Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

DP sākusi pārbaudi par Jakrina iespējamo draudēšanu Gailītim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Laukakmens
L
smieklīgi. par šo komēdiju ierosina lietu, bet Lapsas lietu atdod valsts policijai.
Skaistule
S
Gailītis, zinādams, ka tiek filmēts materiāls, burtiskā nozīmē ņirgājās par Jakrinu. Jakrins dumjš zābaks. Bet Gailītis - nodevīgs. Nekādā veidā tas nav atmaskojošs sižets, jo pērkami politiķi ir visi. Vienādi kā Gailītis, tā Jakrins. Pretīgi abi.
bebrs
b
Ko ta Reiniks priekšvēlēšanu cīņās iesaistās. Tas taču ar neapbruņotu aci redzams, ka - priekšvēlēšanu triks. Reinika kungam un viņa puišiem vajadzēja strādāt lietā, kur - oligarhi draud nogalināt cilvēkus, t.,i., Lato Lapsas lietā, pie tam draud nogalināt nevainīgus, te domāju Lapsas māsu un bērnus. Vot, kur bija jāstrādā, nevis - priekšvēlēšanu cirkos jāiesaistās.
šurpu!
š
kas tas par zinu vaditaju, kas skrien aukstumaa runaties uz katru svilpienu!!??? Gribeja but Betmens, bet sanaca parasts gailitis, kurs vienkarsi paraada, kas vins par putninu kuram var piezvanit jebkurs un izrikot tapat.
Edv.
E
Paldies Visu Latvijai par skaidro nostāju! Balsošu par šo sarakstu, bet svītrošu visus vecos TB/LNNK Latvijas izzadzējus un blēžus.
sviests
s
Vai jums neliekas ,ka šis glumais tips E.Jakrins jums ir uzsūtīts ,lai grautu partijas reitingu??? Ļoti ticami,jo paskatoties uz to ģīmi ,nelabi paliek! Bēdīgi ,ka R.Dzintars ceļ tautas patriotismu ,bet šitais glumeklis grauj!
hose
h
>karmenai ------------------------ neticu gerhardam!
He he....
H
Interesanti kas tā par izmeklēšanu , ja čakrins (TB) nav pie rūtotā loga? Te atkal redzams kādas izmeklēšanas atsevišķiem Valdībai pietuvinātiem notiek.... Kā tad ar liecinieku ietekmēšanu?
sirdī latgaliete
s
Viss jau būtu labi,Jakrins nosodīts,bet Gailītis strādādams Latvijas Valsts Televīzijā turpina ietekmēties no brāļiem Dripēm un no meičām PLL,kas strādā kopā ar Gaiļīša sievu,kuru darbā par zināmu ietekmi LVT iekārtojis Dripes kungs,tas nav nevienam noslēpums,tas ir atklātības fragments.Gerhards nepaspēja ar šiem korumpantiem izrēkināties,bet tagad vairs nav īstais laiks.
karmena
k
NETICU GAIL'ITIM
Diena atkal cenzē...
D
Dienas cenzūra lobē Vienotību! Ino 12:07 Kāpēc Diena šo jautājumus izgriež? Atkal darbojas cenzūra? Labi jautājumi uz kuriem gan Vienotībai būtu jāatbild. Apsmējos! » Lelle 10:51 Man patika par tiem izlaupītajiem, bet kad sāks izmeklēt Vienotības lietas: 1. par 2003 apturēto (pēc Jl uzdevuma) dienas prihvatizācijas likumību? 2. einīša vērspapīru lietu ( arī apturēja pēc JL uzdevuma) ameeerikā? 3. ekļertes bračkas lietu Jūrmalā Puķu ielā 8 (lietu izzaga proķenei TM miņņistriene JL rižā balerīna)?
Mordreds
M
Nu kā tad, ka forma bija kļūdaina. Vajadzēja nevis vāvuļot, bet teikt..ka tavu māti... Gailītis būtu pārbijies un viss kārtībā.
:)
:
Ļoti vienkārši atšķirt VL un TB deputātu kandidātu sarakstos vienu no otra. VL un TB kandidāti izkārtoti pamīšus viens aiz otra. Rīgā nepāra Nr. ir TB, pāra - VL pārstāvim (tikai pašās beigās laikam tur kaut kas nepas šai sistēmā, arī Latgalē pašas saraksta beigas ir ar vienas partijas pārstāvjiem), Vidzemē nepāra Nr. - VL, pāra - TB. Sistēma ir arī citos apgabalos. Ja kāds vēlas, tīmeklī var atrast attiecīgos sarakstus ar neafišētām sakarībām. Atliek tikai iegaumēt, kādā apgabalā balso, kuri šajā apgabalā ir pāra, kuri - nepāra. Tālākais jau - tehniskas dabas jautājums. :) P.S. Tā nav aģitācija pret vienu vai otru apvienības sastāvdaļu. :)))
vistiņa
v
Visa tēvzemiešu nemākulīgā un šķeltnieciskā darbība ir viena vienīga kļūda.
māte
m
Kā tu zināsi kurš tai sarakstā ir no TB, kurš no VL?! No TB visi ir zagļi, kretīni un bandīti, kuri kopā ar AŠ kvadrātā + hūti izzaga valsti. Skat, no Alūksnes TB kandidē zaglis Melders. Vai Tu tādu gribi ievēlēt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas