Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Dukurs: sportistus vajadzētu vērtēt augstāk par LOK apkopēju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aķis
A
Vrubļevskis, Fogels, Tikmers....pie siles jau gadiem.Palaižat citus lai.
Kā to ņem
K
Temīda » Pjers 02.03.2010 09:15 . Ar atbildības līmeni, vientiesīt, apkopēja atbild tikai par savu lupatu, sportisti reprezentē valsti!! .... Valsti vislabāk reprezentēt ar sakārtotu ekonomiku un dzīvesveidu. Ar attieksmi pret bērniem un veciem cilvēkiem. Ar vienu likumu un vienu taisnību visiem.
jurists
j
Kamēr paši sportisti un treneri pieļaus, ka Tikmers un Fogelis var saņemt tādu kāpostu, nekas nemainīsies. Vai tas ir normāli, ka pēc vasaras olimpiādes Fogelis pag.g.septembrī saņēma 13600 ls, bet Tikmers - 17204 ls?
vasja
v
Par divu stundu darbu ,divas dienas nedēļā-850Ls ,smags,cūcīgs darbs.ar grūtībām atrada apkopēju /Madarai-160,Maskalāna stūmējiem-200,Dukurpuikām-170 utt/,viss taču NORMĀLI-gan slava tiek, gan kā jau pie latviešiem pieņemts sūdu spaini uz galvas dabojat....
x1
x
Dukura k-gs! Kad Jūs pats barojāties no LOK pirms olimpiādes , tad bija labi , vai ne????? Cik latvieši skaudīgi, nenovīdīgi un nepateicīgi. Skolā mums mācīja ,ka bez nacionālajām olimpiskajām komitejām nav iespējams startēt OS.Tad iznāk ,ka LOk nav vajadzīgs???
XXX
X
Pjers 08:58 Ja kāds man varētu pateikt ar ko apkopējs ir sliktāks par sportistu, padošos. Diez vai viņa gūst no sava darba tādu baudu kā sportists, kam vēl tiek slava, ja veiksmīgi startējis. ========== Zini, sportistam vispār naudu nevajag - lai pietiek ar slavu! Lai vairāk var samaksāt apkopējām!
jumors
j
Vrubļevskis visas Latvijas priekšā nolamāja Madaru Līdumu, jo tā bija meklējusi privātus sponsorus , bet olimpiādē startējusi slikti. Kad viņam prasīja, par ko viņam tik liela alga- viņš atbildēja, ka veicot saimniecisko darbību miljonu apjomā. Mums bija jāsaprot, ka šī nodarbošanās ir daudzkārt vērtīgāka par mūsu sportistu materiālo nodrošināšanu. Pamēģināju atcerēties- kad Latvijā pirms šīs ziemas bija treniņiem piemēroti klimatiskie apstākļi? Nevarēju. Tas nozīmē, ka komandai bija jāatrod līdzekļi, lai trenētos citās teritorijās. Vai tas notika? Par to nevens nav neko teicis.
who cares
w
"Vai ir kāds pasaulē, kuram ir vairāk (per capita)?" === Daudziem. Grieķiem ir ~ 30K eur/capita. Citiem no PIIGS arī nav īpaši forši. ===
..
.
Londonā OS no Latvijas piedalīsies vislabāk apmaksātie un IZM ministrs :) kam maksā, tas pārstāv latviju
Karo
K
Jārīkojās kā Krievijā ,lai swports attīstītos vecie funkcionāri ir jāatlaiž.
paklau,
p
Dima 09:25 Sporta histērija Latvijā pārsniedz visas robežas - gandrīz kā Staļina vai Hitlera laikos. Demokrātiskas valstis, piemēram, UK, uz to skatās no augšas un pasmaida, jo tām nav mazvērtības kompleksu, kā Krievijai vai Latvijai." Nav gadījumā tā, ka caur LIELO SPORTU, saucamo, tādas naudas no budžeta un caur MONOPOLUZŅĒMUMIEM no iedzvotājiem izķeksē, ka NOMAKSĀT MASU INFORMĒŠANAI kādus LABUS % par to, ka RADA IESPAIDU, ka šausmīgi visiem vajag, nakšdas grūtības nesastāda ???
Dace
D
Sportā tā notiek visos līmeņos! Funkcionāru barotne!
jauns,traks
j
Vairums ikdienu arī LOK PRZIDENTAM jātrodās un kopā jātrenējās,jāgatavojas nākošajam OS,kādēļ viens no LOKIEM nevarētu būt senjors Dukurs,kas uz savu modelīti ir pierādījis,ka var aizstrādāties līdz Olimpiskajam spožumam.Noteikt kādu labu LOKA pārstāvi varētu atrast arī vasaras sportistu un treneru vidū,kas jau pierādījuši,ka mēs varam ,ja gribam.
es
e
Pēc Pekinas OS Vrubļevskis u.c. pakalpioņi saņēma prēmijas. Tagad pēc "veiksmmīga starta" prēmijas noteikti pienākas. Tas nekas, ka sportistus gatavo treneri, piedlās ar līdzekļiem utt. vecāki, sporta veida federācijas, bet LOK tikai sanem gatavos ( vai mazāk gatavos sportitus, saģerb Igaunijā ražotajois tērpos, aizved uz OS un pēc tma skaļi paziņo - visu laiku labākie rezultāti. Jā ir rezultāti Šiciem, Dukuriem, viņu treneriem un ģimenēm, bet ne LOK .
otrādi
o
Sportisti pelna, bet funkcionāri tērē?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas