Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

EDSO komisārs atkal aicina nepilsoņiem Latvijā piešķirt tiesības vēlēt pašvaldības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
Nu vel par Lužkovu!Kada dumja žurnaliste inerveja Lembergu.Tas iztecas - "mums vajag 1000 Ļuzkovu" unn tas VIERNĪGIS naks dzivot Latvija ar sievu,berniem ,suniem un kakim un teres seit lielu naudu.Lemberg - kur TEV prats?Tāds Luzkovs nedzīvos kautkada Latvija ja viņam sievai ir ipasumi Anglija,Spanija un nez kur vel.Viņam vajag tik vien ka Šengenas vīzu lai nebūtu visu laiku jaludzas vienreizejās. Vollbeki protams tas neinteresē,viņam japilda UZDEVUMS - NO KĀ?Jautajums.Es viņam ieteiktu iet pie friziera kuršs runa tikai tataru-mongoļu valodā.
alberts
a
Ko darīsi? Ta jau ir ar tiem EU "komisariem".Viniem vienigais uzdevums - iestāstit MUMS,ka krievi seit ir noteicosie,ja frizieris tev paprasa "čto nado" vajag laipni atbildet .KO? Nezinu!
Dr.xy
D
Vai sis"augstajs komisars" iebraucot Daugavpili,un tiekoties ar okupantu kopienu,vispar sajedza kada valoda si kopiena runa?! " Augstais stulbenis" klausoties krievu "chastuskas", secinaja ka tas ir latviesu tautas dziesmas,un krievu valoda ir latviesu valoda.
Ministry of Truth
M
Piekrītu Dr. Xy domai par 2. pasaules karu. Turklāt, ja jau nepilsoņi ir tāda problēma un viņiem tur, Rietumos, trūkst darbaspēka, lai paņem pusi Daugavpils pie sevis. Uz Daugavpili braukt skatīties krievu kopienas dzīvi, tur to uzskatot par mazākumu, ir izkropļoti. Kāpēc neviens valdībā viņam nepateica, ka tur minoritāte ir latvieši un latviešu valoda?
Dr.xy
D
Tiesi sadu"augsto komisaru",visu pasauli miloso,realitati neizprotoso,pseidointelegentu del netika noversts 2.pasaules kars.Pasreiz sie garigie kropli atbalsta Eiropas islamizaciju, pieprasot dot patverumu visiem,kuri kaut kada veida nokluvusi ES valstis.Launuma Imperija pec, vinu domam,ari nav agresiva,citu valstu apdraudosa un diktatoriska valsts.Kadel sie spragoni neierodas runat par cilvektiesibu parkapumiem tadas valstis ka Irana,Kina,Kuba, Launuma Imperija,Dievidkoreja u.t.t.,kur sie cilvektiesibu parkapumi patiesam ir??!!! Ari Latvija ir cilvektiesibu parkapumi,jo netiek pielietoti starptautiskie likumi par okupantu izraidisanu un kompensacijas pieprasisanu no Launuma Imperijas.
KLM
K
Na graždanstvo ne zdajot iz principa. Počemu u nejo net pravo golosa? .................................................... .................................................. iz principa
xmm
x
Вот интересно, почему моя тёща не имеет право голосовать на местных выборах? Родилась в Латвии, знает язык лучше многих латышей. Препадаёт в гос. университете. Платит налоги с зарплаты + налоги как самозанятое лицо. Любит Латвию и ниуда не собирается уезжать, т.к. это её Родина. На гражданство не здаёт из принципа. Почему у неё нет право голоса?
KLM
K
Čelovek, izbrīna, ka Antonijas ielā tik vēlu strādā, tas tā, garāmejot, tagad pie lietas - kopš lielvalsts Krievija par naudu noslēdza sadarbības līgumu ar otru lielvalsti Nauru (9 000 iedzīvotāju), Krievijā jābūt divām oficiālajām valodām - NAURU un krievu valodai.
Однако в Пуэрто-Рико -- этой территории под управлением американского конгресса -- испанский язык является государственным. Латвию же нельзя сравнивать с США, но только с Пуэрто-Рико, поэтому и в Латвии должно быть, как в Пуэрто-Рико, два официальных языка, РУССКИЙ -- и латышский.
lasitaja
l
Vollebeks ar savu ierosinaajumu var iet bekot.
nu bet
n
EDSO ir liels Krievijas iespaids. Šādas organizācijas vajag uzklausīt, bet ne klausīt,
>P.K.
&
nemurgo,pec 3 gadiem padomju civilokupantu gjimenes priecigas ljepatos un rushinasies otrpus Zilupej,gjedu un babulju dzimtajos kishlakos un sadzhas. ddd
P.K.
P
Squak as much as you like,but I am willing to bet a dinner in Riga's best restaurant that Mr.Vollebecks proposal will be adopted in less than three years.
daunitis
d
Pietiek, ka krievi viņam naudu maksā par tādu miglumērkaķa pamuldēšanu...
realitāte
r
ASV irv arī daudz krievu, bet Valsts valoda Tikai angļu. ------------------------------ ASV nav oficiāli noteiktas valsts valodas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas