Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Drošības policija: Kravcovs pilsonību ieguvis likumīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
naxal Volodja
n
ti naverno ņikogda ņe videla kak v Rossiji rabotajut ? Za rabočij deņ horošo jesļi budet odin čas poļeznogo truda ! Tak čto zakroi svoju lživuju pastj !
naxal Volodja
n
Bez jauna 1934.gada nekas laikam nesanāks...........
naxal Volodja
n
un tu laikam ceri no Staļina tētiņa uz kādu apsūkātu ledeni ?
hrv0301
h
Cik viņš tādā gadījumā samaksājis DP ? Ja praktiski parunāt nespēj ?
321
3
Kravcos taču ir blēdis
zigis
z
>Kur mēs vēl uz maizi nopelnsim, ja ne Krievijā? ---- Nu tak čego žģoš, tavarišč? Vaļi, paka ņe pozna.
Anna
A
Par vairāk nekā 20 gadiem visatļautība un nesodāmība ir sasniegusi tādus platumus ka var tikt likvidēta tikai fiziski, bet ne kādi ar Saeimas rotāciju, vai valsts institūciju piketēšanu ...,Skatos nacisti ir labi izvietojušies. Aplika sevi ar visadam valodas komisijam, sadalīja tautu veidu pēc nacionālitātes un ielika sev kalpot tos kuriem būtu jānodarbojas ar drošību valstī! Izlaupītas visu, nolika valsts tautu zemāk par grīdu! Kravcovu būtu jāizvelas par Latvijas prezidentu, viņš ātri savedīs kārtību un nacisti sēdēs cietumā, iznomas zemes gabalu Krievijā Kolimā un nosūtīt tur viņus atstrādāt nozagto!
Anna
A
"Kur mēs vēl uz maizi nopelnsim, ja ne Krievijā? Ja kāds domā, ka Rietumos, kāds atdos mums maizes gabalu, viņš kļūdās, "- tomēr interesanti, kā latviešiem jau 20.gadsimta sakumā bija vēlme doties pēc maizes tieši uz Krieviju. Kādas likteņa grimasas, tas ir visatļautība –recīzāk - nāk no rietumiem, bet maize un garīgums - tā ir Krievija. Jā, izvēle ...... Mēs visi nācam no Padomju Savienības, strādāja Padomju Savienībā, kura Baltijas valstis saņēma materiālus resursus un naudas līdzekļus uz vienu iedzīvotāju trīs reizes vairāk nekā Krievijas iedzīvotāji. Un nevajag teikt kā šeit cilvēki ir strādājuši trīs reizes labāk un produktīvāk, nekā Krievijā. Nav jāpļauj ākā, no kuras lielāko daļu savas dzīves bija jādzer ūdeni.
Юрий
Ю
Придурок, я титульный язык знаю не хуже многих националистов с этого портала, и использую его по необходимости- на работе, при составлении любых документов и.т.д. Это же новостной портал и писать здесь можно на любом языке, насколько это регламентировано правилами. Русский в латвии знают 90 процентов, только понимают еще больше, так что если несколько процентов не смогут прочитать мой текст- я переживу. А вобще твой ник соответствует твоей личности, хоть не врешь, чесно сказал кто ты такой.
daunitis
d
1) Man ,,daunitis'' ir niks, tev-diagnoze, jo latviešu valodu neesi spējīgs iemācīties sava viduvēja futbola līdzjutēja intelekta dēļ. 2) Tā īsti nesaprotu tavus pilsonības iegūšanas motīvus. Gribi vadīt valsti? Tev taču nepietiek prāta valodu iemācīties! 3) Nezinu, vai tevi kādreiz nodarbina pārdomas par to, kāpēc krievus nekur pasaulē necieš. Šaubos, vai tu esi spējīgs uz pārdomām šī vārda vispārpieņemtajā nozīmē. Paskaidrošu, ņemot vērā tavu ierobežoto intelekta līmeni. Krievus necieš zemās kultūras un nekaunības dēļ. Visticamāk, tu esi maksas komentētājs, kam pilsonību ir nokārtojuši tavi metodisko norādījumu izsniedzēji. Krievu portālos tādus mēslus, kā tevi, sauc par ,,portjankām'' jeb latviski-,,sieriņiem'', kuri, tāpat, kā tu, smird internetā.
daunitis
d
DP ir patvērums KGB personālam. Kas Krievijā ir galvenais noteicējs? Pareizi, -voblacainais pavārtes huligāns, ,,čekas'' stukačs. Tad kādi var būt brīnumi, ja Krievijas kriminālnoziedznieki pērk Latvijas pilsonības?
Adatiņa
A
Tagad,pateikt likumīgi vai nelikumīgi,tas būtību nemaina,galvenais ,ka viņš latviski nesaprot,un kā var Latvijas valsts amatpersona nerunāt un nesaprast Valsts valodu?Vai tāds ir Latvijas Valsts amatpersona,deputāts?
alberts
a
Nu lai viņš neruna latviski,lai viņš NEKO nesaprot!Ļoti labi,Urbanovičs pacels roku un to viņš atpazīs,ka balsot ."Seno- saloma"!Ja kads atceras ka dreseja krievu zaldatus.
alberts
a
Šķiet TEv pedejais laiks laisties uz USA.Šeit tu tikai gaisu jauc,jo saprasana TEV ir "šodienas līmenī".
Valdis
V
Urla sēž un bola acis, jo valsts valodā neko nesaprot. Kā padomju okupanti, nezinot valsts valodu var iegūt pilsonību, jautājums būtu lieks. Tādus radījumus kaut kam latviskam nedrīkst pat tuvumā laist. Latvija, kā labas gribas žestu, varētu atgriezt Krievijai tās paklīdeņus, lai vismaz kaut kā, aizpildītu demogrāfisko robu, kas radies taja valstī, jo tur no alkohola pārmērīgas lietošanas, katru gadu nosprāgst apmēram 700 000 alkoholiķu. Tas ir daudz vairāk, nekā noziedzīgā Padomju Krievija zaudēja divu gadu laikā, karojot ar drošsirdīgajiem somiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas