Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Eiropas Komisiju nepamierinot Latvijas Garantiju aģentūras darbs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!
!
Mūsējie neko vēl nav apjājuši, izņemot mūs pašus. Briselē ierēdniecības lietas uztver ar izpratni, Un vispār Grieķijas piemērs rāda, ka pacietības un resursu netrūkst.
Ādama
Ā
Smieklīgi, jo visi zina vaina ir vadībā - tur ir 0 kompetences līmenis, bet neviens neko nedara un ko tagad, kad komisija ar pirkstu .. smirdēs pat ārpus Latvijas un vēl ar ko tas beigsies?
Zinātājs
Z
Nu tad beidzot, kāds ārpus Latvijas ir sapratis, kādi stulbeņi sēž aģentūras vadībā. Par dažu labu jau pat anekdotes Rīgā iet. Vai tiešām ne Kamparam, ne Āboltiņai ne Repšem nelec, kādus stulbeņus ir salikuši vadībā un tagad visi brīnās, ka neko nevar paskaidrot. Varbūt šis patiesi būs pēdējais piliens, lai visus patriektu no turienes ar koku...
izbijis valsts patriots
i
Latvieši uz to apjāšanu ir tādi nadzīgi. Eiropai tiešām drīz pieleks ka doto naudu kārtējo reizi izmanto valsts aparāta uzturēšanai. Paši un tikai paši esam vainīgi,te nevar runāt par eiropas dubultmorāli.
ha ha ha..
h
Eiropiesi tikai tagad atjedzas ka mes nezeligi maucam vinus uz ausim.. par velu calisi.. Hipoteku banka visu naudu jau ir notrillinajusi.. runa ka gandriz visi kas bija valdiba nema kreditus Hipoteku banka.. stulbie eiropiesi nu vini tagad var panemt ja grib Birkava latgales zemi kas ir verta varbut 15 tukstosi ls... bet Birkavs iekilaja to zemi par tris miljonu lati.. oh oh oh es nomirsu no smiekliem Birkavam tira pelna 2 miljoni 850 tukstodi latu...
Populists
P
Tas tāpēc, ka mūsu banku darbiniekiem maz maksā ! ! ! Kas ir Rimšēviča mazā aldziņa salīdzinot ar tiem pāri simts miljoniem, ko viņa komanda Latvijai nopelnījusi ! ! ! Katru dienu nabadziņam jāsver lati, dolāri, eiro......tikko lats kļūst vieglāks, tūdaļ jāizskaitļo, cik tonnas jāizņem no apgrozības papīrnauda ....lats kļūst deficītāks un attiecīgi smagāks. Kāda atbildība ! Un tas viss jādara tumsas aizsegā, ...kā nekā valsts noslēpums.... Kā tie rietumnieki nesaprot, ka mūsu valdība labāk zina, kur to naudu likt ! Pie viņiem taču cilvēks ekspluatē cilvēku ... bet pie mums viss taču ir otrādi ????
x
x
Eiropiesi sak saprast ka musejie sos nezeligi apjaj, sie dod naudu biznesa attistibai mes izdalam biezajam galam, 3 miljonus Birkavam kurs pec tam ,,bankroteja,, un 3 miljonus ls pievaca sev, runa ka Hipoteku Banka sadi ir izdalijusi desmitiem no bieza gala, un kad aptrukas lidzeklu vienkarsi pasmelas no eiropas fondiem.. bet ja eiropa tagad liks atmaksat nozagto paradu uzliks maksat tautai.. bet Birkavs smaididams skatisies.. un klusiba teiks.. it gan tie Latviesi STULBI..
dzeris
d
Protams, bez vainas nav arī Latvija, bet, šokē EK dubultstandarti - loti izprotoša un maiga attieksme pret Grieķiju, kura gadiem viltoja visus rādītājus, krāpās, faktiski grāva ES monitāro sistēmu, dzīvoja, faktiski, uz visu Es valstu rēķina, un barga attieksme pret Latviju . Smaržo ļoti slikti.
gauja
g
Ja tur ir iesaistīta ekonomikas ministrija ar Kamparu, nav nekāds brīnums par nejēdzībām. Šovakara komentāros par konkurenci farmācijas biznesā Kampars parādīja savu absolūto nekompetenci. Kā var ekonomikas ministrs tik muļķīgi runāt, arī par tām 5 receptēm, ko, nabadziņš, izmeta miskastē.
lala
l
jess! grudakā visiem, kas naudu izmanto tam, kam tā nav paredzēta, aizbildinoties ar 'krīzi'.
XXX
X
Ak šitā gan. tad tāpēc Hipotēku banka tik ļoti maz kredītus izsniegusi piemēram lauksaimnieku kooperatīviem, aizbildinoties, ka tie nav tie kooperatīvi, KAM NAUDA PIENĀKTOS. TAI PAT LAIKĀ PAŠIEM TAS NAV TRAUCĒJIS iepirkt valsts vcērtspapīrus un pieturēt eiropas naudu sindicēto kredītu atmaksai. Jautājums viens - kurš par to atbildēs? Kampars vai Finanšu ministrija?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas