Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Drīzumā Saeimas galdā vēl viens svarīgs lēmums - par jaunu ST tiesnesi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bet
B
Jā, Lembis , lai atkal sagatavo konvertu, jo ST viņš jau ievirzījis Skudru, bet tēpisti Balodi! Jauka kompānija! Nezin, ko nu tagad virzīs. iespējams, ka šoreiz buldozers gribēs savu šofera dēlu virzīt. Katram oligarham pa savam ST tiesnesim un tad lēmumi būs viņu interesēs!
...
.
un pie reizes esot arī kora vadītājs.. laikam... varētu Satversmes tiesā izveidot pašdarbnieku kolektīvu "Satversmes koris"...
...
.
varbūt varētu izvirzīt Auces novada mēru ?! vakar dzirdēju, ka viņš esot ieguvis "jurista izglītību Latvijas Universitātē"...
edgars
e
Vēlētājs no Ventspils atkal mēģinās iedabūt tur savas vrubļevskas vai skudras. ZZS stipendiātiem stipendijas iztērētas
Tas būtu grūti
T
ST tie (LK) jau ir iecelti. Vēl lielākus grūti atrast.
ST ir netaisna
S
Ja šāda ir Satversmes tiesa, tad labāk lai tās nemaz nav. Politiskus lēmumus lai pieņem tautas vēlēta Saeima, nevis kaut kādi pašvaki juristiuņi, kuriem savas intereses un karjera ir svarīgāka par taisnīgumu.
reveranss
r
spriedums "māmiņu algu" lietā patiesībā bija reveranss valdībai pēc tam, kad bija apmierinātas pašu ST tiesnešu intereses saņemt izdienas un parastās pensijas, kā arī agresīvi bļaujošā pensionāru pūļa intereses, ST bija jāpasaka arī kaut kas labs Dombrovska valdībai. Upura jērs šoreiz bija zīdaiņi un jaunie vecāki.
nenovīdība
n
spriedums "māmiņu algu" lietā atspoguļoja sabiedrības attieksmi pret jaunajiem vecākiem un bērniem. Sabiedrība ir gatava jauniem, darbspējīgiem cilvēkiem viskarstākajā darba roku pieprasījuma laikā (kāds bija, piemēram, 2004.-2007.gadā) maksāt milzu pabalstus par to, ka viņi vienkārši uzraksta atlūgumu un atpūšas vai iet strādāt nelegāli, bet sabiedrība nav gatava maksāt sievietei pabalstu par to, ka viņa ir devusi šai sabiedrībai jaunu personību un jnākotnes nodokļu maksātāju.
ST murgi
S
Spriedums Abrenes (Pietālavas) lietā bija pilnīgs politisks savārstījums, bet spriedums "māmiņu algu" lietā nonāca pilnīgā pretrunā ST argumentiem strādājošo pensionāru un izdienas pensiju lietām.
konjunktūra
k
Būtu daudz labāk, ja Saeima nomainītu arī ST priekšsēdētāju, jo šis pēc savas būtības nav jurists - viņš ir konjunktūristisks karjerists, un visi ST spriedumi ir politiskas konjunktūras lēmumi.
filozofs
f
Zaiga jau tiiri bija Ventspils barolielkunga protežee... aplauzaas , tagad gaidiisim atkal huutaiņa kandidaatu birumu šai saemelei jau nu nevajadzeetu atļaut ar taadaam lietaam , kas skar tiesiskumu valstii , nodarboties , vismaz kameer vara partiju iipašnieku rokaas
dzeris
d
Iespaids ir tāds, ka Kūtra laikā ST sākusi jaukties izpildvaras funkcijās, vismaz man šķiet, ka tas nav normāli, jo ST nedrīkst pieņemt abstraktus lēmumus, nerēķinoties ar reālo situāciju valstī. Un pēdējais lēmums par tiesnešu algām, manuprāt, bija klasisks interešu konflikta paraugs.
KLM
K
svarīgs lēmums - par jaunu ST tiesnesi ................................................... .................................. arī ventiņu Napoleonam svarīgs lēmums - kam šoreiz maksāt stipendiju....
Sorķīrā močītājs
S
Šī saeima nevar ievēlēt neko,izņemot lielākos kretīnus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas