Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Drāma sargu brālībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
z
z
Kāpēc lai zvans uz dežūrdaļu vinus atvēsinātu, ja vini viens otru piesedz! Piezvaniet uz iekšējās droš. biroju, atbilde uz jūsu sūdzību skanēs: Ja vēlreiz piezvanīsiet,pasus par vainīgiem uztaisīsim! Tas izsaka visu par šo sasmirdušo iestādi - Latvijas policiju. Arī prokurori un tiesneši veiksmīgi piesedz noziedzniekus - policistus.
cita laima
c
nevaru sagaidīt sestdienu, ko nu Laima būs atkal uzrakstījusi!
Nejauki
N
No ziņām par ēģipti-valstī praktiski nav bijušas slepkavības. Kur tas ļaunums te Latvijā-gan ģimenēs,gan policijā? No kurienes? Ko dara mātes?Laima,paanalizējiet to arī.
Trigger
T
Arī šos faktus derētu pārbaudīt un pie liela zvana piekārt! Paldies par šo info!
Nez
N
Vai laima ir vaksējusies?
Latvietis
L
Tie Alfas kretīni jau pagājušogad braukāja apkārt ar savu balto dienesta busiņu pa Pārdaugavu un bandītiski reketēja autovadītājus. Šie stāvēja šķērsieliņā pie Slokas ielas, un ieraugot tuvojamies automašīnu, ieslēdza zilās lampas, un tad dzinās pakaļ, uzbrūkot šoferim un apvainojot viņu, ka tas nav palaidis garām operatīvo transportu, kuram gan nezin kāpēc vairāk ne uz kurieni nebija jāsteidzas. Un tā regulāri, kamēr zvans uz policijas dežūrdaļu viņus neatvēsināja. Suņi
Trigger
T
Paldies, ka atzini savu paviršību! Būtu vērts saderēt, vai savas aplamības atzīs dzeltenās žurnālistikas nimfa... :)
anonīmais šakālis
a
Pārlasīju, tiešām esmu neveikli izteicies.
anonīmais šakālis
a
Runāju par to, ko zinu, policistu-noziedznieku nosaukšana par "vilkačiem" nav nekādi saistīta ar latviešu folkloru, bet gan ar to, ka tā tos sauc Krievijā. Pie reizes mēģināju paskaidrot, kāpēc Krievijā tos sauc par vilkačiem. Šāds apzīmējums ir ievazāts Latvijā caur raidījumu "Kriminaļnaja Rossija" un tamlīdzīgiem, kuros miličus kukuļņēmējus un citus sliktos miličus sauc "О́боротень". Varbūt esmu nesaprotami izteicies.
Trigger
T
Par latviešu folkloru gan labāk nerunā, jo pats pierādi, ka tā Tev sveša un tāla. Izsakies, lūdzu, labāk vienīgi par to, ko kauit mazliet saproti. Mazliet tuvāka tā ir Muktupāvelai, -- par vilkačiem iesāka labi, bet piepinusi nevietā, nespējot aptvert, ka Latvijā vilkačus par slitktajiem sāka dēvēt latviešu iztapīgie komunisti, kuru krievu terminu pārtulkoja, bet kuriem pietrūka prāta saprast, ka latviešiem folklorā vilki un vlikači saistīti ar karavīra tēlu, zīmi, -- brutāltieši tulkojot, tikai aizmirsts, ka latvieši vilkačos bija sen citu saturu ielikuši. Muktupāvelas prasti dzeltenā un pēkšņā ielekšana aktuāli asiņainā tēmā apliecina vienīg te jau minēto Alvi Hermani, kurš no LM rakstniecības atteicās. Laimai Muktupāvelai, pirms rotaļāties ar nezināmiem tēliem, ieteicams iepazīties ar NBS SUV/Speciālo Uzdevumu vienības vēsturi, sākotnējo un tagadējo simboliku, tās izstrādātājiem, kā arī paklausīties vīru kopu Vilki un painteresēties par tās darbības motivāciju.
Atbilde
A
"Jautājumam" cepums :))
Memory
M
99% teksta vajadzēja veltīt tiem, kas pienākumu izpildīja - arī pieminēt konkrēti kritušo. Tas, ka vilkači plosās un plosīs ir likumsakarīgs process - sekas divdesmit gadus ilgušajai ''demokrātijas'' un brīvā tirgus ieviešanai, kad kā sēnes rodas kazino, laimētavas, lombardi. Brīnums ir fakts, ka vēl kāds godprātīgais ir palicis varas struktūrās - un tādam brīnumam arī Muktupāvelas kundze vajadzētu pievērsties - un papildus uzslavēt !?
jumors
j
Dieva vārds, ja bildē nebūtu sieviete, bet vienalga kurš no večiem, tūlīt noticētu visiem faktiem un sāktu tos analīzēt- baisais patriarhāts. Būtu mutes turējuši, cilvēks rakstīt prot un drīkst izsacīties par lietu, kas viņam svarīga. Te viens teica, ka svarīgāk rakstīt par pozitīvo- ko lai dara, ka spēlītē bija pieci sliktie, bet zinām tikai vienu labo- to, kas nomiris. Pārējie, kas ķēra un aizturēja, jau laikam nav varoņi- jo, iespējams, apdraudējuši sabiedrību.............
zinu
z
Naudas atmazgāšanu un PVN izkrāpšanas shēmas tiek piesegtas no pašiem augstākajiem varas līmeņiem, to nu es zinu skaidri... Apiņa raksts Delfos liek smagi aizdomāties, pieņemu ka tieši aprrakstītais scenārijs tur arī risinājās...Nu kā var simtiem tūkstošu atrasties mazā lauku zabegalovkā?! Max tādā spēļu zālē var būt ap 10-15 tūkst Ls, bet tad arī jāuzlauž visi automāti. Man ļoti gribētos redzēt, vai tiks izmeklēta šīs naudas summas izcelsme, tad arī varēs spriest par Mūrnieci kā ministru!
prāts normas robe
p
Tā madāma savas domas izteikt var, bet runa bija par SPUNDI! Cik pareizi? To tikai Dievs zina...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas