Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

E-pārvaldes sekretariāts aicina dzīvesvietu deklarēt elektroniski

Tā kā iedzīvotāji, kuri nedzīvo reģistrētajā dzīvesvietā, līdz 8.martam tiek aicināti deklarēt savu faktisko dzīvesvietu, lai varētu piedalīties gaidāmajās vēlēšanās, E-pārvaldes sekretariāts aicina izmantot iespēju deklarēt dzīvesvietu elektroniski.

Kā informē Centrālā vēlēšanu komisija, lai piedalītos Eiropas Parlamenta un pašvaldību vēlēšanās, katrs vēlētājs tiks iekļauts noteikta vēlēšanu iecirkņa vēlētāju sarakstā, kas atbildīs vēlētāja reģistrētajai dzīvesvietai Iedzīvotāju reģistrā 90 dienas pirms vēlēšanu dienas. Šogad tas ir 8.marts.

Lai deklarētu dzīvesvietu, nav nepieciešams personīgi ierasties pašvaldības iestādēs. Izmantojot e-pakalpojumu, to var izdarīt dažu minūšu laikā. Pakalpojumu var izmantot jebkurā laikā un vietā, kur ir pieejams internets, atgādina e-pārvaldes sekretariāts.

Dzīvesvietas deklarācijas elektroniskai iesniegšanai nepieciešams VAS "Latvijas pasts" izsniegtais drošs elektroniskais paraksts. E-pakalpojums ir pieejams portālā http://www.latvija.lv/ sadaļā "E-pakalpojumi portālā" - "Dzīvesvieta, nekustamais īpašums, būvniecība".


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas