Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Drošības policija sākusi vērtēt publikācijas, kur 1941. gada deportācijas nosauktas par "pārlieku maigām"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ieva
i
Vēl gribēju visā nopietnībā piemetināt ,ka krievi sava būtībā ir sadomazohisti ... Bet šo tumsas ieskauto zemapziņas spēku viņi turpina kultivēt ar īpašu baudu .. -saucot to par garīgumu .. ( Atsaucoties uz Kārenu Horni ,protams ,varam diskutēt par neirožu stimulu personibas izaugsmē ..) Tacu tikai tad ,ja personība ir orienteta uz Gaismu ....
ieva
i
Piekrītu ... Starp citu, viņi strauji nodzeras un izmirst ... Kad biju Vjetnamā ,riktīgi papētīju muzejus ...-un ar dziļu pārsteigumu atklāju ,ka visa lietišķo mākslau un mitaloģiskos tēlus krievi parņēmuši un adaptējuši no ķīnas .... Kad redzēju tās neaprakstāmās šausmas -kā dzīvo vjetnamieši ar "sirpi un āmuru uz katra stūra" biju tādā šokā ,ka otras dienas vakarā manī verbalizējās jautājums : "Ko par to teiktu Hitlers ? " (varat iedomaties manu afektu ,ja manā pratā uzpeld kaut kas tāds )... Proti -sapratu ,ka šī ķinas ,vjetnamas ,krievu sarkanā demona apsēstā mentalitate ir tik tālu degradējusi ,ka nu viņu dzīve visās izpausmēs līdzinās lopu dzīvei ... Ražot bleķa ,plastikas sūdu kalnus un apģērbu bez fasoniem, rīt putekļus ,mitinaties uz lupatu kaudzēm garažās bez logiem ...un dzīvot ar mērķi saražot ,pardot ,nopirkt .... Nevaru pat aprakstīt tās šausmas ,kas mani parņēma ,skatot to visu ... Tad nu atcerējos ,ko ungāri joprojām saka par krieviem ...- Mans secinājums -mēs esam naivi idiņi ,ja domājam ,ka spēsim viņus integrēt un padarīt par normaliem Latvijas ļaudīm ... Blefs pilnīgs ! Neiespējami ! - Viņu dzīves jēgas uzstādījums ir deģeneratīvs ,šovinistisks un dzīvnieciski agresīvs ... Viņi nav orienteti uz kultūru ,bet tikai uz plebejisku eksistenci . Viņi mūs apskauž ,ienīst par to, ko mēs glabājam savās sirdīs... Jo ātrāk latviesi to sapratīs ,jo lielakas izredzes ,ka saglabsim savu zemi .... Es par VL un repatriāciju ! ( neesmu rusofobe .. Manī pasā ir daļa žīdu un krievu asiņu .. Un tādeļ ar atbildibu saku to ,ko zinu ,izprotu un jūtu pat ģenētiska līmenī ) Vini grib iznicināt mūsu valsti !!!
Pārsla
P
Ko te plāšaties --drausmīgi necivilizēta nācija ,---pareizi būtu ---viena ļoti degradējusies nācija ,kas dzīvo uz ļoti auglīgas zemes.Gribētos ,lai ĶĪNIEŠI iemāca viņiem strādāt ,un pie reizes arī viņu intulektu paceltu.Tad tiešām viņa --tā tauta būtu LAIMĪGA ,un rītos liftrā mācētu LABRĪT pateikt Latviski.Bet ja godīgi ,lai viņi man piedod --tā 140 milj tauta ir izsmiels uz šīs pasaules -----nekā jums nava no mūsdienu tehnoloģijām ,kur iet krievu tauta šodien ,jums ir vienkārši noveicies ,ka dzīvojat Latvijā Igaunijā ,.Varbūt kļudos ---pamatojiet.
antikomunists
a
Deportaacijas darbojaas par labu reziimam, jo izniicinaaja straadaat protosos un padomju reziimam nelojaalos un radiija prieksnoteikumus atlikuso sovjetizaacijai. Jebkura pretestiiba tiktu apspiesta ar veel lielaakaam represijaam, kas bija izmeegjinaatas jau Lenina laikaa pret krieviem. To, ka komunistu reziims vareetu sabrukt, 40. - 50. gados nenjeemaas paredzeet pat Orvels. Ja juus gribat dziivot Latvijaa, kur sovinistam ir vaarda briiviiba, bet paareejiem kauniigi jaaklusee, tad man ir viens komentaars - VDK juus tomeer salauza. Kaut gan pagruuti ticeet, ka esat bijusais padomju varas pretinieks, paaraak biezi kriitat aaraa no lomas. Es gribu dziivot Latvijaa, kas var aizstaaveet savu veesturi pret nekauniigiem meljiem, taapat kaa Izraeela aizstaav saveejo.
alberts
a
Nu,ko tie "čelovēčiki" var činkstēt?Butu braukusi kaut uz Īriju stradat un pelnit maizi.
antikomunists
a
Ciinju biedrs Senais arii biezhaak laizh mulkji nekaa debatee. cheloveks pat kvalitatiivi laist mulkji neprot, sarunaas par faktiem ir iebaazams maisaa ar vienu panjeemienu, taapeec specializeejas uz sovinistiskiem bljaavieniem un vienkaarsi bljaavieniem, taadiem kaa 14:42.
AD
A
Vai neesiet ievērojuši, ka subjekts, kas parakstās ar segvārdu "čelovēks", neko nespēj un nevēlas pierādīt, bet mehāniski atkārto nodrāztus šablonus. Viņa nolūks nemaz nav debatēt (kā piemēram, viņa cīņu biedram Senajam), bet gan aizvirzīt komentētājus no rakstos izvirzītās tēmas un panākt komentāru izsīkumu tukšgaitā. Vai kāds ir kādreiz saņēmis saturīgu atbildi uz čelovēkam adresētu komentāru? Nav. Tad kāpēc darīt viņam to prieku un iet viņa pavadā? Ignorēsim viņu. Kāda jēga debatēt ar robotu (ja ne fizisku, tad intelektuālu)? Iesi mēs savu ceļu un lai robots iet savu!
Человек
Ч
Чего кричишь? Зубы почистил? Брюки выгладил?
Students
S
Nu, labi. DIENA.
Students
S
Kāpēc Apollo portāls vispār pieļauj kirilicu?
Комиссар
К
Хорошо что это дебильное существо еще не здохло! Есть что людям в Европе показывать и расказывать о том, какие советские оккупанты были дегенераты и фашисты и что за нечистоплотные животные оккупировали Латвию!
Комиссар
К
Скоро это существо сгинет и всем станет веселее!
Jurītis
J
Ceru, ka to nelieti Jefimovu ietupinās uz ilgu laiku. Tas būs labs tests mūsu tiesību sistēmai, kur varēs redzēt, vai tiesai pietiks dūšas iztiesāt taisnu tiesu un neizdabāt okupācijas režīma atliekām.
Lasiitaajs
L
Austrijaa holokausta noliedzeeju ieseedinaaja cietumaa uz vairaakiem gadiem. Sheit izskataas ir identisks gadijums.
un
u
Tad pasmaidi, ko komentē?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas