Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Dzintars: ASV nav iebildumu pret VL atrašanos jaunajā valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es domāju
e
, ka izdarīja pareizi. Baumas jācērt saknē. Viltus politologiem un statistiķiem nav jāļauj valdīt pār sabiedrības prātiem un iejaukties notikumu gaitā.
nēnunē
n
ASV neesot iebildumu! Šitais spruksts tomēr IR absolūts āmurs. Saeimā, protams, āmuru pa pilnam, bet šie (VL), kas no jauna nākuši klāt un nu tēlos politiķus "uz lielās skatuves", kaut kā īpaši derdzas.
garāmejot
g
Cilvēks godīgi pasaka, ka valdību apstiprina citur. Agrāk Maskavā, tagad Vašingtonā. Un ja godīgi, tā tiem tūtiņdreijeriem un zagļiem vajag.
haralds
h
un kā LV - nav iebildumu, ka Baraks Obama Amerikā prezidents?
pamela
p
Redzams,ka esat no Urbanoviča un KF v ēstniecības faniem.Jūs tad visi esat morāli kropļi,ja esat letiņi,JO Dzintars nelūdza atļauju ,bet noskaidroja tos MELUS ko jūs un jums līdzīgie izplatījāt/ NEZ KĀ UZZINĀJĀT ? / ,ka tieši ASV vēstniecība ir PRET VL iekļaušanu valdībā.Lai gan par PROTESTU šim faktam lasīju TIKAI no Kremļa vēstniecības JASTREBIEM.. "onkuli"un Co,tauta ir lēmusi,ka VL,TB/LNNK BŪT ar 8 vietām Saeimā.KĀ viņi sevi pierādīs ,to redzēsim un vērtēsim,BET BEZ VL,TB būtu CITA aina un valsts virzība Latvijā.Toties es zinu KAS IR SC un ko es un viņu neatzītā valsts var gaidīt nākotnē. PRAKSĒ par valodu -- NOMINĒTI DEPUTĀTI BEZ VALSTS VAL.ZINĀŠANĀM,9.mijā tiek demonstrēti krievu "muskuļi"Latvijā,ne jau viņiem rūp "uzvara" iedomājaties pat ne Pasaules karā,viņu saprašanā,BET Tēvijas karā. Miljoniem viņu kritušo kauli vēl nav savākti.Par ko mēs runājam? Parādiet man vienu LOJĀLU krievu TV vai radio intervijā/ izņemot Tolpežņikovu/ Viņi paliek arvien nekaunīgāki un agresīvāki,jo Kremlim tādu ir ĻOOTI maz. Šodien Putins izplatījis uzsaukumu TAUTIEŠIEM atgriesties Dzimtenē! To pašu sludina VL - brīvprāt'iga repatriācija ! Bet NEBRAUKS še "zvērīgi"apspiestie! Krievi klapē ciet"novaja gazeta","ņjūs vīk"utt. Suverenā demokrātija! ATKĀRTOJU-- Krievijas dienas skaitītas ,pat ar franču "MISTRĀĻIEM".
onkulis
o
Un šitas skaitās mūsu galvenais nacionālists? Viņš taču uzbāžās ārvalstij ar lūgumu iejaukties Latvijas iekšējās lietās!
J.Loks
J
ASV vēstniecībai nav iebildumu pret Visu Latvijai, toties kauns par to, ka iebildumi ir Vienotības multikulturālistiski noskaņotajiem biedriem es pat viņus nesauktu par latviešu biedriem, kā arī iebildumi ir SCP kreisi un daļeji komunistiski nosakaņotajiem multikulturālistiem, skaidri apzinos, ka multikulturālisms ir mazas tautas, kāda ir Latvija tautisko un nacionālo vērtību, tautas pastāvēšanas pamatu grāvējs domāju, ka patreiz saeimā ir tikai viena maza dzirkstelīte, kas pret šo multikulturālismu iestājas un tas ir jaunais Visu Latvijai spēks, katrā ziņā es cilvēks, kā vienkārš latvietis, kas mīl savu tautu, kam ir pietiekoša izglītība, netaisos tik viegli pakļauties piemēram tādam spēkam, kā Vienotība un ZZS, kas bij gatavi nodot savu latviešu vēlētāju piekrītot SC iekļaušanai valdībā un nerimstoties pat pēc tam, kad SC visam latviskajiem pastāvēšanas pamatprincipiem uzlika skaidru veto ar apvainojumiem, ja Visu Latvijai netiks iekļauti valdībā (ar Visu Latvijai man nav nekāda sakara), tad šī valdība no galvas līdz kājām būs multikulturālistu valdība un es kaut arī balsoju par ZZS iešu pret šo valdību, ja tā atstums malā latviešu nacionālo, kas lielākā merā ir tautas pašsaglbāšanās vērtība.
*****
*
likās, ka puisis ir prātīgāks, droši vien ievēlēšanas dēļ jumts nobraucis, ja tādus jautājumus uzdod vēstniecības darbiniekiem
vuarzazi
v
Latvija ir Eiropas Savienìbà, ne ASV, ne Krievijà!
Cukurs
C
ASV nav iebildumu pret VL atrašanos jaunajā valdībā... Nu jau galīgi sviestā sagājuši! Vēl piemirsa saskaņot, cik reizes dienā jādzied himna...
Latons
L
Nu viņš ne jau prasīja ASV atļauju darboties Saeimā, bet gan vai šie ir iebilduši pret šiem.
un
u
Kam ir iebildumi? Vai visiem, Dzintar, vaicāsi?
Ku-Kū
K
Vai atļauju SVF un Zurabam izprasījāt?Ko saka Soross un viņa kompānija?Jampampiņu bars nevis tautas kalpi un aizstāvji.
Человек
Ч
И всё-таки Домбровскис молодец! Он понял что етих дормоедов - Центрa согласия - нельзя брать в коалицию. Ето бы было тожe самое, что заселить у себя дома тараканов!
???? Kas ir Dzintars
?
Dzintars melo! ASV vstnieciba taču nav tik aptaurēta, lai teiktu ka tā atbalsta vienu vai citu Latvijas partiju, jo tā būtu nekaunīga iejaukšanās suverēnas Latviajs iekšējās lietās! Dzintars tiešām ir muļķis vai gribēja sakompromitēt ASV???? Domāju, ka viņš ir gudrāks, tāpēc nožēloju, ka balsoju par viņu...... Labāk lai viņš tur muti un runā gudrāki cilvēki, tādi kā Zīle!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas