Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Domubiedru grupa Āboltiņas vadībā spriedīs par cīņu ar dzimumnoziedzniekiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Manuprāt risinājums ir vienkāršs: ja nedrīkst viņus iznīcināt, tāpat kā jebkurus citus kaitēkļus, tad ir jāiesloga psihenē un jābaro ar neiroleptiķiem lielās devās, lai viņiem vispār neko negribētos. Turklāt zāles ir jāinjicē, lai zinātu, ka nonāk organismā...Varētu protams cietumā pie citiem, taču tad būtu jāmeklē kāda "autoritāte", kas mīl savus bērniņus vai sieviņu, un turklāt ir apveltīta ar kārtīgiem musīšiem.
Ieva
I
Njā, ja tā padomā, tad interesanti sanāk: sievietes un bērni staipa līdzi baigos albumus (vai arī sarīkos projektu par kādu elektronisku ierīču piegādi?) ar noziedznieku fočenēm visādos rakursos un apģērbos....Jo diez vai šiem uz ģīmja tetovēs, ka dzimumnoziedznieks. Turklāt tad sāks bļaustīties cilvēktiesību aizstāvji, un tetovējumus vienalga var izņemt....
Terorists
T
Āboltiņa ķiķinātāja-eksperte visās jomās.Tikai sēžot SAEIMĀ neko gudru un ievērības cienīgu nav izdarījusi kā tikai ķiķinājusi un kaut ko glupu gvelzusi.Un tagad nākamais jājamzirdziņš uz ko spalvas spodrināt.Dīvains sievišķis.
Ieva
I
Manuprāt jāsāk ar to problēmu, ka daudzi vecāki vienkārši nespēj bērniem izskaidrot, kāpēc no sveša nedrīkst neko ņemt un kāpēc nedrīkst tam iet līdzi, arī sievietei ne.... Otrkārt ir jābeidz putroties ar terminoloģiju- varmāka daudziem tomēr asociējas ar atnāca, sagrāba un..., savukārt tie "labie" onkuļi nu tas ir tā, slikti protams, bet galu galā, īpaši ja runa par meitenēm...TĀ KĀ IR VIENS TERMINS: DZIMUMNOZIEDZNIEKS. Var lietot arī runāt par seksuālo izmantošanu, izvarošanu....taču nekādus poētismus... Treškārt derētu ciešāk ieklausīties ārstos, kas uzsver, ka ķīmiskā kastrācija ir liels bleķis, jo pietiekami lielu daļa dzimumnoziedznieku nemaz nealkst pēc seksa, bet pārējie var vienkārši kļūt vēl nežēlīgāki. Ceturtkārt visiem, kas vēlas taisīt sev izdevīgus megaprojektus ar aprocēm, derētu atcerēties, ka pārvietojas gan sievietes, gan bērni, un, lai ko tam noziedzniekam sakarinātu virsū, garantijas, ka viņa ceļi ar kādu potenciālo upuri tomēr nekrustosies, un tā kā diženie vērotāji par to neko nezinās, tad viņš visu mierīgi nodarīs, pat neuztraucoties par poličiem, kas tik un tā laikā nepaspētu....
Kur tu teci
K
Viena zīmēšanās un darbības imitēšana.
Hm
H
Kad viņi beidzot pievērsīs uzmanību jaunu darba vietu radīšanai?
oi, sarosījušies !
o
".... līdz brīdim, kamēr tiks panākts konkrēts lēmums, taustāms rezultāts... ." - taustāms... hmmm ... diezgan ilgi varēs zīmēties, kamēr ko sataustīs .... ".... memorands kopā ar tā atbalstītāju parakstiem tiks iesniegts Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā ." - nu, jā - laist kā nedēļas bezmaksas laikrakstu pa teritoriju un solvitas ar domubiedriem bildi klāt piedrukāt - līdz brīdim, kad tautočka novēlēs :) "Pasākuma rīkotāji norāda: par varmāku upuriem visbiežāk kļūst bērni un sievietes. " - NU, TAK DUMI ! KA TIK IZRĀDĪTIES un PAR SEVI ATGĀDINĀT. Ja upuri būtu vistas un aitas, tad vistas un aitas brīdinātu ??? Šitie privāto datu sargātāji takš par tādu lietu kā ierobežotas pieejamības ( kaut gan - kāpēc ierobežotas ...) DATU BĀZE, kur ja ne katrs tad katrs caur milici vai kā VAR UZZINĀT visus ģīmjus un visu pārējo.
oi, sarosījušies !
o
" ....dotu tiesības Valsts probācijas dienestam informēt apdraudētās sievietes un bērnus ...." - - redz, kur amizanta padarīšana - miličiem un skolu vadībai neteiks viss, bet informēs smukākos bērnus un sieviešus :)))))) - oi, gudras meitenes !
oi, sarosījušies !
o
A Tu delfos arī viņam pierakstīji ?
oi, sarosījušies !
o
01.06 - par bērniņiem, kādā tur datumā - par dārzkopjiem, kaut kur - par zvenjiekiem, tad par ogļračiem utt. līdz pat vēlēšanu nedēļai - makaronu fabrikas lai tik spēj spageti pieražot :)
hm
h
ko tu piesārņo komentārus ar saviem idiotismiem, delfos arī pie katra raksta tavs teksts. jeb šodien trakonamā brīvdiena un drīkst pi interneta pasēdēt?
PENSIONĀRS GUNTIS
P
ES PAR VIENOTĪBU! ES PAR VIENOTĪBU! ES PAR VIENOTĪBU! SKAIDRĀ SOLVITA ZIN VISU PAR DZIMUMBŪŠANĀM1 ES PAR VIENOTĪBU!
.
.
kas tur ko spriest. ja noziegumi tiek izdarīti atkārtoti, jākastrē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas