Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Eiroparlamenta krāsas un sastāvdaļas. Ko izvēlēties?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Social-demokrats
S
Ja balsojumiem un publiskajiem pazinojumiem Eiroparlamentaa nav nekada sakara ar patiesibu, tad kam ir?
vienkārši demokrāts
v
Jūs tiešām šaujat pār strīpu, piekrītu autorei, ka pārkāpjat robežas. Šī definīcija atbilst vienīgi jūsu personīgajai patiesībai, bet ar reālo patiesību tai nav sakara.
Social-demokrats
S
Vai tad shii definicija neatbilst patiesibai?)
Autore
A
"Jus esat marginala homofobiska un ultranacionalistiska grupina." - Uzskatu, ka, nākot klajā ar šādu apgalvojumu, esat pārkāpis jebkādu diskusiju kultūru.
Autore
A
Uzskatu, ka ar izteikumu "Jus esat marginala homofobiska un ultranacionalistiska grupina" Jūs esat pārkāpis jebkādu diskusiju kultūru.
Autore
A
Rakstu lasīju. Salīdzinajumā ar Jūsu lietuviešu kolēģa PSRS slavināšanu tas pilnībā atbilst SC uzztādījumiem - un galu galā katram ir tiesības uz savu viedokli, tāpat kā - uz šī viedokļa kritiku. Jūsu formulējumi ļoti līdzinās Nila Ušakova izteikumiem. "Zināmā mērā grāmata ir veltījums Jums un Jūsu kolēģiem, kas Latvijas traģisko vēsturi izmanto praktiskajos politiskajos nolūkos un nekautrējas no faktu sagrozīsānas" - Sakiet paldies Dievam vai citiem Augstākajiem spēkiem, ka Jums un Jūsu dzimtai nav nācies izjust uz savas ādas to, ko jūs saucat par "sagrozītiem faktiem". Tā visa ir patiesība, bet tā nav VISA patiesība par totalitārismu (cenšos tulkot izteicienu no krievu valodas).
Special-demokrats
S
Par dep. Wiersmu. Es biju tur klāt. Jūs - nē. Ar ausīm man viss kārtībā. Ar angļu val. arī. Es jums nelūdzu neko nedz apstiprināt, nedz noliegt, nedz Wiersmu attaisnot :). Tas vienkārši bija fakts, ko minēju. Viss. pieņemiet to zināšanai, ka deputati mēdz izteikties arī šādi., tiesa gan, ne visai plašās auditorijās.
Social-demokrats
S
Par nacionalistisku un homofobisku grupinu - ta nav birka. Tas ir fakta konstatejums - pietiek paskatities balsojumus. Wiersma nekad nav teicis shadus vardus.
Special-demokrats
S
" jūsu marginala homofobiska un ultranacionalistiska grupina" - arī tas nav arguments, bet " veca plate" - vacu birku karināšana pie tiem, kas jums nepatīk. Par Wiersmas izteikumiem varu papildināt autori ar vienu piemēru: pirms kādiem gadiem 3, vēl sasaukuma pirmajā pusē, bija grupu sarunas par vienu ar Krieviju saisītu rezolūciju (precīzu tematu gan neatceros), kur Wiersma izteicās šādi - These shitty Baltic States have spoiled our relations with Russia (vai kaut ko tur, īsti vai vairs neatceros). Bet to, ka viens konkrēts deputāts manu valsti ir nosaucis par SŪDAINU, to gan atcerēšos vienmēr. Ja tā nav rupjība, tad kas tas ir? Arī "arguments" jūsuprāt?
Social-demokrats
S
Noteikti es savu laiku izmantoju daudz lietderigak, nekaa Juus, jo atskiribaa no Jums es nenodarbojos ar melu izplatisanu. Pasakiet, kur tiesi tajaa gramataa ir PSRS slavinasana un Latvijas okupacijas fakta apstridesana? Es gaidu. Citadi Jums naksiet atzit, ka Jus vienkarsi bezkaunigi melojat. Manas latviesu valodas zinasanas nav Jusu kompetences jautajums. Kaut gan tas, protams, ir Juusu vienigais "arguments". Jus esat marginala homofobiska un ultranacionalistiska grupina. 7.Junija mes redzesim, ka jusu vertibas NAV Eiropas pilsonu vertibas.
Viktors Makarovs
V
Man, ka Jūsu minētajam raksta autoram, rodas izbrīns par šādu manu raksta interpretāciju. Atrast PSRS slavināšanu vai okupācijas noliegšanu tur būtu diezgan grūti, jo abas šīs pozīcijas pilnīgi neatblst maniem uzskatiem. Varbūt neizlasījāt, tikai paskatījāties uz autora uzvārdu? Nu bet dzīve ir pārsteigumu pilna. ;) Tas pats attiecas uz lietuviešu kolēģa Laurinaviča tekstu. Piem. "...the fact that the Baltic States were forcibly and unlawfully erased in 1940 clearly stands" (124. lpp.) Zināmā mērā grāmata ir veltījums Jums un Jūsu kolēģiem, kas Latvijas traģisko vēsturi izmanto praktiskajos politiskajos nolūkos un nekautrējas no faktu sagrozīsānas.
Autore
A
Vai, atskaitot manu rakstu komentēšanu, Jums vēl ir, ko darīt? Man nav problēmu ar angļu valodu, nevaru Jūs iepriecināt. Vārdnīcas, protams, arī izmantoju. (Protams, nesākšu analizēt Jūsu latviešu valodas prasmi, tas būtu nekorekti, jo tā nebūt nav tik slikta.) Tā, kā Jūs izsakāties par mani, Wiersma izteicās par baltiešiem. Viņš arī uzskatīja, ka klātesošajiem latviešiem ir problēmas ar angļu valodu un viņi nesapratīs...
anonīmais šakālis
a
Še minētais parāda, ka Latvijas politiķiem nav nekā kopēja ar eiropas politiskajām idejām. Pie mums ļedajevietis, bet europā liberasts! Vot cirks!
Social-demokrats
S
Calites kundze, kadas konkreti rupjibas Wiersma bija teicis par baltiesiem? Ludzu konkreti un kodoligi, bez vavulosanas.
Social-demokrats
S
Calites kundze, es saprotu, Jums varbut ir lielas problemas ar anglu valodu. Iesaku nopirkt vardnicu un ar tas palidzibu velreiz parlasit gan Makarova rakstu, gan citus. Kaut gan primitivai domasanai ari nekada vardnica nepalidzes! Turpiniet melot un muldet, neviens nopietni neuztver sos meslus, ko jus te rakstat.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas