Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Dreifelds: Ļoti daudz putras būs jāizstrebj

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
. Negalvoju par Kanadas 'onkulisa' intelektualo un akademisko sniegumu intervija, bet tie tacu atkarajas no tas formata - visparejo spriedumu nevar salidzibat ar dokumenteto, akademisko !! ... Uzmest jau var katru, ka tas izdevas LC ar Gundaru Valdmani, vajag tikai KGB skolu, un viss notiek ka paredzets pec pasutijuma. ... Bet Tu, pats, onkulit, aizsapnojies sava bijusa partaloga paradize !!! Latvija, personigi pazistu tos kuri nepiedaloties pionieru un partijas darbiba aiz patriotisma samaksdaja ar citu dzives veidu un personigam sapem !!! Tacu bija izvele!!! ... Japiekrit latviesvalodiga spriedumam !!!
Putra
P
Skaidrības labad tomēr būtu jānodala nacionālas (valstiskas, valstī pastāvošas) grupas no nacionālistiskām savienībām, kas katrai tautai pieprasa savu valsti.
@
@
"Neredzu jēgu sacensties tukšu apgalvojumu rakstīšanā, jo tiem, kuriem nerūp Latvijas eksporta tirgi, tiem ir daudz brīva laika un labas algas - var klabināt klaviatūru, kamēr citiem jāstrāda. :) Patīkamu klabināšanu! Priekšā paveras vesela brīva nedēļa!" Ta teica Socialdemokrats. Un turpinaja rakstit. Nevar ticet pat vina trivialajiem solijumiem un apgalvojumiem, kur nu vel tiem par SC.
vuarzazi
v
SC ievēlētie deputāti ir 100% vīrieši.
Sociāldemokrāts
S
"Jā tas tā varbūt bija. bet bija arī divi tipi: tas, kurš to darīja, jo nevēlējas nokļūt Sibīrija un tad Tavs tips – tas, kas to darīja ar visu sirdi un dvēseli." ------------------------------------------------ --------------------- Man grūti iedomāties 70.-80. gadu oktobrēnu vai pionieri, kurš baidās nokļūt Sibīrijā un TĀPĒC piedalās sienas avīzes gatavošanā. Jūs esat kaut kā baisi "sagruzīts", dramatiski nelaimīgs cilvēks... Vai dzīve bija īpaši smaga, "Chekas" agenti draudzeni/draugu nocēla, pēc stundām piekāva, no skolas izslēdza u.tt ?
KLM
K
Padomju laikos Urbanovičš bija komjauniešu līderis, dzīvojot viduslaikos viņš varētu būt feodālais vai zemnieku sacelšanās vadonis. ................................................... ............................................................ . Nu protams, ja vien būtu sieviete, tad noteikti varētu būt pat Žanna D" Arka - bet viņš bija tas kas bija - okupantu (Jūs noliedzat okupāciju?) pakalpiņš, kurš, ja nebūtu sabrukusi melu impērija, nu jau būtu pa okupantu pakalpiņu kāpnītēm uzrāpies pašā augšā - ar putām uz lūpām slavinot murgaino komunismu...
Juurnieks> Sociaaldemokraat
J
Ja pie varas buutu SC, tad tev ne tikai nebuus ko eest , bet arii kur dzivot. Kremlja saimnieki atnjems visu iipashumu un Shkjele un Shlesers saliidzinot ar vinjiem liksies par godigiem cilveekiem.
latviešvalodīgais
l
"bet ir acīmredzami, ka JEBKURŠ normāls, nemargināls cilvēks padomju laikos izdzīvoja gan oktobrēnu, gan pionieru, gan komjaunatnes gadus..." Jā tas tā varbūt bija. bet bija arī divi tipi: tas, kurš to darīja, jo nevēlējas nokļūt Sibīrija un tad Tavs tips – tas, kas to darīja ar visu sirdi un dvēseli.
krabis
k
Neņemies tik dikti. Es redzēju Urbīti un priekšnieku gaišā dienas laikā, jaukā un saulainā septembra dienā. Priekšnieks sēd tepat Rīgā, Antonijas un Kalpaka bulvāra stūrī. Priekšniekam līdzi bija vēl pāris "austrumu gudrie" jeb politthenologi, kā mēdz tagad teikt... Žēl, nebija paņēmuši līdz vēl savu baņķieri, bet nu to jau tāpat visi zin, vai ne?
Argentīnas Tango
A
Ir totāli skaidrs, ka šobrīd ir salaists dēlī pats sarunu vešanas process. Ir divas lietas - ideoloģiskās un sarunu vešanas stratēģija. Es nezinu vai diemžēl, bet Latvijā sarunu vešanas stratēģijai ir jābūt pirmajā vietā, pēc tam ideoloģijai. Bija sākotnējie divi partneri ar ko sēdēt pie sarunu galda - ZS un SC. Un ar viņiem bija jārunā vispirms un tikai ar vienu nosacījumu - kurš pirmais piekritīs veidot valdību, ar to arī jāstrādā. Val'dība būtu 2 nedēļu lakā ar visām deklarācijām un ministriem. Domāju, ja kāršu spēlmanis pie kāršu galda vispirms izstāsta diviem saviem spēcīgākajiem pretiniekiem, - ar Tevi es spēlēšu tā, bet ar Tevi - šitā, tad tur nekas nevar sanākt.
Sociāldemokrāts
S
"...Urbītis ar sirdi un dvēseli kalpoja okupantiem augstā komjaunatnes funkcionārā činā?" -------------------------------------------------- -------------------------- Nezinu Jūsu vecumu (varbūt padomju laikus vairs nesastapāt), bet ir acīmredzami, ka JEBKURŠ normāls, nemargināls cilvēks padomju laikos izdzīvoja gan oktobrēnu, gan pionieru, gan komjaunatnes gadus, piedalījās talkās un sapulcēs, sporta spēlēs un ekskursijās, komjauniešu diskotekās un atpūtas vakaros. Man grūti iedomāties sakarīgu cilvēku, kurš no tā visa stāvēja malā, pretpadomisku motīvu vadīts dauzīja skolas logus, padomju varas svētkos karināja pie skolas Latvijas Republikas karogu un protestējot pret boļševismu vēstures stundās dziedāja "Dies', svētī Latviju..." Neesmu dzirdējis par tādiem varoņiem... Kas attiecas uz Urbanovichu, ir acīmredzami, ka viņam ir līdera rakstura īpašības, kuras izpaužas saistībā ar vecumu, nevis ar varas iekārtu valstī. Padomju laikā Urbanovich bija komjauniešu līderis, dzīvojot viduslaikos viņš varētu būt feodālis vai zemnieku sacelšanās vadonis, akmens laikmetā viņš būtu mednieku cilts vecākais vai šamanis u.tt. Līderismu maisā nevar iebāzt, tā ir dabiska īpašība... KLM, Jums skauž, ka citiem piemīt līderu īpašības? Jums tās rada identitātes problēmas? Kāpēc Jums tādi "uzbraucieni" Urbanovicha komjaunatnes laikiem? Nobrieduši, socializējušies cilvēki tadas lietas tukši nezelē...
KLM
K
Nu, un kur šodien tas ''Urbīša priekšnieks'' ir? Vai joprojām Maskavas mēra amatā? .................................................... ............................................................ ......................................... Ja godīgi, tad kaut ko muļķīgāku grūti pajautāt, jo var sekot jautājums - un kur Urbīša priekšnieks laikos, kad Urbītis ar sirdi un dvēseli kalpoja okupantiem augstā komjaunatnes funkcionārā činā? Un kur pati melu impērija, kurai Urbītis kalpoja ar putām uz lūpām?
Sociāldemokrāts
S
Lūk, kāpec neredzu pievienoto vērtību šādai "politologiskai" analīzei (skat. komentu Deglis 10:09): "Paldies Dreifelda kungam par savam skiadri definetoam domam un skaidro un taisno skatijumu. Vai Latvija ir kaut viens cilveks, kurs spetu tik konkreti, analitiski, pamatoti, precizi noraksturot Latvija esoso situaciju un pie tam to izdarot konkreti nosaucot subjektus, gan partijas, gan cilvekus. Sis grudrais virs no Kanadas loti precizi atmasko Latvijas valsts un latviesu tautas nodevejus un Skeles kalpus A.Stokenbergu un A.Pabriku (kuri ir pretigi intriganti, alkatigi un varaskari kretini), kuru merkis ir kalpot un izdabat Skeles interesem un SC, lai kopa varetu izdabat Krievijas politkiem. A.Stokenbergs un A.Pabriks ir nekavejosies jaizmet no Vienotibas, jo vini ir intriganti, paslabuma mekletaji. Ka tad mulapi, slinki, egoistiski, alkatigi cilveki kadi ir vini var but ieklauti valdiba?" Dreifelda k-ga "nestils" kurina Latvijā populistisku ienaidu, iezīmē mērķi - "tautas ienaidniekus". Šaubu nav - TAS IEDARBOJAS uz "Degļiem"... Kāpēc chakarēt smadzenes tiem, kuri jau tā maz ko saprot? Kauns, Dreifelda k-gs...
rip
r
Politologs ir uzsitis naglai pa galvu ! Izcili, precizi viss noraksturots ! Daudziem protams nepatika dzirdet taisnibu .
Sociāldemokrāts
S
"I redzēju, i dzirdēju kā pie Urbīša atbrauca ciemiņš no Maskavas un pateica ka drīz man būs jārunā krieviski." ----------------------------------------------- Nu, un kur šodien tas "Urbīša priekšnieks" ir? Vai joprojām ir Maskavas mēra amatā? Ak, nav gan vairs? Vai Lužkova lietišķo un politisko īpašību negatīvais vērtējums no Krievijas prezidenta puses kaut ko maina situācijā? Izskatās, ka neesat informēta par Lužkova k-ga atstādināšanu? Grūti diskutēt ar cilvēkiem, kuri neseko notikumiem... Bet jo ļaunāks un melnāks izskatās SC, jo priecīgaka Alma un Kanādas politologs... :) "Latviet', nepadodies, neņem galvā pasaules izmaiņas, runā tikai savu un pasaule atkāpsies!"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas