Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Domubiedru grupas "Kopa" veidotāji gandarīti par cilvēku atsaucību pirmajā konferencē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
juris bogdanovs
j
Teorijā viss izklausās labi. Vērosim viņus darbībā!
Andrejs
A
tiesam,piedalieties pasi,mes vismaz meginam reali ko darit,vismaz meginam,un ar pirmo reizi nekas perfekti nesanak.mes meklejam celu uz gaismu.bet ar komentaru rakstisanu ne tik nevar izdarit.un atceresimies kas mekle tas ari atrod.
info
i
www.esamkopa.lv pievienoties var visi kuri velas. So konference bija tikai sakums. Mes esam neatkarigi un nedraudzejmies ne ar vienu konkretu partiju, taja pasa laika gribetos visas ietekmet, lai beidzot sak stradat savas valsts laba. Kaut gan aizvien vairak sak izkristalizeties, ka partiju laiks ir visticamak beidzies. Sis - pirmas Konferences merkjis bija aicinat cilvekus piedalities veleshanas. Nospraust parak augtsus merkjius pirmaja reize nav jega - jo ir jadoma ka tos realizet. Naks nakamas Konferences un diskusijas - izdarisim ko vairak. Ietikums visiem kuri kengajas par visu - saciet darboties, runas ir garas, bet darbi ir tik un ta japaveic, ja gribam izdzivot saja Valsti un saglabat sevi ka naciju. ps - pauzē notika vingrosana, Ingridas Amantovas musu slavenas olimpietes vadiba, lai uzlabotu muguras staju un pie reizes sasilditos - jo ekonomejot lidzeklus zale bijai visai pavesa.Milie, vai tad tiesham labak ir sedet un salt neka izkusteties un veicinat asinsriti? latvieshi -esiet pozitivaki un atvertaki visam jaunajam, tad ari jums veiksme uzsmaidis!!:))
Terorists
T
Jauna,,Vienotības''apakškopa uz vēlēšanām vēl parādīs cik viņa ir nepolitiska un malā stāvoša.Bet tā dancošana gan bija iespaidīga.Laikam gatavojās šovam,,Dejo ar promenādi" fināl turnīram.
Arturs M
A
Streičs atkal izcēlās ar garo runu lielāko daļu par neko!!!
SMIDIIGAIS SESKS
S
VISIEM JAAPVIENOJAAS UN JAASLAUKA PROJAAM SITIE LATVIJAS IZZADZEJI ,UN NEJEGAS SKEELEENI SLESAKOVI,KAS MAAK ZAGT UN VAIRAAK NEKO.KAUNS ,KA TAADS IZDZIMTENS KAA SLESERS VAI SKEELE VAR NOTEIKT LATVIJAS VALSTS NAAKOTNI.VINIEM SEN LAIKS ATPUUSTIES CIETUMAA ,BET ZAGLIM SKEELEM PAR MAZ ,CEL GALVU ATKAL AUGSAA,UNSOLA LATVIJU NO TAAS BEDRES KUR PATS IEVEDA IZVEST ARAA.
KOPĀ uz Vienotību!!
K
JL klons:kopa,vienotība 10:57 21.Feb. KinorežisorsJ.Streičs,A.Endziņš,S.Ēler te ,žurnālists P. Raudseps, vairāki citi sabiedrībā jau redzēti ģīmji organizē domu biedru grupu „Kopa”. Un runā viņi nu gluži kā politisko partiju kopa, ko „Vienotības” vārdā sauc.
Vērts
V
Vērts saklausīt KOPU. Vērts ieklausīties un sadarboties. Aicinām VIENOTĪBU pievienoties KOPAS iniciatīvai. Ja ir runa par Satversmes grozīšanu, vērts dzirdēt. Lai KOPA kļūst par otro Tautas fronti. Lai labas idejas īstenojas!
Kurmītis
K
+++"Kopas" veidotāji uzsver iniciatīvas neatkarību no politiskajām partijām un ietekmīgiem finansētājiem+++ Bet tajā pašā laikā „iniciatīvā” piedalās politiķis Endziņš un ar tautas smadzeņu skalošanu miljonus nopelnījušais Raudseps, vai ne? ... Un komentāros ir pilns ar aicinājumiem Kopai pievienoties Vienotībai vai otrādi ... kuru jūs te par muļķi uzskatāt, ko ? ... :) +++"Kopas" mērķis ir arī izglītot un informēt sabiedrību+++ Šitas savukārt ir bezmazvai precīzs citāts no kādas kārtējās sorozīdu „bezpeļņas” struktūras programmas vai statūtiem. Vienu vārdu sakot – kārtējais tautas muļķošanas un manipulēšanas projekts. Kombinācijā ar plānotajiem vēlēšanu finanasēšanas ierobežojumiem no partiju puses šī un tamlīdzīgās neatkarīgās „struktūras” pildīs Vienotības politkonkurentu noliešanu ar dubļiem par Amerikas onkuļu, Venstpils opozicionāru un ēlertes naudu. ... „godīgi” .... :)
KOPĀ uz Vienotību!
K
mutesbajāriem-gudr 08:45 21.Feb. Vai kadreiz Latvijā tiks tālāk par skaistu bet vispārinātu frāžu izteikšanu? /arī šis jaunais veidojums turpina TF iesāktās skaistās runas un vēl joprojām nevar apstāties ! No skaistām runām bliņas neizcepsi, LABI paēdušais neēdušo nesapratīs! Tā ,ka, visi vakardienas daiļrunātāji,da ejiet jūs visi ... jau 20 gadus barojat ar skaistiem vārdiem,jau sen esat apnikuši! mums vajadzīgi darītāji, kuri uz savas ādas ir izbaudījuši dzīves grūtību pārvarēšanu , nevis šī Loskutoviešu inteliģence, kura pieradusi baroties no cita maka ,kur maksā par daiļrunāšanu
patiešām!- ko talak
p
Vai tas ir noteikts cilvēku loks, vai "Kopa" ir atvērta arī citiem aktīvistiem?
Vija
V
Domāju, ka pasākums ir tikai uzteicams, jo kaut kas taču ir jādara! Esmu pārliecināta, ka Latvijas morālā krīze ir daudz briesmīgāka par ekonomisko! No grāvja izķepurosimies tikai tad, ja šīs cieši savienotās lietas, kuras esam pamatīgi sapluinījuši, spēsim atkal izveidot par vienu veselumu!
ko talak
k
Vai pie raksta nevaretu paskaidrot, ka vel citi cilveki var iesaistities un uzzinat par pasakumiem? Citadi izskatas, ka piedalas dažu paziņu loks. Vai tā var kaut ko izdarīt?
lora
l
suni rej bet karavana iet uz prieksu, ta turpinat, sitie nergas kas te pludina savu zulti ir vai nu partejiskie piarsciki, kuri baidas no jebkuras jaunas un potenciali specigas organizacijas rasanas vai vienkarsi intelektuali impotenti, kuri sez pie datora un zele savus iskskjus, jo reali jau neko izdarit nevar. Ja kads ko censas darit tad janonem cepuri vinju prieksa jo sodienas apstakloa ko tadu organizet nozime parakstit spriedumu un iemantot daudz nelabvelu. Lai jums izdodas! Es ceru ka pienemsiet ari mani savas rindas.
dzejdaris
d
uz priekšu, mani sirmie zirgi , uz priekšu--- mani dūkanie..... Konferences vadmotīvs: kā es darītu. ja es mācētu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas