Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Dzērājšoferis-slepkava iekrīt, dodot “kukuli”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dont-andestendings
d
Nu ir likumdošana Latvijā! Sadzeries, brauc, nogalini, rezultātā - 2 gadi cietumā! Nozodz čipšu paku lielveikalā - atsēdēsi visu 3!
Ēriks
Ē
"policistam lieki 200 Ls nav reāli" Kur Tu dzīvo??? Ja tas ir policists, kas par kukuļošanu neziņo bet vienkārši iebāž kabatā, tad pieļauju, ka viņam ir lielākas iespējas kā tev. Es piekrītu, ka nav pamats runāt par kādiem konkrētiem amatiem t.sk. spekulēt, ka bija policists, bet par to, ka negodīgie policisti verētu savākt šādas un vēl leilākas summas nešaubos nemaz.
korupcij>YL
k
forš - tik sapiķo policim tā lai vel diviem čomiem pietiek un viš tau nedraug noraks ka likts
YL
Y
Latvijas policija jālāž ganīt cūkas. Tas no vienas puses. No otras - jau sen bija jāpeņem likums, ka 3 policitu patruļaai ir tiesības uz vietas konfiscēt dzērjas spēkaratu, bez iespējām pārsūdzēt vai saņemt kompensāciju. Jau otrajā dienā šim spēka ratam jaābūt uz ūtrupes laukuma. Ja dzērājs veicis cilvēku apdraudošus manevrus, tad paildus jāliek vēl cietumā un uzreiz. Šim likuman nedrīkst būt izņemumi. Teiksim ja auto pieder valstij. Vienlaga uz utrupes placi un lai dzērājs maksā ragā! Cik var ciest potenciālos slepkavas!
Slīmests
S
Welcome to Latvia!
*****
*
kurbul otrais variants ir maz ticams - policistam lieki 200 Ls nav reāli
Atstātie 200 lati liecina par viņa materiālo stāvokli. Kas arī varētu būt atbilde uz Kurbul un Martins jautājumu.
*****
*
cilvēks nevar "atrasties" alkoola reibumā, viņš tajā var būt , Tāpat kā var būt piedzēries utt., tāpēc nevajag labot korektori, jo viņa latviešu valodu vispār nezina, acīmredzot mācījusies krievu skolā ...
korektorei
k
Pareizi būtu - "atrazdamies"!
kurbul
k
Kur ir vārds? Kur ir uzvārds? Kad tikai aizturēts mazliet jocīgais mācītājs Lēvalds, tā pa visu presi izbazūnēja ir amatu, ir vārdu utt, bet te slepkava- recidīvists jau bija sadzēries un slepkavības ieroci (lasi - auto) pielādējis un gatavs slepkavošanai. Bet ne vārda, ne amata, nekā. Vai šamais bija deputāts? Varbūt arī pats policists?
*****
*
Apzīmējumi, jāsaka, visai diskutabli un apstrīdami, tāpēc arī anonīmi, pirmkārt, - pēc Latvijas KK šī cilvēka pastrādāto noziedzīgo nodarījumu, par kuru viņš jau sodu izcietis, nevar saukt par slepkavību un pašu cilvēku par slepkavu, otrkārt sajūsmina "kā kukulis policijas dienesta automašīnā atstātie 200 lati, kas tikai liecina par policijas neprofesionalitāti
Apmierinātais
A
Diemžēl laikam citas izvēles iespējas nepastāv, skumji, bet slepkavas arī nevar pa lielceļu laist.
pmlks
p
piekrītu! jānošauj uz vietas!
cietumi nelīdz
c
Ar ievērojami paaugstinātajiem sodiem par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā, dzērušo vadītāju skaitu samazināt var tikai uz īsu laiku. Ar nesamērīgiem sodiem var šos cilvēkus iedzīt zem tilta, var finansiāli iznīcināt viņu ģimenes, bet pēc tam šis fenomens vienalga atjaunojas, jo sodi neatrisina šo cilvēku galvās esošās problēmas. Nereti efekts ir pat pretējs - problēmas vēl vairāk saasinās un izpaužas ja ne šajā, tad kādā citā antisociālā formā.
martins
m
Par cilvēka nogalināšanu tikai 2 gadi cietumā!!!!???????????!!!!!?????????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas