Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Drošības policija izbeigusi kriminālprocesu pret ekonomistu Smirnovu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jet
j
Tomēr nevar noliegt, ka viņa apokaliptiskie murgi jau daļēji ir piepildījušies. Ja vēl devalvēs latu kaut par 30% un sāksies ielu nekārtības, tad viņam būs bijusi taisnība 100%. Smirnovs man personīgi ir nesimpātisks, bet ir nepatīkami atzīt, ka viņa radikālisms izrādījāt pareizāks par manu piesardzību. Iespējams viņš izteica minējumu, kurš pašam par pārsteigumu piepildījās, un tagad uz tā tiek balstīts puslīdz pravieša statuss. Un tomēr ... viņam izrādījās taisnība.
Financialis
F
Piekrītu... Viennozīmīgi ir tas, ka vārdu ekonomists pie uzvārda Smirnovs šis tipiņš ir ieguvis pateicoties DP...
tontons
t
nožēlojamā latvija un latvieši. apmēram tā: ja patiesība ir nepatīkama, mēs izliekamies, ka to neredzam. ko nepareizu toreiz pateica smirnovs?!
gm
g
"D. Smirnovs apsver iespēju vērsties pret DP, lai pieprasītu kompensāciju par arestu, pratināšanās nelietderīgi iztērēto laiku un arī morālo kaitējumu." ----------------------------------------------- ------------------------------ Īstenībā viņš pats ir parādā DP par tik milzīgu reklāmu publicitāti. Cik daudz ārzemju TV vien viņu ir intervējušas, tik daudz runāts, stāstīts. Visādi citādi kaut kāds tur pasniedzējs no Ventspils, varētu uz ausīm stāvēt un viņu neviens neievērotu. Toties viņš tagad līdz mūža beigām pelnīs no šī notikuma. Pat neskatoties uz to, ka sagvelzis pilnīgas aplamības un pamatīgi sačakarējis valsts tēlu. Pats redzēju ārzemēs pa TV, kurš viņš samulsušajiem ārzemniekiem stāsta, ka Latvijā iestāsies "golod da razruha". Ja viņam gribējās papildus reklāmu, tad vajadzēja mukt no DP skaļi brēcot, lecot pa māju jumtiem, aizdzenot auto, slēpjoties zem gultas Puzē, šaujot signālraķetes un beigās vēl publiski izrādot pretestību, skrāpējoties un kožot DP tieši tā, lai dabūtu pretī labi redzamums zilumus. Murmulis.
:o)
:
"D. Smirnovs apsver iespēju vērsties pret DP, lai pieprasītu kompensāciju par arestu, pratināšanās nelietderīgi iztērēto laiku un arī morālo kaitējumu." - un pareizi vien darīs, ja pieprasīs. Un šo naudu, ja viņš dabūs, valsts lai piedzen no tiem gudrajiem darboņiem, kas šīs darbības bija veikušas, jo ir taču beigu beigās jāsāk reāli atbildēt par saviem darbiem.
Ansis
A
No vienas puses, protams, Smirnovam ir nodarīts morālais kaitējums par ko var prasīt kompensāciju, jo šī apcietināšanas lieta tiešām bija sviests - jau no paša sākuma (līdzīgi kā ar Operas puisīti). No otras - šķiet, Smirnova popularitāte pateicoties apcietinājumam ir tikai augusi. Bez šī apcietinājuma Smirnovu zināja tikai daži ventspils studenti, tagad - visa Latvija (un ne tikai). Protams, skarbs veids kā vairot savu popularitāti, bet - kāpēc gan ne? Tagad Smirnovs ir nevis vienkārši Smirnovs, bet gan Smirnovs, kuru savulaik nepamatoti apcietināja policija, pārkāpjot vārda brīvības principu. Smirnovs - varonis, cietējs, utml. :)
@
@
Iebaidīšana nav izdevusies. Nav juridiska pamata. Starp citu, avīzēs par devalvāciju žvankstēja arī TP varoņi. Kā ar lietām pret tiem?
tara
t
Jautaajums portaalam Diena.lv - kas luudzu maina mana komentaara tekstu?! Man tas ljoti nepatiik...
tara
t
Citaats no raksta : Šobrīd D. Smirnovs strādā pie grāmatas par to, kāpēc Latvija novesta līdz krīzei un kas tajā ieinteresēts. *** taras komentaars: Vai tad nevareetu atrast citu ko uzrakstiit, kaapeec noteikti vajag izlietot tik daudz papiira nelietderiigi?! K-gam vajadzeetu saakt domaat zalji. Bez tam vakar dzirdeeju, ka Ventspilii un Aluuksnee esot vislielaakais bezdarbs. Varbuut ekonomista k-gam dereetu vairaak laika veltiit sakariigaam un cilveekiem tieshaam noderiigaam aktivitaateem, kaa piem. jaunu darba vietu radiishanai. Ak vai, bet tad jau buus jaanosmeeree rokas: domaa D. Smirnovs. Es labaak papiiru pasmeereeshu...
tara
t
Šobrīd strādā pie grāmatas par to, kāpēc Latvija novesta līdz krīzei un kas tajā ieinteresēts *** Vai tad nevareetu atrast citu ko uzrakstiit, kaapeec noteikti vajag izlietot tik daudz papiira nelietderiigi?! K-gam vajadzeetu saakt domaat zalji. Bez tam vakar dzirdeeju, ka Ventspilii un Aluuksnee esot vislielaakais bezdarbs. Varbuut ekonomista k-gam dereetu vairaak laika veltiit sakariigaam un cilveekiem tieshaam noderiigaam aktivitaateem, kaa piem. jaunu darba vietu radiishanai. Ak vai, bet tad jau buus jaanosmeeree rokas: domaa D. Smirnovs. Es labaak papiiru pasmeereeshu...
Sniper'sEye
S
Veči, nu jums gramatika! Pasveiciniet savus latviešu valodas skolotājus: "... ieteica, ka neglabāt naudu bankās, kā arī neglabāt naudu latos."
Человек
Ч
Нет бы, чтобы сделать эту новость главной:-)
re-kā
r
Drīz zināsim taisnību...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas