Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Eiro Degļu ciemā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vārds
V
Pie Latvijas iedzīvotāju skaita samazināšanās ir noveduši divi lēmumi- vispārējās cilvēktiesību deklarācijas ratifikācija un ES līgums, kuri nosaka, ka katrs Latvijas pilsonis var brīvi atstāt savu valsti un strādāt jebkurā ES valstī! Vai b.Točs piedāvā tos atcelt?
Observer
O
Jā, rublis Točam vnk defoltā patīk. Sask. ar viņa sērijas nr. Vai rubelis moška. Un - vai tad atprasīt un atdot parādus ir kas slikts? Slikti ir, ja atbildība netiek dalīta, maksātnespējas un bankrota nosacījumi ir drakoniski u.tml. Bet pats fakts, ka bankām un arī pašu valstij eiro ir izdevīgs... So what? Tātad forša valūta. Sausais atlikums - Točs atstrādā kādu viņam vien zināmu parādu, kas saistās ar ikdienas bļaustīšanos: Vienotība sucks! Parādu pārfinansēšanas diždemagogus - pie varas!
kompleksdomaataajs
k
To, ka devalvaacija vissaapiigaak sistu pa kabatu vinjam pasam, Tocs vai nu nav speejiigs aptvert vai kaarteejo reizi teelo nejeegu.
Centra Diena
C
Sandri, varbuut ieviest rubli?? Tu tachu par to priecaatos
Zobs
Z
Slikti ietekmēs. Jau tā lielākā daļa cilvēku apgroza katru santīmiņu pirms izdod. Bet skaidrs, ka ar eiro ieviešanu visas cenas celsies (te var paskatīties uz Igaunijas piemēru). Medijos jau parādās dīvaini padomi - ēdiet virzu un balandas - cik tas ir veselīgi!
jautaajums
j
nez kaapeec par paartikas truukumu visizmisiigaak gaudo cilveeki ar datora lietotaaju iemaljaam, un visbiezaak sii gaudosana ir dzirdama darba laikaa?
  • 1
  • 0
jautaajums
j
pastaasti, kuraa medijaa tu redzeeji taadu padomu?
  • 1
  • 0
Fishbones
F
Nu?!.. Žurnālist(-i), kāda tad ir atbilde uz raksta pēdējā teikumā (ne-)uzdoto jautajumu?!?.. Cik ilgi jūs tā strādāsiet - kā citu viedokļu ("politiķu", "uzņēmēju", visādu "speciālistu un ekspertu") un/vai viena avota ziņu (piemēram, skat. pārsteidzošo virsrakstu sakritību lielākajos ziņu portālos, laikrakstos) vienkārši izplatītāji? Labākajā gadījumā - kā šajā rakstā, Jūs uzdodat retoriskus, dziļdomīgus jautājumus, nedodot SAVAS atbildes, SAVU redzējumus, SAVUS secinājumus. Nekad jūs nepasakāt līdz galam - kā nu kurā reizē - kas notika, kurš un ko Jums īsti pastāstīja, kāpēc konkrētais jautājums, tēma, notikums šodien ir tieši tas, par kuru jūs vēlaties runāt, ko Jūs pats personīgi par to domājat! Itkā prātīgā izrunāšanās par iespējas došanu lasītājam-klausītājam pašam domāt un secināt ir "bulšits" tajos gadījumos, kad rakstā vai sižetā nav pilnīgi 100% visas informācijas, kas bija jums, gatavojot attiecīgo materiālu! Negribat pievilt savu avotu uzticību un konfidencialitāti? Tad turieties maksimāli skaidri, cieši un atklāti pie tā, ko tad Jūs īsti gribējāt darīt zināmu cilvēkiem "ar visu rakstā/sižetā minēto"! Kamēr jūs rakstīsiet kā dotajā rakstā - satraucoša (svarīga, aktuāla) informācija ievadā, bla-bla-bla pa tēmu nākamajās X rindkopās, bet noslēgumā: "Tomēr svarīgākais jautājums ir cits(!)..." vai kā tamlīdzīgi, kad izrādās, ka par 'svarīgāko' jautājumu Jūs neesat pateicis neko - tikmēr saku jums paskatīties spogulī katru reizi, kad kaut vai tikai padomājat par tēmu "Cilvēki (tauta, vēlētāji, vairākums, utml.) mūsu valstī neaizdomājas (neseko, neiedziļinās, neanalizē) par notiekošo, par cēloņiem un sekām, utt. Tad spogulī ieraudzīsiet vienu no tiem, kuri to veicina.
anna
a
isā versija. bankām ir izdevīga eiro ieviešana, bet iedzīvotājiem tā nav. domājams, ka to ir izlēmis valūtas fonds, nedomājot par cilvēkiem. izpildām shēmas un tu pats arī varētu īsāk. grūti izlasīt līdz galam
  • 1
  • 1
Dhago
D
Lēmumu par eiro ieviešanu nav pieņēmusi Latvijas tauta.
hmm
h
nožēlojami ka pašmērķis ir atteikties no nacionālās valūtas, kas ir viens no neatkarīgas vvalsts atribūtiem un pamatojums tam, ārvalstu augļotāju atbalstīšana. Lai tā vienotība un kangars Lācītis deg elles ugunīs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas