Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Drošības policija neplāno vērtēt joku par Latvijas himnu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viss personiski
v
principā, kā Valsts drošības iestādei, gan SAB, gan DP vajadzētu šo tēmu papētīt zem mikroskopa, tas ir viņu tiešais pienākums. Kaut kā citos gados Jaunajā Vilnī tik daudz divdomīgu trulprātību par Latviju, tās vēsturi un simboliem nebija, bet šogad kaut kā pēkšņi parādījās. Jājautā, kam būtu izdevīgi saasināt spriedzi starp "russkojazižnajiem" un latviešiem? Es neticu, ka JV organizatori nezināja scenāriju un šie "jociņi" bija paša Galigina ziņā. Te nu DP un SABam vajadzētu pētīt no kurienes te kājas aug un līdz nākamajam gadam vajadzētu sniegt atzinumu, cik lielas ir iespējas šo koncertu izmantot provokācijām, ideālā variantā iegūt informāciju par patiesajiem "režisoriem" un viņu plāniem nākamajā gadā, tad pētījumu iesniegt IeM un valdībai, kas tad arī lemtu par šī pasākuma plusiem un mīnusiem un vai to nākamgad vispār atļaut. Ja krievijas politika jau sāk līst izklaides biznesā un caur to realizēt provokācijas, tad, tas jau ir bīstami.
holeera
h
Skumji:(
Altin Yildiz
A
Ja zooprezis var lopiski apgānīt Latviju, apmeklējot krievu balagānu un tiekoties ar tā dalībniekiem, tad krieveļu "jociņš" tiešām tāds nieks vien ir.
Tante
T
Visu cieņu Drošības policijai!
pakausis
p
tad ta baigais briinums.. taa tak ir vinju juurmala..vinju pasaakums.. un vinji tur pa savu naudu var dariit visu kas vien vinjiem ienaak praataa.. un droshiibas policija.. eehz.. nu neies tak izvirziit apsuudziibu slavenam krievu komikjim.. jo tas jau redz ar nebuutu smuki... nez.. peec mana praata shkjiet ka uz kaadu gadu tam tirlinjam iebraukshana valstii buutu jaaizliedz.. nu izlaidiis paaris peljnjas koncertus.. varbuut naakoshreiz padomaas kur atrodas!
dienai
d
Jaa, Diena zaude savu seju laujot sheit barstities ar visadiem atkritumiem. Uztaisiet tachu normalu lietotaju registru un puse no klauniem un naida kurinatajiem pazudis
ludmilai
l
Tas ir diezgan zemiski, ka pienemi cittautibas vardu un tagad pa visiem rakstiem centies paradit savu stulbumu. Ta Tu tikai pazemo lsavus tautieshus. KAUNS!
ludmila
l
Esmu veseliga un kauna man nav,tāpat nevienam no mūsu bara,jv rullē,pateicoties šīs valstiņas atbrivošanai.
liepa
l
Ak, tautiesi! Kapec jus vienmer un visur redzat tikaj sliktako!
Zetons to @
Z
nu nesagadashu Tev to prieku un nerakstishu tadaa pasha manieree atpakal. Lai Tev jauka diena! Zojai- ja Tev ir nearstejama slimība, tad ar to parasti publiski neplatas:) Izsaku lidzjutibu!
jaunietis
j
Dienai pēc viļņa nebūs ko rakstīt. Nabadziņi. Pseidopatriotisms pamodās. Žēl, ka robežlīguma parakstīšanas gadījumā bija citādi. Zemes atdošana avīžniekiem neinteresēja, bet balagānkoncerta apsūkāšana gan. Skumji,
@
@
Piemēram, lasi, bet neraksti pareizi nevienā valodā? Latviski jau tagad nesanāk. Interpunkcijas kļūdas liecina, ka nelasi vis.
@
@
Ne jau joks par himnu jāvērtē, pat ja tam no laimes apskurbušajam tirliņam tas šķita smieklīgs. Jāvērtē izteikumi par deportāciju spēli un Sibīriju. Vai to darīs Drošības policija, kuras bijušais Liepājas nodaļas šefs ir iestājies osipoviešos, kas atklāti noraida Latvijas valstiskumu? Domāju, ka nē. Jautājums - vai tāda iestāde gadījumā nedarbojas kādas citas valsts uzdevumā?
zoja
z
paldies par iejūtību, bet šī ir neārstējama alergija :)
Чебурек
Ч
ko lai dara, cilvēku vienkārši izmeta no ru delfiem par intelekta pazīmēm

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas