Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Eglītis arī pēc veselības ministra portfeļa nolikšanas turpinās būt aktīvs TP biedrs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klusais
k
Da ko te ņemties . Ja esat saprātīgi ieejiet VM mājas lapā un kaut vai apskataties aģentūru struktūru - te pat muļķim skaidrs , ka visu to var kaut kādā formā apvienot un neuzturēt n-tos saimnieciskos departamentus, grāmatvedības , sabiedrisko attiecību cilvēkus u.t.t. Viens piemērs - ir valsts zāļu aģentūra un valsts zāļu cenu aģentūra - kāda velna pēc tās nevar apvienot . Cik cilvēku atbrīvosies un cik naudas var tikt novirzīts reālai veselības aizsardzībai - tur kā minimums var tikt apvienotas grāmatvedības, saimnieciskais departaments un droši ,ka vēl arī profesionālās funkcijas ir apvienojamas, tāpat būtu viens ne divi direktori un ne tik daudz direktoru vietnieku. Te ir jāmeklē Ēglīša vaina pie situācijas nevis jāklausās kā gremdē veselības noari Latvijā. Vai piemēram sporta medicīnas valsts aģentūru nevar pabāzt apakšā teiksim zem sabiedrības veselības aģentūras ? Var jau būt ,ka es ko esmu palaidis garām , bet tiešām nav nācies dzirdēt no Eglīša , ka kaut kas būtu domāts šajā virzienā. Tāpat VOVA - nu kapēc nopietni nereformēt šo kantori , cik viņš ir lietderģs un noslogots?
upe
u
kā eglītis lielās, ka pirmā vietā gimene. Gribētos pajautāt slavenajiem tautparijiešiem - kamēr esiet kopā ar mīļākajām - arī tad jums pirmā vietā ir gimene ? Kā šķēle, kā krauklis un kā "slavenais " " gimenes "cilvēks - eglītis. Presē stāsta vienu , bet dzīvē dara citu. Tāpat arī politikā - stāsta, ka darījis , ko varējis, tikai aizmirsa paskaidrot - sava un savu dabradevēju - oligarhu labā - ne jau medicīnas sakārtošanas labā. Kāds kretīns, eglīti esi!
Ieva
I
Ne jau Eglītis viens pie esošās veselības aprūpes dižķibeles vainīgs, taču, piemēram, vadības izdevumus (un droši vien ar pašu vadību) viņš audzēja pat tad, kad jau sen bija skaidrs, ka būs ziepes. Un jo lielāks štats, jo grūtāka kontrole. Otrkārt par to, ka jāiet laikā pie ārsta un viss būs kārtībā- pirmkārt rindas kārtībā, un tiem, kas ir aizgājuši laikus, vispār nereti paliek tas, kas ir atlicis pāri pēc ielaistajiem-caurums no barankas, bet, ja arī viņš to mistiskā kārtā nezināja, tad paliek tas katra, ārstam zināmais, ka profilakse ir laba lieta, taču viena pati vēl neko neglābs......Arī e-veselību kāpēc visi, ieskaitot Eglīti stiepa garumā? Tāpēc, ka tādējādi daudzu aģentūru funkcijas varētu pildīt pāris sisadminu!
Tāuntā
T
Sorry- 1. , nevis 21. slimnīcas pacienti
Tāuntā
T
Pietrūka zarnu džekam noīsināt 80 Veselības ministrijas aģentūras un ministrijas darbiniekus pašus piespiest darīt savus darbus. A tās aģentūras, kaut arī nevienu neārstē, arī apēd to veselīgas aprūpei paredzēto budžetu.Un tās aģentūras neēd Buhenvaldes zupas vai aukstus, vienkārši ūdenī vārītus makaronus kā, piem. 21. slimnīcas pacienti- nu jau par 12 latiem dienā. PS.Man te viens paziņa nupat atsēdēja 2 mēnešus par atkārtotu braukšanu dzērumā- pēc iznākšanas žēlojās, ka esot barots nu ĻOTI LABI- nu gluži kā uz kaušanu... tagad esot jādomā,kā lieko svaru nomest.
sogis
s
Eglitis ir goda cilveks,Dod Dievs jums,zakatajiem,lidzinaties sim puisim.Stradajiet,domajiet,neesiet vienkarsi kretini kuri apmierina sevi aprejot cilvekus,kuri stradaa!
žļorbaks
ž
Kad naudu vairs nedos Kuldīgai ,tad Tautas Posta partijai arī Kuldīgā būs švah.
dzeris - nu gan
d
Jā, paveicis gan, vairs reti kurš vispār var arļauties slimnīcā ārstēties, kompens. zaļu līdzmaksājumi dubultojušies, pie specialistiem netiek, pie ģimenes ārsta mēnesi rinda, ĀP saukt jābaidas, vēl turpināt? Toties VM birokrātu kaits pieaudzis reizes četras. Pajautā cilvēkiem, gudrulīti, tu, laikam, ne no šīs planētas. Un "jaunlaicēnu spekulanti" valdībā tāpēc, ka tavi TP politbiznesmeņi tā apkakājušies, ka smirdoņa pa visu pasauli, un ar tiem neviens pat runāt negrib.
gnireb
g
tp utis , paliek utis . Utīm patīk turpināt būt aktīvām pēcizkārnīšanās periodā .
nu gan
n
debīlie komentētāji,īpaši dzeris,reti stulbs.Eglītis sakarīgākais un godprātīgākais vesel'ibas ministrs pēc revolūcijas.Ja dombrovskis savā postenī vismaz pusi prastu izdarīt no tā ,ko Eglītis paveicis savā,medicīna valstī būtu uz zaļa zara.Nestrādātu valdībā jaunlaicēnu neveiksmīgie spekulanti,arī varbūt veiktos labāk.Bet nav ko raudāt pārlieku,mēs esam tādos sūdos,ka vienkārši neko nevar nedarīt.Vienalga ,kāda partija būs pie varas ,pēc pāris gadiem no bedres izrāpsimies.Priecīgus visiem LĪGO SVĒTKUS !
protams
p
jabid vienu cilvēku bizness projectu. taču.
Zoss
Z
Visi jūs TP , un salonvecene Rozentāle ko paveiks, siena gubu darba laikā stellēs,Veldre jūs visus un mūs arī zirga staļļos ārstēs, Andersons[man nezināms]- nekomentēšu, bet E R G L I lūdzu nelien , dari savu dāsno darbiņu - mēs Tev ticam, mēs varam arī NEIZDZĪVOT ! Tava LATVJU TAUTA ! Lai Tev veselība un līksmi Līgo svētki !!!
Stulbi
S
Šoreiz demisionēja ne tas, kuram tas bija jādara.
Zoss
Z
EGLĪT , neļauj tautai ŅIRGT par Tevi , dari SAVU DARBU , - mūc ārā no TP !!!
dzeris
d
Neviens jau neko lielu nepaveiks, kamēr Latvijā medicīnai būs atvēlēts ap 2,7% no IKP, kad ES tas ir 5 - 8 %, bet, arī ar esošo naudu varētu izdasrīt daudz vairāk, ja to nozari kaut cik sakārtotu, un 20 miļjonus netērētu administrēšanai, cik slimnīcas varētu uzturēt un cik pacientiem palīdzēt, ja, kaut uz pusi, samazinārtu administrācijas izmaksas. Bet, lai pietiktu medicīnai, 2 - 3 reiz jāsamazina valsts birokrātijas izmaksas, kas mums apēd ap 7% no IKP ( pēc citiem rād. - ap 9%) , kad citur ES - 3 - 4 % no IKP. Mums te viss otrādi - vajadzīgi birokrāti, kontrolētāji, administratori, nevis medicīna.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas