Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Eiropas identitāte latvietim ir problēma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vispār
V
autors nav antropologs, bet sociālās psiholoģijas doktors. taču redzu, ka komentētājiem-vairumam tas ir vis viens kā veseris vai āmurs, ka tik iesist var...
bite
b
But latvietim nav izcils nopelns panakts grutaa darbaa. Esmu pamanijusi ka latviesu identitate izpauzhas "noliekot" citas tautas. Nu nav latviesi ne labaki ne sliktaki par citam tautaam. Es nerunaju par rezhimiem.
Hrens Hrenovijs
H
iNevis Eiropas identitāte latvietim ir problēma, Eiropas birokrātiem nacionālā valsts ir problēma.
drakons
d
Tā arī nesapratu, kādas tad ir tāds eiropieša identitātes priekšrocības iepretim latvieša.
lauķe
l
Ak, Jēziņ! Vēl viens Eiropas identitātes apoloģēts no "kaunīgo latviešu" zortes! Kas tas par "sociālpsihologu", kurš nezin, kas notiek šobrīd tajā pašā vecajā Eiropā, kur nacionālisma izpausmes ne tuvu nav tik miermīlīgas kā Latvijā.......Un tur nav nekā nosodāma, jo tās ir katras tautas tiesības - aizsargāt savu valodu un teritoriju no svešajiem.....
Prezents
P
Dzirdētas frāzes, nu kā zem koppapīra. Paklausieties krievu radio, palasiet avīzes. Doma tāda - nolikt latviešus uz lāpstiņām, izsmiet par ciešanām, kultūru mums atnesuši krievi, mēs staigājot diedelēdami, vispār esam cilts, ne tauta. Tagad sāk piedziedāt, nezin no kurienes izlīduši eksperti ar savām problēmām. Ā, atcerējos, kāds šausmīgi grib uz Maskavu, bet nezin par ko runāt, un te - še tev ideja, mēs esam bez identitātes, par mocīšanu un slepkavībām piedodam un pateicamies. Kaut ko taču vajag upurēt, ja tik ļoti gribas pazīmēties.
Koris fonā
K
ruskojezičnije ;)
Koris fonā
K
Arī PSRS bija ar LPSR vienā teritorijā :) tikai tas netraucēja dzīt propogandu par sliktajiem buržuāziskajiem nacionālistiem ;) Un nedod dies' kādam piešuva birku nacionālists... Toties mantojums - ruskojezezinije vēl joprojām aktuāls.
alberts
a
"brauc uz to eiropu",redzi nu,tu pat neapjedz,ka Latvija ir Eiropa.
dihlofos
d
Tev kaut kur nav kārtībā ar galvu.Es piemēram lepojos ar to,ka esmu LATVIETIS,kapēc?Nu kaut vai tapēc,ka nevienai tautai uz zemeslodes nav tādu svētku un sadziedāšanās kā LATVIEŠIEM.Man nav vajadzīga nekāda Eiropas identitāte.Daudziem tā identitāte izpaužas nopelnīt un izdzīvot,tādēļ arī brauc uz to eiropu,bet tas nenozīmē,ka viņi neuzskata sevi par letiņiem.Lielākā daļa,no izbraukušajiem,ieaudzina savos bērnos NACIONĀLO identitāti.Tu laikam būtu ar mieru pat būt par nēģeri vai krievu,ka tikai labi maksā.Tāda laikam ir tava būtība.
alberts
a
Stipendijas maksa Lembergs,eiropietis.Man nepienakas.Žēl.
Koris fonā
K
Toties man ir tāda sajūta, ka tu no jevropas stipendijām dzīvo ;)
alberts
a
Ir tada sajuta,ka tu tai "SīSīSīPī" laika nemaz neesi dzīvojis,vai staigaji zem galda.
Koris fonā
K
p.s. Pēc vajadzības var ielikt arī - jevropejskij sojuz!
Koris fonā
K
«Мой адрес - Советский Союз» Колёса диктуют вагонные, Где срочно увидеться нам. Мои номера телефонные Разбросаны по городам. Заботится сердце, Сердце волнуется, Почтовый Пакуется груз. Мой адрес - Не дом и не улица, Мой адрес - Советский Союз. Вы, точки-тире телеграфные, Ищите на стройках меня. Сегодня не личное главное, А сводки рабочего дня. Заботится сердце, Сердце волнуется, Почтовый Пакуется груз. Мой адрес - Не дом и не улица, Мой адрес - Советский Союз. Я там, где ребята толковые, Я там, где плакаты "Вперёд", Где песни рабочие новые Страна трудовая поёт. Заботится сердце, Сердце волнуется, Почтовый Пакуется груз. Мой адрес - Не дом и не улица, Мой адрес - Советский Союз.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas