Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

DP: ekstrēmisti aktivizējas internetā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tasers
T
Latvijas valdiba sobrid izmanto Krievu, Baltkrievu un Kinisu metodes vajat opoziciju. Uraaa! JUS NUPAT PIERADIJAT KA MES NEDZIVOJAM DEMOKRATIJA!!1 MAN BAILES DOMAT CIK BISTAMI VINI BUT AR IZGLITIBU
To LATWEET
T
Loti veletos lasit ka jus rakstat Zviedriski, Vaciski, Angliski, Franciski vai pat Spaniski
nejaukais trusis
n
ee.. tas ir mans dators tajaa bildee! bet es neesmu skinheds (paarbaudiiju).
aha
a
visus interneta aktīvistus - pie sienas!
Latweets
L
mani interesē kas ir tie pusanalfabeti, kas internetā raksta ar latviešu vārdiem, bet teikumu konstrukcijas ir 1:1 no krievu valodas?
ANTIXENOPHOBS
A
SiTas ir iemesls VALDOSA KOALICIJA nesen ir paraadijies iizteicieni par XENOPHOBIJA, t.i. neuzticiba vai bailes arzemniekiem un man skiet ka vinji jau Latvijas tautu pielidzina arzemniekiem un vel ka vini nepamanija ka vesela armada krievu ar vinu labvelibu kopa ar naftas un gazes holdingiem ir iesaknojusies Latvija un 10 000 jau pat nopirkusi Latvijas pases un slindere pa visu pasauli ka Latvijas likumigie pilsoni, kur ir KNAB un SAB un prokuraturas darbibas lai soditu vainigos un tos kuru vadiba un vadibas laika tas viss notika?
aivita
a
Cik tautu un valsti vel terorizes augstakas valsts amatpersonas un daris Negodu Latvijas valstij pasaules meroga. Kur skatas un ko dara SAB un vinam lidzigas iestades?
Par Demokratiju
P
Vai sekojosais viedoklis uzskatits par ekstremu? Man LOTI izliekas ka Valdosa Koalicija taisas ierobezot interntu lai "NODROSINATU DEMOKRATIJU LATVIJA" Mums skaidri zimams kada valsti mes dzivojam. Salidzinot ar Padomju Savienibas iekarti, jaa, varam ARGUMENTET ka dzivojam paradize, varbut pat demokratija. Latvijas iedzivotaji kuri uzauga demokratijaas nevar tik viegli maanit ka vietejos par sadu psychotisku illuziju. Tas ir iemesls VALDOSA KOALICIJA nesen ir paraadijies iizteicieni par XENOPHOBIJA, t.i. neuzticiba vai bailes arzemniekiem. jo valdosai koalicijai NEVEIKSIES NEVIENAM ARZEMNIEKAM parliecinat ka dzivojam demokratija. sorry. Ja pilsoni velas, viniem ir tiesibas velreiz ievelet tos pasus lai but saimniekiem par to nekartigo, meslaino miskasti kura starptautisais nosaukums ir LATVIJA
ekstremists jau no 1985 gada
e
DP ir tautas puses vai klikes puses atbalstitaji ?
Tā tas ir...
T
> Tā Drošības policijā.No sevi varu piebilst ka pēdējā laikā sevišķi aktīvi bija visu koalīcijas partiju vadītāji un Saeimas priekššedētājs kas visus biedēja ar krievu nākšanu pie varas.
Daiga
D
Paust kritiku pret valdības oficiālo viedokli tagad ir tas pats, kas būt teroristam. Te nu esam!
Marija no Rēzeknes
M
... analīze liecina, ka terorisma draudu līmenis Latvijas Republikā apskatāmajā laika periodā būtiski nav mainījies... ----- Esmu vēl dzīva.
Kabula
K
Aizvadītās nedēļas beigās daži ekstrēmisti aktivizējās arī presē televīzijā, kurinot naidu tautību starpā, baumojot par finansu stabilitāti utt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas