Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

DP kriminālprocesus apraksta arī ietekmīgi pasaules mediji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jūrmalniece
j
Es drīzāk teiktu, man ir žēl, ka LV valdības šajā gadsimtā nav izmantojušai iestāšanas ES priekšrocības un iespējas mūsu valstij, un tā ir politiķu un aiz viņiem stāvošo, ne Jūsu izvēle. Latvijas tēls tuvākajos gados ir un būs negatīvs, tomēr mani vairāk uztrauc tas, ka šie paši „profesionāļi” visticamāk paliks pie varas arī turpmāk, un ko tas šai valstij nozīmēs nākamajās desmitgadēs, - bet tā jau ir garāka saruna :)
Econ
E
Man ir kauns par Latvijas valsti jeb kas no tās ir palicis pāri, kaut vai to pašu tās dibinātāju (pirms 90 gadiem) priekšā, katrā ziņā, nav ko noliegt, šis gadījums Latvijas tēlam dos diezgan lielu "triecienu", kas ārzemēs laupīs jebkādas ilūzijas (arī atturēs ārvalstu investorus no ienākšanas, jo šīs demokrātiskās tiesības ir pašas galvenās, lai to darītu, Somālijā arī neviens neinvestē). Varbūt tas ir arī labi, ka būs arī ārpusējais spiediens, no otras puses, savukārt, parādīs arī latviešu "cietēju mentalitāti", jo daļai, acīmredzot, šāda situācija apmierina, ja neuzskatīja par vajadzīgu aiziet uz referendumu no nobalsot par savām (uzsvars ir uz vārdu - savām) tiesībām atlaist Saeimu, ja tā nepildīs tai no pilsoņeim vēlēšanās doto mandātu.
jūrmalniece
j
Nesaprotu par ko Jums būtu jākaunas :) Laikā pie patreizējās valdības sastādīšanas viņi taču paši sevi pozicionēja kā „profesionāļus” (!!) un „darītājus” jomās, kuras valdošā koalīcija pārvaldīs/kontrolēs. Jo tālāk iet laiks, jo vairāk atklājas esošās valdības nekompetence komplektā ar katastrofālu sabiedrības neuzticēšanos valdošajai koalīcijai. Skaidrs, ka koalīcija nekontrolē situāciju, un vai tad rezultāts varēja būt savādāks? Attiecībā uz rakstu ir diezgan skaidri signāli tam, ka demokrātija Latvija valdošās koalīcijas rokās ir apdraudēta. Šķiet, ka cilvēki nesaista vairāku augstu amatpersonu izteikumus par „liberālo Rietumu vērtību” ietekmi (jau kādus laiku), „problēmas ar horizontālo taimkodu”, kā arī šīs, un iepriekšējās DP aktivitātes.
Lasiitaajs
L
[email protected], es gan gomaaju, ka DP kas "tikai" izpilda paveeles Latvijai nav vajadziiga. Mums jau taa ir paaraak daudz to LPSR-isko antidemokraatiski noskanjoto plaanpraatinju daudzos valstij svariigos postenjos, kur nu veel uztureet veselu antidemokraatisku organizaaciju. Tos paveelju deveejus un uzdevumu pasuutiitaajus protams arii vajadzeetu novietot taa labi pataalu no jelkaadiem ar valsts paarvaldi, likumdoshanu vai tiesu saistiitiem amatiem. Vaacijaa ir taads jeedziens Berufsverbot - aizliegums atsevishkjiem antidemokraatiskiem un nepaaraudzinaamiem elementiem ienjemt noteiktus amatus - saakot ar skolu un beidzot ar valsts paarvaldi. Latvijaa jau sen taadu buutu bijis jaaieviesh.
Ieva
I
Ģenerālprokuratūra vai prokuratūra? Es jau nevienu neaizstāvu, tikai pie mums notiek tāda gaisa jaukšana gan no likumdevēju puses, kas taisa da jebko (un ne jau prokuratūrai būs to mainīt), gan no komentētāju puses, kas neredz acīm redzamo: visu aizsāka drošibas policijas ambāļi.
zvirbulēns
z
Patiesība ir citur! Ģenerālprokuratūra ir iepazinusies ar kriminālprocesa materialiem, ierosināšanas likumību un atzinusi, ka te viss ir vislabākajā kārtībā, ka viss ir likumīgi un pamatoti! Tā kā nav ko aizstāvēt pasniedzēju, dziesmu dziedātāju, ka arī gānīt Drošības policiju.
Lasiitaajs
L
alni, mūsu valdošie ir paaraak neapteesti lai uztvertu to smalko izsmieklu, kas tajā blogaa ietverts. Prezdentam jau arii citas "svariigaakas" lietas praataa nekaa uzmaniit kaadus antidemokraatiskus likumus shitaa te amatieru varza Saeimaa cep augshaa.
Ieva
I
Tātad man loģiski jāsecina, ka, ja jau tu konkrētu pantu nespēj nosaukt, tad vai nu tāda nav vai tu ne sūda nezini! Nu jā, arī ticība, ka pie visa vainīgs Maizītis, ir ticība.
[email protected]
h
Nerij taču pliku āķi! Kādam ir ļoti izdevīgi, ja visi uzskatīs DP par ļaunuma iemiesojumu! DP ir izpildītājs, roka, vai grūti to saprast? Kur ir tā galva, kas rokai deva pavēli? Vai tā nav tā pati galva, kurai gadījās smadzeņu trīce sadursmē ar mikriņu???
[email protected]
h
Dmitrijam Smirnovam bezmaksas reklāma pasaules mērogā! Dima, nepalaid garām momentu!!!
Lasiitaajs
L
Vai nav pienaacis laiks likvideet DP? Shii instituucija sevi jau kaarteejo reizi paraada kaa antidemokraatisku speeku kas darbojas peec KGB un LPSR principiem. Iekshlietu ministram arii buutu laiks apsveert vai vinjsh ir sava uzdevuma augstumos un iespeejams mekleet sev piemeerotaaku un vienkaarshaaku darbu. P.S. Vai DP saaks tagad procesu pret mani? Heijaa Latvijas pseidodemokraatijai.
zvirbulēns
z
Lai nu, Ieviņ, paliek, pantiņi un cipariņi :))) Galvenais jau, ka Jūs ticat! Beigu, beigās, kas mūs notur orbītās, ja ne ticība, cerība un mīlestība? P.S. :))))
Ieva
I
Ak jā, tai manis ierosinātajā reklāmā hulīša vietā varētu arī likt drošības policistu, jautājums, kas tēlos gadīgo saldo ģenerālprokuroru piegādātāju?
Ieva
I
Turklāt tu ignorēji manis pieminēto apstākli: pat ja ģenerālprokurora vienīgais uzdevums (jo tad neko citu viņš nepaspēs) ir atcelt visus policiju ievārītos mēslus, viņš tos var tikai atcelt, nevis novērst. Tā kā sākās viss tik un tā ar DP ambāļiem, kas aizturēja pasniedzēju padarot agrāk šaurā lokā izplatītu informāciju zināmu visā Latvijā un aiz tās robežām, kā arī uzsāka kriminālprocesu pret mūziķi. Starp citu, ja tu tāds likumos zinošs, nosauc konkrētu cipariņu pantam, kur ir skaidrotas Maizīša attiecības ar DP!
Ieva
I
Iedomājos to, kādam vajadzētu būt daža laba sirsniņai atbilstošam prokuroram: ilustrācijai varētu izmantot parafrāzi par pazīstamu reklāmu: sēž uz soliņa mazgadīgais hulītis un viņam klāt pienāk Maizītis un sāk dziedāt: "Es esmu Jānis; Mēs būsim draugi; Es nāku no zemes, kur noziedzības nav; Šajā zemē viss ir jauks; Jo cilvēks cilvēkam ir draugs....Tad viņi abi iesēžas lidmašīnā un lido pāri zilo govju pildītiem klajumiem, bet tad mašīna noslāpst un pienāk noziedzīgās pasaules autoritāte un paziņo, ka īstais laiks ir saldajam ģenerālprokuroram, kas ir īpaši maigs un nesatur mākslīgās krāsvielas.....ĢENERĀLPROKURORAM IR JĀORGANIZĒ PROKURATŪRAS UN TIKAI PROKURATŪRAS DARBS!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Latvijas žurnālisti atklātā vēstulē iestājas par vārda brīvību

Rimšēvičs: DP neaizturēja īstos baumotājus

LASI VĒL

Politika.lv: Treju galvu baumu pūķis

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas