Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Economist apskatnieks: Latviju gaida gara un haotiska vasara

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mja
m
Britu apskatnieks bija vairāk informēts par situāciju Latvijā kā Lietuvas vēstnesis
cony
c
Tiešām,pareizi saka 3 izsaucēji,ja tos padomijas parauga politiskās cīņas dalībniekus SC,ZZS,PLL no politiskās cīņas par varu Latvijā neizslēdzam 20 gadus atpakaļ,tad tagad 2011 gadā beidzamais laiks izslēgt tos sabiedrības attīstības stagnētājus,padomijas,komunisma sliktāko tradīciju aktīvus atražotājus SC,ZZS,PLL
:)
:
Jap. Un nodibinat vienpartejisku valsti ar Dombrovski un Zatleru priekshgala. Visus kas nav Vienotibas rindas, vai neatbalsta partijas liniju saukt par sveshajiem un deportet.
  • 0
  • 1
!!!
!
Nost SC, ZZS,PLL!
sviests ell vee
s
Zatleru kaa prezidentu mes nemilejaam , bet cienijaam, kaa aarstu. Berzinu mes nemilam un vinam buus loti gruti tikt lidz cienai.
crx
c
Ai, nu tie briti komentē tā, lai viss notiekošais būtu viņiem izdevīgs. Ja nepatīk Bērziņš, tad tātad baidās, ka Latvija varētu neklausīties visā ko katrs britu puika mums iesaka.
Dzens
D
Jā, izcila tev izpratne par to, kas ir The Economist un kas ir briti - kā jau baurim.
  • 0
  • 0
zvirbulēns
z
Jā, tā tas varētu būt! Zatlers ar savu kaprīzi, lai neteiktu muļķību un bezatbildību, savārījis ziepes lielas! Bet nekas! Mums beidzot valstī ir prezidents! Beidzot!
borcinsh
b
"prezidents" tev ir, bet smadzenes NAV un NEBUS ! ej beidzot ! buchot komunistu sarkanu karogu
  • 8
  • 2
cony
c
Tas vēlreiz parādija,ka Latvijas Valsts Saeimas Deputāti kopumā ražo nekvalitatīvu sabiedriski politisko produktu,ko ar lielu rūgtumu ,uztvēra gan pašu tauta, gan citu valstu politiķi,ekonomisti un citi eksperti.Zem Saeimas Deputāta radītā produkta, mēs saprotam lēmumus un balsojumus.Par cik Deputāti nav droši par savu balsojumu kvalitāti,viņi daudzus balsojumus slēpj zem aizklāta balsojuma un es individuāli nekādi nevaru spriest par katra Deputāta darba kvalitāti.
borcinsh
b
"....ka Latvijas Valsts Saeimas Deputāti kopumā ražo nekvalitatīvu sabiedriski politisko produktu...." ----- diemzhel, tas "produkts" saucas par SABOTAZHU / sabotage/ ( sheit vajag lasit - komunistu sabotazhu ! - citad Latvija nebutu taja pasha vietaa, kur bija 20, gadus atpakal ) ...un bez shaubam, pec vakardienas "demokratiskam veleshanam" TAUTA izijes ar savu sabotazhu !
  • 4
  • 1
borcinsh
b
nu, sheit nav obligati but par "ekonomistu" ! Tauta nestradas komunistiskai zaglu bandei labaa ! Europa ari jau neskatas uz LV puse tik "aktivi". Bardaks turpinasies kamer ir 10-Saema, kamer berzinsh neatkapsies, un nebus izvelets TAUTAS PREZIDENTS !!! PS. ko es dzirdu shodien par tada "prezidenta" veleshanu ( gan no bailigiem !) :"Nospiedošais vairākums saka, ka ir vīlušies !"
runa par sevi bcinsh
r
Shie ir pienjemumi. Tas ka Zatlers bija kuklnemejs un slinks prezidents, tas ir fakts. Ak dievinj, vai patiesham visiem shirmis aizgajis ciet un Jus domajat ka vinu pumpainu gurkji atstajot vai neatstajot amata viss atrisinasies. Mesiju atradushi.
  • 0
  • 1
Dzens>runa par sevi bcinsh
D
Tādu mazohistu kā tu šajā valstī netrūkst. Tevi apzog, melo acīs skatīdamies, bet tu tik turpini balsot par saviem apzadzējiem. Tavs prezidents, piermēram, šajās dienās jau vairākas reizes paguvis publiski melot (pirmie meli, šķiet, bija stāsts par to kā viņš pats pieteicās pie Puzes Lempja par prezidentu), bet tev nekas. Esot tavs prezidents.
  • 0
  • 0
borcinsh > runa par sevi bcinsh
b
saki, kursh ir tavs "prezidents", un es pateikshu kas tu esi !
  • 2
  • 0
runa par sevi bcinsh
r
Runa par sevi. Ja bus kads cits, tas bus tavs privatais prezidents nevis tautas. Mans ir Berzinsh.
  • 2
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas