Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Dūle atbalsta tautas tiesības rīkot dažādas tautas nobalsošanas, arī "nepilsoņu referendumu"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
membrāns
m
man liekas,ka Dūle ir parasts jefiņš...
Eva Braun
E
DEOKUPĀCIJU !!!
vārdi un uzvārdi
v
mja, un nesen viena ģimene tiesājās, lai varētu dēliņam oficiāli reģistrēt vārdu Otto (ar 2 t), ko valsts ierēdņi uzskatīja par latviešu valodai neatbilstošu.... Šajā gadījumā, acīmredzot, ar līdzskaņiem un sekojošiem patskaņiem viss būs kārtībā :((
vidusskolnieks
v
"pēc loģikas naturalizācijas eksāmenu vajadzētu kārtot visiem Latvijā dzimušiem, bet daļa nez kāpēc to nedara... Tad varbūt vienosimies - vai nu visi kārto, vai neviens" ----------------------------------------------------- Es jau kārtoju vēstures, latviešu valodas un citus eksāmenus vidusskolā. Latviešu vidusskolā! Kriviem bija savādāk. Varbūt tagad viņi kārto latviesu valodas eksāmenu, bet manā laikā ne. Bet Gustāvo jau to nezināt. Diez vai viņš zin, kas ir vidusskola vispār ..
Kuras
K
- valsts dienestu vīrs?
ķeceris
ķ
Nojaušot, kurā Antonijas ielas pagrabā šim pāraugušajam tēvinam ar bērna domāšanu maksā algu, nekas vairs neizbrīna. Cīņa par pasaules klaidoņu tiesībām, par Latvijas iznīcināšanu, par svētuma zaimošanu — tas ir tikai sākums. Kas nāks pēc tam?!?!
Bingo
B
Visi, kas dzimuši Latvijā un šobrīd beidz vidusskolu var kļūt par Latvijas pilsoņiem bez naturalizācijas.
Buba
B
'Politikā paši neiesim, jo neko nesajēdzam, virzīsim citus' .. Interesanti, citi, - no kurienes un par kādu naudu, un kāpēc lai tie citi klausītos 'dullo" partijas spices norādījumos? Bet par tēmu, - vai mēdijus bez Dūles neinteresē arī piem. Kombuļu Ineses,Pasaules Valdnieka u.c autoritāšu viedoklis?
Vārds
V
pasaules valdnieks, diemžēl, ir miris. bet kombuļu inese ir laba alternatīva. cerams, ka meitene kopā ar kiopu iedomāsies dibināt partiju.
  • 5
  • 0
nīgrā
n
"Ja cilvēks ir dzimis Latvijā, tad viņam neatkarīgi no tautības pēc pilngadības sasniegšanas būtu jādod Latvijas pilsonība." gustavo ir idiots jo a) nnevienu nevar piespiest pieņemt pilsonību, kuru tas negrib b) viņš ir zaļš gurķis, un acīmredzami krievu laikos nav dzīvojis, par suni nav lamāts, par gansu un fašistu ne tik. ne, gustavo dēliņ, tie nav otrās šķiras cilvēki, kam tu gribi piešķirt pilsonību, tie ir latvijas valsts ienaidnieki.
Trollslayer
T
Paklau bolsevik, Saukaadamies tu padari glupu tikai pats sevi. ja ir argumenti, liec galdaa, bet ja pabljaustiities atnaaci, taa arii saki.
  • 0
  • 0
Gustavo, vai kānuviņutursauc
G
Paklau jefiņ. Kāpēc duļķō ūdeni? Ja esi tik glupjš loģikā kā esi, būtu mierīgi turpinājis radīt savu "mākslu" :)
  • 7
  • 1
Cits Aivars
C
Piedāvātu viņiem labāku nosaukumu: Tvaika ielas partija
:)
:
Dūle jeb dūmu pūtējs - biškopja darba instruments,pilnīgi attaisno uzvārdu,ar savu rīcību grib radīt "dūmu" aizsegu dažādu dīvaiņu ienākšanai politikā. Butelis ir tukša pudele bez satura,tukša tara.Kopā šovs "Skaistā nākotne". Uzvārdu maiņa neko nemainīs.
aha
a
nebija ilgi jāgaida, lai āža kājas izlīstu. un par kādu naudu, drīkst pajautāt, visus šos referendumus apmaksāt? par maskavas?
!!!
!
Dūlem derētu padomāt , vai nepaliek smieklīgs. Kas par daudz , tas par traku un neviens vairs tādam ākstam neuzticas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas