Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Dūklava iespēja

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kāmis
k
sīkāk varētu,ko ēdi, kas garšīgs ? ja piemēram sieru , tad kadu ? interesanti. un citadi pēc tādas irsanas vien izklausās. dzirdēju pa radio , ka paši norvēģi biku neizpratnē - šiem esot vienas no visliktākajām izvelēm eiropā? tas par pārtiku. un ir, kā ir. augļu , dārzeņu maz. ar pārējo arī nekas spožš, un mazliet velk uz sū. ir gan garšīgas lietas - siers , šokolāde, saldējums. taizemiešu tuncis - brīnišķīgs. nav ta putra iekšā , kas latvija tirgotajos, izņemot rio mare, bet tas dārgs. norgē tuncis 5, 6 kronas.
nieva
n
tikai nelieniet te ar savām Latvijas precēm,tās visas ir totālākie mēsli,bet rakstam 100% taisnība.Tikko atgriezos no Norvēģijas kur rukāju kā turks,pārtika veikalos -super-garša kā nolādētajos krievu laikos,uz iepakojuma knapi kādu e-burtu var atrast.Kaut jūs aizrītos ar mechaniski atdalītu vistu gaļu,Latvijas ražotāji-kampēju banda.
Ministry of Truth
M
Dūklavs nav izmantojis iespēju pierādīt savu apgalvojumu, ka poļiem un citiem Eiropā no samazinātās PVN likmes pārtikai rodas kaitējums. Starp citu, Toč, arī neviens žurnālists nav pavaicājis poļu kolēģiem, kā tur īsti ir, ar tiem zaudējumiem valstij. Manuprāt, tas ir paviršs žurnālista domu gājiens un darbība. Pavaicāt kolēģiem būtu VIEGLI. ES samazinātā PVN likme nedrīkst būt zemāka par 5%, bet pamatlikme - par 18%.
Pircējs
P
Par kafiju un citām bakalejas precēm, veļas pulveriem kompaktdisku sagatavēm utt jau no sākta gala ir skaidrs, ka pie mums tirgo krutkas. Tik pat nekautri ārzemnieki darbojas, tirgojot šeit elektroniku un automašīnas. Pie mums lielā % gadījumu pārdod tās rūpniecības preces, kam ārzemēs atklāts ražošanas brāķis, citreiz pat to neizlabojot.. Es piemēram veikalā nopirku portatīvo datoru, kam nedarbojās viena ražotāja paredzētā funkcija Pēc daudziem zvaniem un e-vēstulēm datora un viņa detaļu ražotājiem uz ārzemēm noskaidrojās, ka šim datoram garantija vispār ilgusi tikai vienu mēnesi, bet šeit tas tika pārdots ar 2 gadu "garantiju" Bet datora ražotāji izvairījās no atbildes par savu brāķi, uzsākot "ping-pongu" nosūtot mani uz detaļu piegādātāju "Sony", bet tas savukārt uz "Ricoh" Viss beidzās ar "čiku". Ar apģērbiem un apaviem ir tā, ka tos modeļus, kas ārzemēs ir nocenoti, ārzemju vairumtirdzniecības bāzes un ražotāji atļauj tos tirgot Austrumeiropā tikai par pilnu cenu. Tādējādi mēs kā neizlutinātie patērētāji esam Rietumeiropai ļoti izdevīgi, jo var par labu cenu pie mums nogrūst to, kas pašiem paliek pāri. Nav ticami, ka kāds no LV politiķiem uzdrīkstēsies pīkstēt pret šo politiku, jo kā var saprast, tas ir bijis viens no priekšnoteikumiem, lai LV tiktu uzņemta ES
Mantrausis
M
Manuprāt - svarīgākā tēze šai rakstā ir "...par kuru nav bijis pieņemts runāt politikas līmenī...". Ko nozīmē: Nav pieņemts? Kāpēc? Kas to nosaka? Principā tas ir Eiropas līmeņa jautājums...
viesis
v
Muļķības, varu derēt, ka neviens Latvijas politiķis, pat opozīcijā esošie, necilās šo jautājumu. Spēciņa un gribēšanas par maz. Vieglāk ir patriotiskas runas teikt, nevis kaut ko praktisku izdarīt.
zemnieks
z
Dūklavs pārstāv LIELsaimniekus -budžus .Viņam neinteresē Latvijas lauku attīstība ,lai laukos dzīvotu CILVĒKI .Kautvai ņemšanās ap NEakcizēto dīzeļdegvielu .Tā vietā lai ieviestu KRĀSOTO dīzeli (kā visās NORMĀLĀS valstīs ) ZM izdomā visādus KRITĒRIJUS ,lai atsijātu MAZOS zemniekus .Jāpārvar IEŅĒMUMU slieksnis 200 ls .Latvija ir PIRMĀ valsts ES kur PALĪDZ tiem kam VAIRĀK ir un šķiro pēc IENĀKUMIEM .Jo lielāki ienākumi jo lielāka palīdzība .UNIKĀLA valsts.
M.Jegers
M
Kamēr šajā patērētāju tiesību aizsardzības centrā neiecels normālu vadītāju, tikmēr tas ir pilnīgi tukša vieta.
al
a
galvenais ir tas, ka zemākas kvalitātes prece šeit maksā dažreiz pat dargāk nekā augstākas kvalitātes prece piem. Vācijā!!! ir jāboikotē tās preces un viss! PievienojosIslandes ķērpim - IZVĒLIES LATVIJAS PRECI!
Islandes ķērpis
I
Tik tiešām, kāpēc mūs uzskata par otrās šķiras cilvēkiem? Tās ir eiropas vērtības?
KLM
K
Ārzemnieku partija to nekad nedarīs. .................................................. ....................................... Vēlreiz biedram Točam taisnība - LKP CK loceklis un Saldus rajona komunistu 1 sekretārs nekad mūžā nekalpotu ārzemnieku partijai, ja zvērējuši kalpot dižajam Ļeņinam...Jums pilnīga taisnība, biedri Toč !
Islandes ķērpis
I
Izvēlies Latvijas preci!
latvietis
l
latvijas ministri nekalpo tautai, bet tam kas maksaa, nav svarigi no kurienes, eiropas, amerikas vai krievijas.
KLM
K
Jānis Dūklavs pārstāv partiju, kurai latviešu intereses, jācer, ir svarīgākas nekā izpatikšana ES kungiem. Dūklavam ir iespēja kļūt par visas Eiropas nozīmes politiķi. ................................................. ............................................................ .................... Biedram Točam taisnība, tāda iespēja pastāv. Kaut gan, kas to lai zina - diviem šīs partijas bosiem arī pastāvēja iespēja kļūt par vēl augstākiem KPSS funkcionāriem, pat Eiropas nozīmes, bet viss garām - sabruka melu impērija, kurai šie biedri kalpoja ar sirdi un dvēseli...
Lasītājs
L
Oligarhu PR cilvēkam Točam iespēju drukāt aģitpropu gan vairs nevajadzētu dot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas