Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Dzintars: Vienotības un RP lēmumi liedza novērst iniciatīvu par nepilsoņu referendumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Krists
K
So pilsonibas likumu merkis pec idejas ir saliedet latviesu tautu visa pasaule, nevis radit piekto kolonnu latvija, kura var ari ar nepilsonu pasem apkart priecigi pastaigaties. Tur pasaule miljardiem cilveku butu priecigi uz sejieni tikt. Ekonomiskie begli, driz saksies klimatiskie begli...
ar čečenismu nodarbojas
a
kur tur nacionālisms
krists
k
Si pilsonibas pieskirsana nepilsonu berniem ko tagad paredz ari ir valsts pamatu grausana. Tagad visi no lielas kaiminzemes civiliokupantu pecnaceji kuri atklati noniecina so valsti sanems pilsonibas. Pilsonibas vajag dot tikai pilsonu berniem. ASV tagad tiesi no si tika valja, jo visam mazatistitijam valstim te iebrauca nelegalie, uzreiz bernu, par cik berns dzimis ASV tad pec 18 gadiem pilsonis un visu vecaku un radinieku varzu kuri nelegali uzturas uz pabalstiem un sanem tukstosus menesi lauka no valsts dabut nevar. Tagad te no visas pasaules var sakt uz latviju braukat un uzreiz bernus Latvija un tad pilsoni un tad uz pabalstiem. Tur ir 7 vai 9 miljardi. Valsti paspes sagraut, ne pedejo dienu dzivojam.
zirnekliene Šeloba
z
Loģiski, ka vajadzēja grozīt Satversmi, aizliedzot referendumus par valodu, pilsonību un teritoriju. Satversmē jau noteikts liegums rīkot tautas nobalsošanu par nodokļiem un karaklausību, lai novērstu mēģinājumus graut valsti. Nekas netraucē šo sarakstu papildināt, nevis nākotnē padarīt referendumu rīkošanu neiespējamu. Tieši V un RP ir vainīgas pie tā, ka šis referendums notiks, jo noraidīja šo vienkāršo un loģisko risinājumu. Šoreiz pārmetumi gan NA, gan opozīcijai ir nevietā. Tagad ir pretīgi noraudzīties, kā Dombrovskis grib uzgrūst CVK "peramā zēna" lomu, lai novērstu uzmanību no V un RP nevēlēšanās aizsargāt valsts pamatus.
šķiet Vienotība ne dzintars
š
saka, ka tas ir antikonstitucionāli
Vilis
V
Nu laikam jau pareizi darīja.Tur tomēr ir deputāti ar valsts un tiesību zinātņu pieredzi(pat Satversmes tiesnese bijusī).Tā ,ka zēniem ar rakstītprašanas zināšanām tā pagrūti izprast lielas(pat starptautiskas)sekas savām pastulbajām idejām.Pat vienkāršām lietām reizēm ir sarežģīti risinājumi
Uzvaras laukums
U
Atbalstīsim Uzvaras laukuma izveides vēsturisko ieceri! Uzvaras laukumam jākalpo nacionālas Latvijas valsts idejai, nevis promaskavisko spēku orģijām. PARAKSTIES! Portāls www.manabalss.lv. Portālā iepazīsties ar materiāliem par Uzvaras laukuma vēsturi. Aicini parakstīties radus, draugus, paziņas. Par latvisku Latviju!
ESE
E
Igauņiem konstitūcija uzrakstīta tā, ka arī tur par pilsoņu loka paplašināšanu nelemj referendumā. Vai tiešām LR Satversme jāpielīdzina Bībelei, Talmudam jeb Korānam, ka tikpat kā nav iespēju to papildināt un grozīt ?
Lamata
L
Partijām derētu iepazīties ar Krievijas likumdošanu. Tur kas tamlīdzīgs nebūtu iespējams.
urlo nacisto
u
Būtu noteikuši, ka pilsoņi nevar rosināt referendumu par pilsoņu loka paplašināšanu, mēs sarīkotu referendumu par to, ka naturalizācijas kārtībā pilsonību var saņemt katrs kurš spēj pateikt, ka ir osvoboditeļs un apstiprināt to ar trim četrstāvīgajiem.
Radikālis
R
Palasot komentārus ir skaidrs, ka lielākā daļa nesaprot, ka negrozāmi panti tikai nostiprinātu valsts pamatus un mērķi- kādēļ tika dibināta Latvijas valsts. Tāda sajūta ka Latvijā ir pārākie nevis demokrāti. Liberālisms pasauli ir novedis pie reliģiskiem un nacionāliem konfliktiem. Liberālism ir vērst uz identitātes iznīcināšu.
Tizleņu bars
T
+
  • 3
  • 0
Asterix
A
Tas šmurgulis labāk ar ekonomiku nodarbotos nevis ar lētu neonacistisku populismu, panks!
Tizleņu bars
T
Ja godīgi, tad neesmu redzējis neviena raksta komentārus ar pozitīvu noskaņu. Ne par ko! VL - slikti, jo neko nedara, SC - slikti, jo šķeļ sabiedrību un neko nedara vispār, V - slikti, jo zagļi un nodevēji, Zaļie - tie vispār ir galīgi garām, RP - jauni un glupi, neko nesaprot no valsts pārvaldes................... Ko jūs vēlaties? Atkal jaunas sejas? Tad balsojat par Dūli un reperi!................. Latvieši ir nevis dziedošā tauta, bet gan čīkstošā. Nekas nav labi, dzīve tik sūd**a, na na nā bla bla blā. Paši nesaprotat ko vēlaties.
Tizleņu bars
T
Ņem par labu, radus un draugus arī apgaismo ar manu atgādinājumu, jo domāju, ka tava kaite varētu būt lipīga :/ ............
  • 2
  • 0
Tizlenis
T
Ā, nu pareizi, īstenībā viņi visi ir mūsu draugi un vēl mums tikai to labāko. Paldies, ka atgādināji.
  • 0
  • 3
Andris_
A
"... piebilst, ka jūt atbildību par to, ka VL-TB/LNNK ...." Vai politiKĀNIS jūt atbildību, ka viss šis referendumu "horovods" sākās kā atbilde uz dzintarparādiņu vienvalodas skolu parakstu vākšanu ?!!!
K-K
K
... Dzintars, par: ' Vienotibas un RP ...' bailem VERSTIES TIESI PRET PRETVALSTISKO AKTIVITASU VEICEJIEM , vai politisko greizsirdibu pret VL ...' ... PIEKRITU ... PIERADAS ... ta aza kaja ...TO VARBUTEJA NELOJALITATE LATVIJAS REPUBLIKAI UN PAMATTAUTAI vinu pret SATVERSMES GARU verstai darbibai, gluzi ka SATVERSMES uzmesanas lieta ar ABRENES situaciju !!!!! ... Dienas atalgotiem komentetajiem un iesaistitiem politikiem, pec pedejiem notikumiem valsti un jau Valodas referenduma tautas izteiktas lojalitates Latvijas Republikas Satversmei, pienaktos respektet latviesu autohtonas tautas pilsonu velmes, ieverot to politisko inteligenci, individuali pieradito toleranci un draudzibu pret parejiem iedzivotajiem ... un nekurinat nevajadzigi naidu, kas tikai ka bumerangs atgriezisies pasiem par sliktu !!! ... Katrs lojals pilsonis var izprast Dzintara diplomatiskos un gudri pienemtos lemumus aktvizet LV politiku saja jautajuma pec SITUACIJAS VAJADZIBAS ... ... Tas ir: AIZSTAVET VALSTS BUTIBAS PRINCIPU --- INTERNACIONALI UN SATVERSME GARANTETAS LATVISKAS LATVIJAS REPUBLIKAS ESAMIBU UN PATSTAVIBU ---- ( NORADITS SATVERMES, 1-4 PANTOS, un, SINI LIETA ari ar Internacionali saskanotu PILSONIBAS LIKUMU ) ... DZINTARA UN LV NOSTAJA IR PRET NELOJALI, NELEGALI UN PRETVALSTISKI DARBOJOSIEM ( PILSONIBAS ZVERASTA LAUZEJIEM) PILSONIEM kuri velreiz megina uzmest un nodot LR !!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas