Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 19. septembris
Verners, Muntis

Drošības policija: Neo ir pajauns latvietis, IT speciālists, ar pagariem matiem un brillēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
e(x)
e
RTU kopmītnes. Dominas tilta galaa pretii veikalam Divani un Divani (tikai otra ielas puse) dziivo ap 300 RTU studentu- programmeetaju no kuriem 45% ir gari mati, meedz neesaat brilles.. Visi ir NEO! J.R. brauc uz Norveegjiju lasiit zemenes, nevis publiksi uzstaajies un izpaudies kaa 5. klases skolnieks. Un ko noziimee- mees neveelamies Neo apcietinaat? Juus vinu pat atrast nevarat.. Cirks aizbraucis, bet klauni plikushi.
Ainis
A
Čelovekiem un nēģeriem nedrīkst ķerties klāt, jo tie Latvijā var darīt ko vien iegribas ;/
līkais
l
viņa rīcību var vērtēt kā destruktīvu un prettiesisku. “Tā ir provocējoša un rada neiecietību pret noteiktām sociālām grupām ----- prettiesiski ir saņemt neadekvāti lielas algas+piemaksas+vēl piemaksas tādas nabadzīgas un atpalikušas valsts pārvaldē, kā šī; prettiesiski ir saņemt algas un nespēt veikt savus pamatpienākumus; prettiesiski ir slēpt dajebkurus tos maksājumus (arī algas) , kas veikti no nodokļu naudas - KATRAM SANTĪMAM nodokļu izlietojumā jābūt redzamam. prettiesiski ir likt tautai uzturēt milzīgu liekēžu, meļu, sliņķu un plānā galdiņa urbēju armiju, tai pat laikā nemaksājot pienācīgas algas sabiedriski nozīmīgu darbu veicējiem - no skolotājiem līdz māmiņām. Fin mina dāsni apmaksātie klerki bija sen jāpadzen, tautai pat stāstīja, ka tas jau darīts. Izrādās - atkal meli. ===== tas, ko izdarīja NEO, jau sen bija jāizdara valsts kontrolei (nesamazinātie štati, milzīgās algas, nekādas efektīvas darbības), VIDam (valsts pārvaldes darbinieku un politiķu dzīvošana pāri deklarētajiem ienākumiem), KNABam (politiķu un amatpersonu slēptie/nedeklarētie ienākumi). Žēl tikai, ka šo iestāžu spēciņi Latvijā tādi kusli, darbinieki tādi apzināti mazkvalificēti un likumdošana tāda apzināti ierobežojoša.
Toms
T
Iesaku izvērtēt sabiedrībā cirkulējošos materiālus par Vārnu ielas republiku. Tajos saskatāms pat kaut kas seperātisks, es pat teiktu - valsts integritātes apdraudējums.
Karot
K
NEO -Mēs ESAM TAVA ARMIJA !UN sitīsim tos utainos DP,VP. !
daarta
d
īstenībā jau ir baigi labi dzīvot Latvijā!!! katru dienu atverot internetu ir par ko iesmiet: `. Fliks (mans tiešais komentārs: Puisi, ej dirst un paņem līdzi to dzelzbetona TB džeku (neatceros kā viņu sauc, bet viņš kūrē Satiksmes ministriju). ` aš kvadrātā (mans komentāts - tik nesapprotu, ko tie abi šeptmaņi vēl nav no valsts nozaguši). ` utt, utt:))) Bet Tu, NEO, sargi sevi un mūsu valsti Latviju :))))
un
u
Man nav saprotams, kapec valsts ierednju algas nevar publiskot. Un tas bija jadara valstij.
jumors
j
Paldies! Ziedonis nevaid miris, tas atdzimst līdz ar jauniem idiotismiem mūsu zemītē. Principa pēc visiem, kam tas sagādā prieku, tagad vajadzētu atlaist matus un ar brillēm uz deguma staigāt pa ielām, kamēr visi poliči būs vājprātā!
Veidenbaums
V
Neo mati pagari, Varbūt nēsā brilles, Un kad Reiniks ierodas, Neo pazūd dillēs.
jautājums
j
I Neo mazliet pajauns, bet labāk būtu jauns, lai tad kad publiskosies, pie dāmām iet nav kauns.
ululiņš
u
Veca perša: "Tas Neo nevaid miris, Viņš tikai maskējas, Sev bārdu uzaudzējis, Par Jēzu dēvējas.
kretīni dejo
k
id e oti
anonīmais šakālis
a
Resno runču sociālā grupa!
Doktors Dullitis
D
Irija ir valsts kas atrodas Eiropas ziemelrietumos.Iru tautibas cilveki ir ar rudiem matiem,daudz vasarasraibumiem uz sejas,dzer alu krogos,nestradaa un dzivo uz vecaku kakla.
Doktors Dullitis
D
Latviesi dzivo valsti pie Baltijas juras-Latvija.Tie staiga pastalas,ker zivis,dzivo mezaa koka budaas,pamataa uztura lieto ogas un seenes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas