Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Dūklavs: ZM ierēdņi būtu jocīgi, ja naudu netērētu, kā citi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
J.Biotops
J
Jautājums: kurās vēl valstīs ministrs pēc tādām gudrībām paliktu amatā ilgāk par diennakti? Atbilde: daudzās – Krievijā, Mozambikā, Turkmenistānā....
Dārznieks
D
Vai tik vienkārši drīkst budžeta iestādes finansu gada līdzekļus iztērēt vairakus gadus uz priekšu ? Cik tādu iepriekš apmaksātu "zemeņu tortes" pakalpojumu ir pa visām ministrijām kopā ? Vai to var tā vienkārši nosaukt par "disciplīnas" pārkāpumu ?
OxO
O
Dzirdēju to interviju. Man vairs nav ilūziju, ar kādu domāšanu ir apveltīti tie cilvēki, kuri iecelti par ministriem. Pilnīga bezprincipialitāte un nepārtraukta piemērošanās stilam, kāds attiecīgajā brīdī pastāv. Proti, ja modē tērēšanās - tad ministrs dziedās līdzi, ja pēkšņi sākas pārkārtošanās - tūlīt pat metīs kažoku otrādi un atbalstīs pārmaiņas (vismaz vārdos). Vēl brītiņu - un darīs savādāk, ja mode mainīsies ... Intervija asociējās ar mimikriju - angļu mimicry ‘atdarināšana’. a) Evolūcijas gaitā izveidojusies dzīvnieka vai auga līdzība (krāsā un formā) ar citiem dzīvniekiem vai augiem vai vides priekšmetiem, kura palielina tā izdzīvošanas izredzes (dara to neredzamu, atbaidošu u. tml.). b) Cilvēku pielāgošanās apstākļiem sabiedrības dzīvē. c) Parasti saistīta ar izlikšanos.
tuy
t
Man gan ir pilnīgi skaidrs ka tieši pats DŪKLAVS ir jocīgs, nevis kāds cits.
????
?
Minstra kungs! Pēc šādiem izteicieniem vien Jums būtu jāatkāpjas no amata! Vai Jūs kā privātuzņēmējs arī atbalstiet izšķērdību un izzagšanu? Vai arī netikumi nāk līdzi no kolhozu laikiem?
Ciniķis
C
Komentētāju liekulībai nav robežu.Interesanti, ko viņi darītu, ja pašiem tiktu izmaksātas prēmijas. Nu protams, protams, visi kā viens atteiktos
Gribētos zināt
G
Vai ir valstī kāda institūcija, kas varētu pārbaudīt pašu VK - kā tur ir ar tām prēmijām un piemaksām? Vai Sudraba var zvērēt, ka nav nevienu tādu saņēmusi pērn vai aizpērn? Vai kāds pārbauda, cik km nobraukuši un cik l nokurinājuši šīs iestādes automobiļi un vai Sudrabas kundze nevarētu pārvietoties taupības labad ar kādu lētāku auto?
Q
Q
Dūklavs pats ir bezcerīgs gadījums uz kuru raugoties saproti, ka ŠEIT NEKAS NEMAINĪSIES!!!
****
*
nobraukt 53 000 km parlamentaarajam sekretaaram jau ir stipri jociigi , par degvielas normu uz simts kilometru nobraukumu 40 litri , nesaprotu , kas tas pa tanku , 5 litriigs Grand Šeroke rijeejs tik 25 ņem uz sotaku , krievu urbis KAMAZ ja nemaldos tad teeree taadu daudzumu ...zzs ar zemnieciibu saistaas tik cik nepieciešams veeleešanaas , lai tiktu paar5 % , varbuut arii šoreiz beigsies viņu agonija , jo šefs jau ar vienu kaaju čohaa...
barība
b
tāpēc tagad vajadzētu dot iespēju pašķērdēt arī citiem rotācijas kārtībā, tā teikt?
cerība
c
Ierēdņi ( ne visi) varēja tā izrīkoties ar valsts naudu! Bet tomēr lielākai daļai tāda iespēja bija liegta! Visiem nebija treknie gadi!
Kabula
K
Marodiera loģika, Dūklava kungs!
Nuja
N
Tiešām liels sarūgtinājums par tādu domāšanu un tādiem izteikumiem. Kas tad tā par valsti, galu galā! Gājām uz barikādēm, baidījāmies no padarmijas ekscesiem, pārdzīvojām, priecājāmies - un gala beigās - Čiks! Par vadoņiem nepārtraukti nelieši un kopējā labuma izšķērdētāji! Ka tik savās kabatās! Vai tev, velns tāds nepietiek ar algu un godīgi nopelnīto? Izklaidējies taču par to, kā visi pārējie normāli cilvēki, ko tu, draņķi, lien ne savā kabatā! Domāju, ka jābūt lieliem sodiem, publiskai uzskaitei, uzvārdu un summu nosaukšanai un vispārējam nosodījumam. Tā taču ir valsts nodevība! Atklāta ņirgāšanās par neatkarību!
zemnieks
z
par zzs nav ko balsot, vini neatzists savas. kludas... dzivo uz citu rekina.
WALA
W
Un atkal jau nu tauta saņemās - VK jau kurā valsts iestādē atklāj to pašu nelaimi - par paklpojumiem tiek maksāts paris gadu uz priekšu. NU nav tā kaut kādā mērā tautas naudas izšķiešana - tās ir sekas tam kā vlsts dala finansējumu. Tikai pilnīgs idiots to naudu ņemsies ietaupīt un tad atgriezīs Valsts Kasei, un nevis notērēs sev vajadzīgās lietās. NU tak seņemās vienreiz un izdomā kā šo finansešanas modeli izdarīt ekonomiski pamatotāku un labāku. Es piemēram varētu ieteikt to taisīt kā projektu finansu dokumentāciju. Kur tā daļa kas ir tiešā veidā saimnieciskās darbības nodrošināšanai ( ēku siltums, uzturēšana un kas tur vel no pamatlietām) - tiek piešķirts tik cik vajadzīgs pilnā apmērā ( protams iestādei par to jāiesniedz precīzi dati). Tad pārējo iestāde saņem "konkursa" kārtībā - izstradājam projektu, uztaisam tāmi iesniedzam ministrijā pierpasījumu pēc naudas iestādes konkrētām vajadzībām. Jo projekc švaks, vai baltiem diegiem šūc - naudu nedabonam. Ja projekc labs, bet liela summa, ministrija saka piemēram - šōgad jums uzdevums "ietaupīt" tik un tik, nākmgad atkal tik, un tad 3 gadā būs jums nauda šim projektam. NU kaut kā tā. ;)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Sudraba: valstī nelietderīgi iztērēti miljoni

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas