Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Dzērājšoferiem atņemtās vadītāju apliecības izmantotas vairākos noziegumos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AP
A
Laiks saakt atsausanu! Cilveeki paldies pateiks. Cita pieeja sajaa Valstii nav iespejama
A
A
...izdalīts atsevišķs kriminālprocess, kuru izmeklēs Valsts policijas (VP) Iekšējās drošības birojs... -------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ---------------------- Pareizi darīts ! Tie, kurus varētu turēt aizdomās, paši pārbaudīs aizdomas.
Unabomberz
U
Interesanti, kā banka var izsniegt naudu, ja uzrādīta tiek vadītāja apliecība?????? Tā taču nav personu apliecinošs dokuments. Vajadzētu tos 270 Ls ieturēt no zābaka darbinieka algas.
Jupis
J
Jauki; tātad, ja Jūsu dokumenti nonāk pie policijas, pēc tam tie automātiski nonāks organizētās noziedzības rokās.
K
K
Iznīcinātās auto numurzīmes SAAB izmanto, un kā zināms,sods par to nav. Kāpēc tad tāds satraukums par iznīcināto tiesību izmantošanu ? Vai tas, kas ļauts SAAB , citiem nav ļauts ?
un vēl
u
kādā brīdī apliecības . . . nonāca trešo personu rokās,.. ==== es esmu par to, ka policijā ir izcili daudz noziedznieku, tikai labi slēptu, jo mundiera gods jāsargā. Līdzīgi kā katoļu baznīca 30 gadus sargā savus ZINĀMOS pedofīlus.
un ja nu
u
Kāda garantija ,ka kāds arī ar citiem dokumentim šai valstī nevar izrīkoties līdzīgi. Ar pasēm, piemēram.
Kareivis
K
Policija un noziedznieks ir liekama vienādības zīme abi uz vienu roku.
[email protected]
h
Miskaste ir miskaste, to visi zina.... Ko dara ar miskasti? Miskasti regulāri iztukšo! Ja to nedara - sāk smirdēt! Citi vaianti vienkārši nav iespējami!
vecis
v
Piekrītu, ka reformas nav bla-bla-bla, kamēr karavāna iet tālāk. Bet atceries kā gruzīni to panāca! Tas nebija bla-bla-bla interneta forumā, tās bija ļāužu masas ielās, tā bija ielaušanās parlamentā un zagļu bandas patriekšana no turienes.
mazais
m
Nav policija nepie kā vainīga! Vai vēl Kalvīša laikā Godmanis nebrīdināja, kas īstenībā vaic visus noziegumus valstī? LETA, 04.10.2007. Latvijā darbojas viens noziedzīgs grupējums, kurā ir drošības iestāžu darbinieki. To šodien pēc Nacionālās drošības padomes (NDP) sēdes teica iekšlietu ministrs Ivars Godmanis (LPP/LC). Kā teica Godmanis, pēc Valsts policijas sniegtās informācijas NDP sēdē, veicot izmeklēšanas darbības kriminālprocesa laikā, konstatēts viens noziedzīgs grupējums, kurā ietilpst Saeimas un Valsts prezidenta Drošības dienesta esošie un bijušie darbinieki, bijušie Padomju armijas desantnieki un bijušie speciālo vienību darbinieki. "Te nav runa par milzīgu skaitu grupu, kas terorizē valsti," uzsvēra Godmanis.
fiksais
f
Pareizi, tavs teksts ir par to, kā ir Gruzijas policijā tagad. Stāsts ir pims tam, kad policija strādāja mafijas pusē!!! Tā bija Argentina krīzes laikā, tā bija Gruzijā-bet tas prasa reālas reformas! Tas nav bla-bla-bla vakarā TV kastē, kamēr karavāna iet tālāk....
who cares
w
"Grišins piekrita, ka noziedzniekiem savus mērķus bija izdevies īstenot autonomu un bankas darbinieku nevērības dēļ" === Nē, veči, pie visa ir vainīga policija.
vecis
v
Tu esi atpalicis no dzīves. Lūk ko raksta aculiecinieki par Grūzijas policiju: "система безопасности Грузии стала очень эффективна, они ее перестроили, молодые ребята, очень активно работают, никакой показухи. Милицию реформировали за пару лет целиком. Представьте себе, они не берут взятки на улицах, эти милиционеры. Милиция - молодые ребята, добрые. Ощущение, у них, кстати, форма американская, очень похожая. Люди подходят, спрашивают, как пройти. Они любят эту полицию, они к ней относятся с доверием.
speķis
s
Ceļu policija arī pārdeva noziedzniekiem, jautājums ir tikai, cik- augstu iet šo kurmju līkne, t.i., cik augstas Ceļu policijas amatpersonas ņēma kukuļus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas