Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

DP nepārbauda viltoto SVF vēstuli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ērglis
Ē
Emmmm....es saprotu, ka tavā prātā mūžīgās bengālijas ugunis, bet ja nemaldos, tad NEKUSTAMĀ ĪPAŠUMA nodokļa progresīvo ieviešanu nobremzēja AŠ², NEVIS Vienotība :)
Laukos audzis, ridzinieks
L
tantesvestule bija draudi, bet te- puikas piesedz savejos. malaci!!!!! visiem v iens likums
&omega
&
Kāpēc DP lai pārbaudītu šādu viltus vēstuli!? Tas taču nav Pinokio plakāts. Un nebija taču arī neviena zviedru pensionāra, kas norādītu DP izmeklētājam uz nepieciešamību pievērst vēstulei uzmanību. :D
hh
h
Šķēles kredīti 70 milj., kas ņemti latos. Izdevīgi.
KAMPĒJgeita?
K
Izskatās pēc kārtējā Šķēles-Liepnieka-Stendzenieka-Kempmayera&CO afērmēģinājuma no viņiem daudzcietušajā Latvijā. Par lata devalvāciju šie vīriņi, un vēl kādi no Ventspils un no Ekonomikas augstskolām, vāvuļoja jau krīzes pilnā briedumā pirms gada, kad "treknajā" valstī īstenībā sākās trūkums, kas visus pat nelielo uzkrājumu nebaltdienām īpašniekus ļoti ļoti tracināja. Aizdomīgas šajā sakarībā ir ziņas, piem., ka Šķēle daudzus savus īpašumus pēkšņi ieķīlājis un pārvērtis naudas masā - tipisks sākuma solis spekulatīvam manevram ar valūtas kursu maiņām. Ar prihvatizētā AveLat izpārdošanās 'iekamptajiem' 29 milj. šodien vairs nav pieticis.
@
@
SVF pieļauj, ka to diskreditē. Vai arī SVF spēlē dubultu spēli. Tas ir ne tikai reputācijas jautājums vien.
Ieva
I
Es vismaz cenšos savu viedokli pamatot, bet tev acīm redzot viedokļa nav, tāpēc varu vienīgi ieteikt pašķirstīt dažādus attēlus, jo saprast tekstu....
nn
n
"Jautāju, kādā veidā var pelnīt gaidot lata devalvāciju? Pie nosacījuma, ka devalvācija ir mazticama." ne jau gaidot, bet izraisot :) ...bet tur vajag pamatigu krampi --- nedomaju, ka kads dabus tik lielu teiksanu nakama saeima, lai tas ietu cauri.. sitai vestulei ir cits merkis --- udens dulkosana --- ceriba palielinat RIGIBOR un/vai dazu aktivu cenu svarstibas..
Vienotības triumfs
V
Dzerīt, jā tas ir Vienotības triumfs. Apsveicu! Trešdiena, 2.jūnijs (2010), plkst.14:05 | Portāls nra.lv Misūri universitātes (ASV, Kanzassitija) ekonomikas profesors Maikls Hadsons uzskata, ka Latvija zināmā mērā ir savdabīga eksperimenta upuris, pārbaudot, cik lielu nodokļu slogu var uzkraut darbaspēkam, lai atbrīvotu no nodokļiem nekustamos īpašumus. „Neviena valsts nav rīkojusies tik aplami kā Latvija, atsakoties no īpašuma nodokļa, lai maksimālai uzkrautu nodokļus darbaspēkam. Nekas tāds nav darīts, sākot ar Babiloniju un Seno Grieķiju, beidzot ar Vāciju, Japānu, Angliju, Honkongu un Singapūru,” šodien intervijā „Neatkarīgajai” saka Hadsons. „Tas nav demokrātiski un ir pilnīgi pretēji tam ceļam, ko paveica ASV, lai kļūtu par bagātu valsti. Tas ir pilnīgi pretēji tai virzībai, kuru īstenoja Vācija, Anglija, Ķīna, Honkonga vai Singapūra. Latvija ieviesa politiku, kad valdība deklarē – mēs ticam, ka sabiedrība var kļūt bagāta, padarot darba ņēmējus par trūkumcietējiem,” intervijā stāsta ekonomists. „Ir ļoti vienkārši prognozēt, kas notiks tālāk, ja valdība turpinās neievērot vienkāršus ekonomikas likumus. Latvijas ļaudis paliks arvien nabagāki, jo valdība vēlas tos padarīt par nabagiem. Valdība nolēmusi atteikties no progresa, transformējot darbaspēku par trūkumcietējiem. Tas ir ceļš uz 17. gadsimtu. Latvija kapitālisma ceļa vietā ir izvēlējusies atjaunot feodālismu,” piebilst ekonomikas profesors Maikls Hadsons.
finansists
f
Ja nekā nejēdz no ekonomikas, tad ej uz portālu Apollo un sadaļā viņš un viņa apspried sev tuvākas tēmas.
Ieva
I
Pat ja latu nodevalvētu līdz miljons latiem par eiro, tas nemainītu, piemēram, to, ka pie mums ražotie produkti ir pārāk dārgi, bet to, ko nopirktu par jebkuru cenu, mēs neražojam (kaut vai tāpēc, ka, lai ierīkotu, piemēram, ražotni, kur taisīt Kalviņa jaunās zāles, kas tik nebūs jāimportē...).
finansists
f
Paga, paga. Energonesēju cenas visā pasaulē teik rēķinātas dolāros. Lats pret dolāru kopš gada sākuma jau ir devalvējies par 18%. Kur ir cenu kāpums par 18%? Bet ne par to bija runa. Es jautāju visiem gudrīšiem, kuri loģiskos aicinājumus pēc iespējas ātrāk devalvēt latu noraida ar apgalvojumiem, ka kāds personiski tīri spekulatīvos nolūkos ir dikti ieniteresēts šādā rīcībā. Jautāju, kādā veidā var pelnīt gaidot lata devalvāciju? Pie nosacījuma, ka devalvācija ir mazticama. Protams, ja ir 100% vai vismaz 40% - 50% garantija, tad ikviens valūtas spekulants pratīs nopelnīt. Bet, ja ticamība ir zem 15%. Kā nopelnīt? Valūtas tirgos nevar kā totalizatorā uzlikt uz mazticamu rezultātu un veiksmes gadījumā noraut baigo kušķi. Peļņa maz korelē ar iespējamību. Tā kā beidzat te d...st. gudrīši.
Ieva
I
Avīm redzot esi no tiem, kuru dēļ (lielā mērā) mēs esam tādos sūdos, jo apgalvot, ka devalvācija padarīs nevienam nevajadzīgās (jo vajadzīgās tāpat pērk) preces pievilcīgas cilvēkiem citās valstīs... vai, ka cilvēki, kas par savām vērtību zaudējušajām aldziņām būs spiesti apmaksāt vērtību nezaudējušo naftu un gāzi (jo var jau muldēt par visāda veida granulām, tik kamēr ierīkos reālas to un arī nepieciešamo katlu ražotnes plus kaut ko tām vietām, kur šādus katlus ierīkot nevarēs)....
vecis
v
"notikusi dokumentu viltošana - un vēstule IR dokuments" ---------- Un kas tavuprāt izmeklēs? Varbūt Drošības policija? Tā pati, kuras darbinieks rakstīja viltus Ministru kabineta pateicību savai mīļākajai?!
R(8)
R
Devolvejot latu bus ieguveji vieteji razotaji ar pasmaju izeivielam , jo importetai prece cenas dubultosies , bet vietejo sarazota prece bus trisreiz letaka pa importeto , bet ir viens liels bet , jo energiju ieperkam no kaiminiem , tas nozime ka gaze un elektriba bus dargaka un noteikti ka vietejais isalkusais , zagligais spekulants uskruves tadu pasu cenu ka ievestai precei un no devolvacijas nebus nekada labuma ..........

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas