Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Drošībnieks Gulbis joprojām saņem karavīra atlīdzību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Phoenix
P
Arī mans divu gadu vecais secinājums paliek spēkā... Phoenix, 04.04.2008 19:15 Arī pēc šī raksta mans iepriekšējais secinājums paliek spēkā... Mana nojauta ir tāda, ka Gulbis par daudz ko uzzināja par Vaškēvica saistībām ar kontrabandu. Palasiet neseno rakstu DIENĀ par šo tēmu, kur minēts ka pati valsts varot būt par `jumtu` Vaškēvicam, tad visiem šiem jautājumiem pēkšņi rodās atbildes. Arī tādiem... Kāpēc kad SAB samazināja Vaškevicam pielaidi valsts noslēpumam, viņu nepārcēla uz citu darbu, bet vienkārši tautai pateica ka viņam tādas pielaides nevajagot. Arī Kalvītis uzbrukumu Vaškevica mašīnai traktēja kā uzbrukumu valstij. Nedomāju ka Gulbi no apcietinājuma izlaidīs pirms viņš nebūs tā apstrādāts ka vairs neko neatcerēsies, vismaz juridiski vairs nebūs par pilnu ņemams. Faktiski jau ONAPs, policija, koalīcija un pēdīgi jau visa valdība ar šo gājienu piesedz paši savu neprofesionalitāti, proti Gulbim jau nebija paredzēts izdzīvot. Brāļiem laiviniekiem tik bija uzdots slīkoni izvilkt un viņi uz savu roku par slepkavām negribēja palikt.
Phoenix
P
Šos jautājumus uzdevu valdībai/varas vīriem jau pirms pāris gadiem. Līdz šim vēl neviens nav spējis tos atbildēt... Phoenix, 04.04.2008 19:11 Prasu atbildes šiem jautājumiem no valdības puses jau mēnešiem, bet vēl nēesmu manījis pat mēģinājumu tās atbidēt. Izņemot manu jautājumu par tiesībsargu. Paldies viņam vismaz par mēģinājumu, lai gan sagaidīju no viņa biroja aktīvāku rīcību. Droši vien tie minējumi par tuvinieku veselību arvien vēl spēkā. ONAPs un visi viņu priekšnieki tak jau sen varēja šo lietu apklusināt un pat Gulbi notiesāt [protams ja nu patiesi viņš būtu bijis vainīgs] atbildot uz dažiem ļoti vienkāršiem jautājumiem. Kā tie `brāļi laivinieki` zināja laiku kad zem Daugavas tilta dežūrēt? Kāpēc viņu vārdi un identitāte tiek turēta slepenībā? Kur palika tā sieviete kura, mēdijiem teicās šo lekšanu/mešanu Daugavā redzējusi? Vai cits neviens to neredzēja, vai tik ir bailes par to runāt? Kāpēc pat tuviniekus pie Gulbja nepielaiž? Vai tāpēc ka pastāstīs kur vidusskolas beigšanas apliecības var pirkt? Kāpēc tiesas procesos nepielaiž žurnālistus? Kāpēc, pēc sākumā tik lielas intereses izrādīšanas, tiesībsarga `izmeklēšana` aprobežojās ar TV pētīšanu, policijas ziņojumiem un kādas penzionējušās dakterīšas atzinuma, ka ar Gulbi viss kārtībā? Arī šī dakterīte ar Gulbi netikās un viņu neizmeklēja. Vai tāpēc ka tiesībsargam viņa bērnu un tuvinieku dzīvības ir dārgas? Kurš no ONAP operiem ir tas mistiskais `Maksims` kurš pusnaktī Gulbi un Iveti apciemoja prasot lai paraksta kādus tur papīrus. pēc tam piekodinot lai tik liecību nemaina, jo tad ņemšot priekšā `pēc pilnas programmas`. Tas pats `opers` Delfos pāris dienas atpakaļ lielijās ka nu Gulbis tiekot `ņemts priekšā pēc pilnas programmas`. Varētu vēl ilgi turpināt, bet pat atbildes uz šiem jautājumiem būtu sākums.
XXX
X
izraelietis, 21.01.2010 11:19 Gulbi nevar panjemt ar plikaam rokaam. ja Gulbim shuj klaat diploma pirkshanu, tad kur apsudziibas shim pasha diploma pardevejam ( skolas direktoram) un jurim dalbinjam,kursh patiesiibaa bija starpnieks un tas kursh atrada sho skolas direktoru draugu, lai Gulbis varetu kljut par virsnieku un tas viss bija ar pasha godmanja zinju, kursh iznjema no iekshlietu ministrijas arhiviem kriminaal lietas par Gulbja pusaudzha zadzibaam, lai nekas netrauceetu Gulbim ieguut virsnieka pakaapi. Gulbis drfiz atvaljinasies no NBS un tad vinjhs vares brivi runaat tiesas priekshaa, kaa vinjhs tika pie shii videejas izglitiibas diploma ar dalbinja un godmanaj palidziibu. tapec jus saprotat, ka gulbim pat diploma pirkshanas lietu nepieshus, jo tad naks gaismaa gan dalbinja strpnieciiba, gan goidmanja lidzdaliiba. un ja tiesas gulbi par diploma prkshanu, tad logjiksi bus arii jatiesaa diploma pardeveeju, skolas direktoru. nejau Gulbis tapat vien aizgaja uz skolas kanceleju un atrada savu diplomu uz direktora galda ar visiem parakstiem un zimogiem. dalbinjsh , godmanis un skolas direktors ir pashi sapinushies lamataas un tiesas gadijumaa tiks parauti liidzi.Gulbis nebuus fraijers un shaja gadijumaa neklusees un nepiesegs ne dalbinju, ne godmani, ne skolas direktoru. visas parejas lietas pret gulbi ir tukshi ziepju burbulji.
Nekas
N
vēl jau arī Jums ir visas iespējas izbaudīt Gulbja likteni-gadīsies ne tajā brīdī atrasties ne tajā vietā,vai uzzināt ko tādu ,ko nevajadzētu zināt.Un ieslēgsies visi skaitītāji...
HR
H
"nabaga Gulbis", "nabaga Gulbis"... sakiet jau nu godīgi - jūs satrauc, ka pēc Gulbja cietumā var nonākt arī viņa draudziņš un spridzināšanas skolnieks Repše.
jes
j
Tās apsūdzības izklausījās sgrābstītas no zila gaisa ,no malas izskatījās komiski kā centās pierakstīt visus pasaULES NETIKUMUS,VARBŪT GULBIS ARĪ NAV TIK BALTS KĀ VIŅA UZVĀRDS ,BET VISA TĀ APSŪDZĪBAS KAMPAŅA BEIDZĀS AR APAĻU NULLI,VARBŪT VĒL VJADZĒJA PAZIŅOT KA ŠIS IR BIN LADENA LABĀ ROKA,TAD BŪTU VARĒJUŠI IETUPINĀT.
Mx
M
Кто ищет,- тот всегда найдет (В.Лебедев-Кумач: А,ну- ка ,песню нам пропой,весёлый ветер...)
Mx
M
Gulbim jau ir (kādreiz bija-?) vismaz divi advokāti - Ogurcovs un Paleps...
resnītis
r
Nedod nabaga Gulbim mieru! Nabaga Gulbim piešuva vienu lietu pēc otras, pie tam, kad jau Gulbis bija apcietināts. Tad arī piemeklēja lietas cik vien varēja izdomāt! Brīnums, ka citi par to pašu izglītību vēl joprojām guļ naktīs mierīgi, jo redz, nav pārgājuši ceļu pār oligarhiem svarīgiem pakalpiņiem(Vaškeviciem). Gulbja lieta ir kauna traips Latvijas politiķu Godmaņlaika valdībai!
who cares
w
So? Kur probza?
pamela
p
Piekrītu obelix un ne tā. Bičkovičs / AT priekšs./ ir VILTOJIS pilsonību nu UN ???????? Ir tirgota pilsonība,pases,ministra beņķī,tagad RD sēž cilvēkveidīgais,kurš visai TAUTAI ir melojis ārprāta lietas,kuras ne var ,nr grib izpildīt.CIK miljonus valstī ir NOZAGUŠI t.s. politkretīni.KAS TOS TIESĀS??????Žēl,ka tam Vašķim neiztaisnoja kājas.Zatleri apžēlo noziedzniekus un kas viņi paši ir šķiežot valsts naudu un ņemot no mirstoša pensionāra aploksnes.Gulbis ir maza gnīda Latvijas utu saēstajā kažokā!
sava paša rakstīta auto biog
s
AUTOBIOGRĀFIJA nevar būt CITA rakstīta! Tajā autobiogrāfijā Gulbis arī laikam aizmirsa pieminēt savas supermena spējās; kā apcietināts, apsargāts cilvēks no braucošas mašīnas var ielekt upē...
Toties
T
balstoties uz apšaubāmiem vēlēšanu rezultātiem jau gadiem pie mums var valsti vadīt cilvēki,kuri iespējams nemaz nav tautas ievēlēti.Kas tad ir bīstamāk valstij -viens vidusskolas diploms vai viltoti vēlēšanu rezultāti?
ne tā
n
Bet kā var strādāt par ministru un Rīgas mēra vietnieku cilvēks ar pamatskolas izglītību?Tāpēc arī tagad pēc tādas ministrēšanas Latvijā ceļi ir tādi kā ir,ja pareizi atceros valsts kontrole bija atklājusi ,ka viena firma bija granti bērusi uz ceļa par 20,tūkst.ls.par kravu. Ja nevar Gulbim gadiem izperēt apsūdzības,lai jau saņem tos dažus simtus.
Obelix
O
Atceros, kā Godmanis iebļāvās - tas ir uzbrukums vastij, vainīgo atradīsim... Un pēc dažām dienām atrada - Gulbis. Esot pat viltojis dokumentus..... Ne velti, viņa aizstāvības dēļ pat deputāti piecēlās!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas