Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Dziesmu svētku ietaupītā nauda iztērēta koncertā “Arēnā Rīga”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pretīgi
P
Kārtējo reizi nozaga svešu projektu, lai aizsistu vietu nākotnē uz Ziemassvētkiem. Tiešām smieklīgi, cik stulbi cilvēki, ka paši neko nevar izdomāt un konstanti zog svešus projektus. Par bērniem viņiem īstenībā taču nospļauties. Parastās astoņkāja metodes. Gan jau drīz nogriezīss arī astoņkājim skābekli Tad paliks tikai sekta.
J
Dīvaini, ka nosaukta īres summa, bet vēl taču nāk % no pārdotajām biļetēm un NA gaismas un skaņas honorāri, kas veido 85% no izdevumiem!
Ambera
A
Vai var uzzināt cik kolektīvu bija no ārpus Rīgas? Kā mēs tur veicinam dz.sv. tradīcijas turpināšanu?
a13
a
Īpaši, ja tas rīkots par ietaupītajiem līdzekļiem! ==================================== Varbuut uzreiz taami nevajag taisiit dubultiigu, ka nevar visu noteereet. Taupiiba te nevietaa.
AD
A
Ja jau tik juceklīgs nosaukums "Dziesmusvētki Ziemassvētkos", vai tas nebija kaut kādā saistībā ar buldozera plastmasa egli?
Munks
M
Cienītais autors vai arī kāds cits no Dienas, acīmredzot, nedabūja brīvbiļetes uz pasākumu, tādēļ arī cepjās:)) Kāds man var pateikt - kas slikts ir šādā pasākumā??????? Īpaši, ja tas rīkots par ietaupītajiem līdzekļiem! Reizēm šķiet, ka bijušie kolēģi no žurnālistikas vides jau vairs nezina kam piesieties un tad piesienas pirmajam, kas nāk pretī...
Buba
B
Izskatās, ka naudiņa bija jānotērē vēl šogad. Un dīvaini, ka atšifrēta tikai arēnas īre, kas ir tikai 5 % no izdevumiem.
A.Drozdovs
A
P.S. Un galvenais - šādas izmaiņas neatbilst UNESCO fiksētajai dziesmu svētku definīcijai !!!
A.Drozdovs
A
Latviešu Dziesmusvētki ir tradicionāli vasaras un ziedu svētki...! Un nekāda komerciāla izdevība, nekāds šou bizness vai politiskas "novitātes" svētku norisei un apstākļu maiņai nav pieļaujamas, jo tās ir šo svētku patriotisko būtību deformējošas.
Ieva
I
Stulbums. Un uz nakamajiem svetkiem pasvaldibas agtkla grabinas naudu un atkal daudzi netiks uz svetkiem. Jo Uldim Kokaram&ko ir darbs,
m...
m
Misters Otkats arī te , cik procentiņš...???
Bee
B
Koncerts bija skaists un ir vairāk nepieciešami tādi pasākumi. Nākamais šī tumsonīgā žurnālista raksts būs par to, kāpēc dziesmu svētku naudu nevar krāt 10 gadus un rīkot koncertus reizi 10 gados.
Karolina
K
Nu ko tie latviešu žurnālisti var tādā bezjēgā urķēties pēc kaut kā slikta jebkurā labā lietā?! Lai notiek, kas notikdams - visur var uzrasties kāds jampampiņš ar tiesībām kaut ko aizdomu pilnu nopublicēt un jebko sačakarēt! Ko tad vēl brīnīties par žultainiem komentāriem internetā - masu mediji taču paši rāda tam paraugu! Bet skolēnu koncerts Arēnā bija patiešām izdevies un pašiem koncerta dalībniekiem sagādāja prieku un skatītājiem arī! Labāk būtu nevis kašķēties, bet novērtēt, cik mums forša jaunatne!
Tante
T
Skatījos koncertu un priecājos- izjūtas kā Dziesmusvētkos!
nu
n
jā, piekrītu, ja tā ir mūsu nauda, tad lūdzu detalizētu tāmi, ne tikai kopciparu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas