Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Ebreju īpašumu restitūcijas jautājumā ātru risinājumu nesola

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tas
t
ir vienkārši murgs..Kā tad ar visu cilvēku vienlīdzību?? Orvels rullē??? Prātiņ nāc mājās...Kāpēc pie varas vienmēr tiek plānprātiņi))
gojs
g
Vēlētos nebūt politkorekts un uzjautāt varu turošajiem-ar ko EBREJU restitūcija atšķiras no pārējās??? Ebreji ir izredzēta tauta tikai pēc viņu pašu nostāstiem, bet Konstitūcijas priekšā visi pilsoņi ir vienādi.. Vai kādam tūdaliņam pie stūres tas nav skaidrs?
anonīmais šakālis
a
Vai šustinam Latvijā nepalika kāds īpašums?
anonīmais šakālis
a
Pilnīgi nepamatota prasība! Upurus nedrīkst dalīt pēc tautības un viņu mantu tāpat!
pareizā partija
p
jebkura nepareizā partija kura izmaksās latvijas nodokļu maksātāju naudu jebkādai klaidoņu krāpnieku biedrībai būs vēstures mēslainē
a
a
Cik gan ilgi cilvēce pacietīs sātanismu?
vesture
v
La visas savas pretenzijas zidi izvirza pret Krievija ka padomju savienibas mantinieci, jo tiesi Krievija ir atbildiga par otra kara izraisisanu un Latvijas okupaciju ka rezultata cieta ne tika ziedi vien bet daudz vairak latviesu taut, tac ne zidi, ne krievi latviesiem nemaksa kompensacijas par komunisma terura upuriem kas ilga Latvija 50 gadus. Komunisma teorijas autori tacu esot zidi un ari so istenotaji bija loti daudz zidu.
cules
c
Vai sis zidu jautajums par nekustamajiem ipasumiem ir saistits ar ASV un LAtvijas bezvizu rezimu? Izskatas, ka ASV vestnieks Latvija izmantojot savu ienemamao amatu lobe zidu intereses, pie tam pretlikumigi, amorali.
Joffe
J
Ir tacu apriebusies si zidu nekauniba. Zidiem bija visas tiesibas sanemt savus ipasumus, tapat ka visiem citiem Latvijas dzivojusajiem, noteikta kartiba, pec Latvija apstiprinatajiem likumiem/ Tas, ka Latvija iestajas Eiropas Savieniba zidiem bija negaidits parsteigums, jo zidi no Latvijas Zdanoka, PLiners, Cilevics, Kogans, Glimovs, Rafaeliskis darija visu kopa ar kremla saimniekiem, lai nepielautu Latvijas uznesanu ES, NATO. Kad tas plans neizdevas un Latvija iestajas ES tad nekustamo ipasumu cenas loti pieauga un zidi saprata, ka ir kludijusies un nu sak terorizet Latvijas valsti, iedzivotajus. Zidi nevar pieprasit nekadus ipasumus, ja vini to nav izdarijusi laika, vilciens ir aizgajis. .
Solomons
S
Es gan vēl joprojām nesaprotu kāda pēctecība ir kaut kādiem neticīgajiem ebrejiem, kas atbrauca no Krievijas čuhņas uz Latviju ar tiem ebrejiem, kas dzīvoja šeit pirms kara? Šustins un Co?
Drudzis
D
Vins uzliek yarmulke un uzstadjas ka kaut kads ticigs, religisks vadonis, bet isteniba vins ir skops, politiski motivets, mantkarigs zhidins. Si nav Rietumkrasts vai Gaza kur vini var valdit ar saviem ASV razotiem buldozeriem un atklatu racistu likumiem.
zvirbulēns
z
Ebrejiem ebreju īpašumi ir atdoti likumos noteiktajā kārtībā. Punkts. Tas jāskaidro ASV vēstniekam, jo ebreji jau to zin.
Viens likums viena taisniba
V
Mums ir LR likumi un tad Zhidu likumi
@
@
Līdz šim šķita, ka auzās tik droši brien vien zemnieki, zirgi un lāči.
Optimists
O
Izredzētā tautība nekad nav cienījusi tās tautas ar kurām kopā dzīvo blakus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

sddf

Gaidis Bērziņš (TB/LNNK), tieslietu ministrs

Es uzskatu, ka denacionalizācijas process, kas ir veikts Latvijā, nebūtu pārskatāms. Ir ļoti svarīgi ievērot tiesiskuma un vienlīdzības principus. Jebkādi izņēmumi ir pretēji šiem principiem. Mums ir pastāvējusi kārtība, kā reliģiskās organizācijas var atgūt savus īpašumus. Jāņem vērā arī, ka Latvija nebija tā, kas izraisīja Otro pasaules karu. Mums ir jāskatās PSRS virzienā. Protams, es neizslēdzu, ka darba grupa tomēr varētu strādāt pie kāda tiesiskā regulējuma šī jautājuma risināšanai.

Arkādijs Suharenko, Latvijas ebreju draudžu un kopienu padomes priekšsēdētājs

Latvijas valstij šodien pieder noslepkavoto ebreju īpašumi. Tas ir valsts ziņā, ko ar tiem darīt. Tā ir atdevusi visus īpašumus citām reliģiskajām kopienām. Pareizticīgajiem un katoļiem, piemēram. Ebreju kopiena visus īpašumus nav atguvusi. Mēs šobrīd norobežojamies no šī jautājuma, jo sevi pārstāvēt esam uzticējuši Pasaules Ebreju restitūcijas organizācijai.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas