Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

"Dziedošā puisēna" lietā uzsāk pārbaudi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
untranslated
u
Skaidrs... :) Viņš kļūst arvien jaunāks. Sākumā "vīrietis", tad "jaunietis", un nu jau "puisēns".... :)))
kriksis
k
Pirms kara šī glezna saucās ,, Lasošā vīrieša Studija''. 2007 gadā Pīters Sattons- - Bruce Muzeum direktors no New Yorkas , galvenais pasaules speciālists par Holandiešu vecmeistariem, izdomāja ka tas ir ,,Dziedošais jaunietis''
untranslated
u
Skaidrs, tātad ģēniji ir tie, kas veido tos katalogus.. :) Starp citu, es tā kā atceros, ka pirms pāris nedēļām vai kad nu tas bija, kad par šo gleznu sāka presē rakstīt, pirmais nosaukuma variants bija "Zēns, dziedošs" vai vēl kaut kā tā.. :))
Pings
P
Dienas ģēnijiem nekas nav jātulko no angļu valodas, jo glezna jau latvijā ir dažādos katalogos vairākas desmitgades.
untranslated
u
Jā, es arī par tā "puisēna" vecumu pabrīnījos... :)) Angliski droši vien bija "boy", kas var nozīmēt arī "puisis, čalis, jauns vīrietis". Bet "Dienas" ģēniji, kā parasti, vārdnīcā apskatās tikai pirmo nozīmi un loģiku arī lietā neliek... :)
Dix
D
"Puiseens" tads diivains - nagus nav griezis un vaigus saartus iepuuderejis. Ausu forma ari jociga - augshdalja izstaipiita - itkaa kads aiz ausim regulari turetu. Vai klubs XXL nemegjinaja izsolee iegut sho "puisenu" ?
..
.
protams, ka jāizmeklē. daudz lielāka varbūtība, ka glezna uz Latviju ir atceļojusi kopā ar Varšavas geto ārējo apsardzi, ir, ka to ir paķēris līdz kāds nagu maucējs no "atbrīvotāju" armijas. derētu arī papētīt Ermitāžas fondus..
Mamzele
M
Tiešām tas ir puisēns? Džekam mati jau krietni atkāpušies...
dz
d
Tieši tā... šī lieta ir jāizmeklē... un vēsturniekiem beidzot ir jāuzraksta arī ēbreju tautas vēsture Otrā pasaules kara laikā Lavtijā... tiešām ticu un ceru, ka latviešiem nebūs daudz, par ko kaunēties un beidzot beigsies spekulācijas par to, ka latvieši paši uz savu galvu ir kaut ko šāvuši un ka latvieši vairāk šāva nevis glāba ēbrejus... bet kamēr nopietni pētījumi nav šajā jomā pabeigti, tikmēr visādi demogogi var šo lietu staipīt pēc saviem ieskatiem

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas