Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Dzintars: ZRP un Vienotībai vajadzētu ieviest skaidrību par trešo koalīcijas partneri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vienotībai un ZRP un Dzintaram
V
Lūdzu, neesiet muļķi, un izveidojiet varavīkšņu valdību – ar SC un Nacionālo apvienību. Pamatojums: 1. SC ir jāizvelk dienas gaismā, jādod viņiem iespēja kaut ko darīt, parādīt savas (ne)spējas un izgāzties. 2. Jo ilgāk SC tiks atstumts un ignorēts, jo vairāk balsu tas savāks katrās nākošajās vēlēšanās, un jo ilgāk varēs gausties par krievvalodīgo deputātu diskrimināciju un atstumšanu no koalīcijas. 3. Un otrādi, - jo ātrāk SC tiks valdībā un būs spiests strādāt, publiski demonstrēt sevi, jo ātrāk tiksim vaļā no šīs partijas. 4. To, ka SC izgāzīs sev paredzētos darbus, nevajag apšaubīt – šai partijai nav zinošu un latviski sarunāties spējīgu deputātu. Viens Ivars Zariņš neko neizdarīs. 5. No SC ievēlētajiem deputātiem nedrīkst ļaut klusi un mierīgi atsēdēja savas darba stundas, neko no notiekošā Saeimā nesaprotot slikto valodas zināšanu dēļ, pie tam saņemot pilnu atalgojumu tikai par paklausīgu balsojumu. Šiem cilvēkiem (visiem 31) jāliek publiski runāt kameras priekšā, skaidrot savas domas, nostāju, utt., lai tauta varētu pārliecināties par viņu mazspēju un nepiemērotību likumdevēja darbam. Kravcova atmaskošana bija labs piemērs, bet tādu tur vēl ir daudz. Nav pieņemama situācija, kurā 1/3 deputātu nespēj pildīt savu pamatdarbu likumdevējā – lasīt, saprast un iniciēt likumus un to grozījumus. Nacionālajai apvienībai arī ir jāsaprot, ka SC ņemšana valdībā ir stratēģisks mērķis – mazināt šīs partijas atbalstītāju skaitu. Definējiet SC pārbaudes laiku – 1 gadu un ļaujiet viņiem strādāt. Tikai, ne veselības jomā ar Baibu Rozentāli, bet piem., labklājības, vides aizsardzības jomās. Lai rosās.
aka saka
a
Kamēr neatnāks ziņa no ASV vēstniecības, tikmēr nekas nenotiks, par velti Dzintar uztraucies.
Ha
H
varbūt tomēr VL labāk rūpēties par āriešu izcelsmi daudzsievīgās ģimenēs?
anglosaxis - Eva Braun
a
Eva Braun, kā Tev izdevās iekļūt vīriešu pirtī?
Nellija
N
Ja tās abas partijas izrādīsies kangari, tad paliek cerība, ka pēc 3 gadiem būs īstā atmoda, latviešu vēlētāji nāks pie prāta viss nostāsies savās vietās. Kangaru vieta būs mēslainē. VISU LATVIJAI!
cēzars
c
Raivi, Tu pareizi domā. Galvu augšā un nekādus kompromisus! Visu vai neko! Ja tagd - neko, tad pēc 3 gadiem - visu!
Jens Z
J
pa trim gadiem puikas jau būs paaugušies, varbūt viņiem tā saeima nebūs vairs vajadzīga, pratīs tāpat iztiku nopelnīt, cerams
  • 0
  • 1
istu vesturi
i
katrs iģiOts raksta priekš sevis. VĒSTURE IR VIENA, LATVIEŠI NAV VEDUŠI VERDZĪBĀ!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilmārs
I
Kuluāros jau skaidrība ir - trešais partneris - Saskaņas Centrs. Jautājums ir cits: kā to pasniegt tā, lai patiešām latvieši, nevis tie, kam viss vienalga, kas te valda, sagremo faktu, ka Interfrontes pēctecis tiek valdībā?
Skrējējs
S
Tagad skaidrs, kāpēc Zatlera partijā tik daudz staiguļu no šlesera pirmas & Latvijas ceļa saskrēja. Tāpēc ka ZRP ir otrs LC (čekas rezerves variants)
Rullis
R
Diemžēl tu tas nebūsi puisīt. Iluminātu - čekas mafija joprojam rullē Latvijā
L.Grantiņš LRTT
L
Pēc K.Šadurska izteicieniem ir skaidrs, ka trešais "partneris" būs SC.
viltojums
v
svabe pa vesturi ka pa celmiem ista vesture LPSR-VESTURE dzives-patiesiba raivim-jamacas bez viltus tada dzive kas kam kalpo tautai vai kapitalismam 700 gadu vaciem 200 gadu zviedriem krievi kopa ar latviesiem valdija 70 gadus uzziedeja-latvija-briviba ko izdarija zidi visu sagrava raivi macies-vesturi-patieso.....
ak nu jā, pieskatiet
a
pierobežas deputātus , pieklīdeņus
ja jums nebūtu
j
baķkas ēna, pavāra harēms, un čēčenu mamedovu kontrabandas ēna, būtu bijuši 50-60%, jums gan būtu bijuši.
super
s
Mēs arī esam latviešu vēlētāji un tādus hameleonus kā tā sauktos "nacionālistus" redzēt negribam. Mazāk vajag klausīties uz viņu saldajām runām, darīt viņi dara visu otrādi. Piemērs: TB, baķka utt.
Neguli!
N
Tu laikam ei ilgi dzēris, ka tika vēlu pamodies. Tavs draugs batjka pat šajās vēlēšanās nebalsoja par VISU LATVIJAI! Pietiek dzert!
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas