījušies soda operācijās, arī nē, bet vienalga viņi ir sliktie :D
Tvaika ielas sanitārs
T
Ja tu esi lasījis tikai wiki, ujiki un uzrakstus uz ateju sienām, tad neko nepierādīsi. Tu leģionāru atmiņas esi lasījis? Neesi. Bet nāc strīdētis ar cilvēkiem, kas ir lasījuši, un mēģina viņiem kaut ko "pierādīt" :D Starp citu, wiki par leģionu nekā nav. Nekur tāds leģions nav karojis, tikai pēkšņi 1945. gadā 15. divīzija uzrodas pie Podgajes (atkal samelots - visa divīzija tur neatradās 1945. gada 2. februārī) un pēc tam uzreiz pazūd. Un tas ir kara apraksts? Šodien, kad nevienā militārā forumā nevari neko ierakstīt, ja nezini, ko par to saka vienas puses dokumenti un ko otras? :D Starpība ir. Ja tev rakstīt ir "neērti", tas nozīmē, ka princips neatļauj. Neesi pirmais tāds.
glebis
g
да не, разницы нет. ты говоришь - не пишет значит не умеет. а я говорю - умею, не удобно.
glebis
g
чтоб тебя. ну ты упёртый паря ))) ну поищи тогда в википедии или по историческим сайтам данные про латышских легионеров. не свои родные сайты или школьные учебники истории, а в Интернете. все врут, да? как и этот оккупант glebis :D устроили, панимаш, информационную войну.
Tvaika ielas sanitārs
T
Starpība ir tāda, ka es atrodos savā valstī un kur vēl es rakstīšu latviski, ja ne te. Tātad mēs nonākam situācijā, kur glebisi uzskata visu no PSRS vēstures nenākošo informāciju par meliem un nekas, ka glebisi neko nevar pierādīt ar faktiem un vispār nezina, par ko tad ir runa.
Tvaika ielas sanitārs
T
Glebisu "viedoklis" - leģionāri 1944. gadā piedalījās Ļeņingradas blokādē un tāpēc bija slikti. Nē, viņi atradās citā sektorā un 1944. gada martā vairs nebija Ļeņingradas blokādes, bet vienalga leģionāri piedalījās soda operācijās un bija slikti. Nē, soda operācijās viņi arī nepiedalījās, un vispār glebisiem nav zināms, kur viņi piedalījās, bet vienalga bija slikti, jo karoja pretējā pusē.
glebis
g
ja es nerakstu tavā valodā, tas vel nenozime, ka es nemāku. man nepatik latviešu gārumzīmes, tāpēc ātrāk un ērtak izmantot krievu valodu )) es, starp citu, to pašu varu tev par tavu krievu valodas prasmi pateikt. tatad mēs nonākam tādā situācijā, ka tu uzskati manus vardus par meliem, es uzskatu tavus vardus par meliem. lai vēsture būs mūsu tiesnesis. čau
Tvaika ielas sanitārs
T
Kīna tādā sakarā, ka komunisti iekaroja Ķīnu līdzīgi kā Austrumeiropu. Koreja tādā sakarā, ka komunisti no Ziemeļkorejas iebruka Dienvidkorejā. Un ka nevar strīdēties par to, kurš sāka auksto karu. No PSRS neko nevajag "taisīt" - un nez vai kādā filmā atradīsies monstrs, kas izskatītos tik briesmīgs kā PSRS. Holivudas monstri ir garlaicīgi, dažreiz smieklīgi. Latviešu valodu nezini, jo tajā neraksti. Tātad principa pēc negribi rakstīt, bet tas jau ir rādītājs. "visiem bija dzīvokļi" - tikai aizmirsi pastāstīt, kādi. PSRS līdz pašām padomju varas beigām nevarēja nodrošināt katrai ģimenei savu dzīvokli, ģimenes mājas vispār bija liels retums - tad par kādu ekonomiku mēs runājam? Arī tagad darbs ir visiem, kas grib strādāt. Ja negribi, nestrādā, tikai tad nebūs naudas. Būs grūti tev palikt "pie sava viedokļa", jo viedoklis bez faktiem nevar pastāvēt. Tāpēc nekas neatliek kā runāt muļķības un melot. Leģiona kājnieku divīzijas cīnījās frontē, nevis "soda operācijās". Bet faktu nezināšana jau netraucē izteikt "viedokļus" un nekas, ka melīgus.
glebis
g
начну с конца - причём тут Китай? если речь идёт о Холодной войне, то надо в первую очередь вспоминать Англию и США. причём тут Корея, если воевала Корея против Кореи? да, СССР спонсировала оружием, но давай не будем делать из СССР монстра - США делали то же самое. не читал их манифест и читать не собираюсь, я их идеи не поддерживаю. если бы я был незнающим и агрессивным, я бы не знал латышского языка, терпеть бы не мог латышских людей и вообще с ними бы не общался. я веду с тобой диалог, я тебя понимаю. наверное это путь к общению и пониманию. экономика СССР была неудачна, планова, негибка. однако в то время нищих на улицах не было, все были обеспечены жильём, хоть на очереди хоть и приходилось долго ждать. и работа была у всех. кто хотел работать. в плане культуры в СССР было многое потеряно, многое забыто. но и многое приобретено. по крайней мере латышские артисты были известны везде, Рижская киностудия снимала хорошие фильмы и их было немало. тут мне добавить нечего. про Россию это вообще другая песня, я про это не буду. короче я думаю мы остались при своих мнениях. ты считаешь меня неотёсанным оккупантом, который ненавидит латышей и мечтает вернуть Латвию в лоно коммунистов, я считаю тебя латышским патриотом, который хочет воздать память старичкам, воевавшим на стороне Гитлера, но при этом, по-твоему, за Латвию. хочешь воздать им должное - хорошо. наверное они это заслужили. в конце концов как ещё можно завоевать свободу своего народа, если не карательными операциями на просторах близлежащих государств и областей.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas