Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Eiropas lietpratēji iesaka mikrouzņēmumus un privāto-publisko partnerību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kaka
k
Bet man ir patiess prieks par Dombrovski, ka jamais nenoliida kaadaa buucenii ar muusu finansu "guru" un nesaaka izgudrot aabeci, bet gan veersaas pie pasaulee paziisamiem profiem. tas rada ceriibu ka rezultaati vareetu buut ceriigi.
kaka
k
man ir viens risinaajums, kasatrisinaatu dalju probleemas, ljautu valdiibai mieriigi straadaat un neuzspiestu savus siveenus labi apmaksaatos amatos - aizliegt tp kandideet veeleeshanas, tureet vinjus shaaviena attalumaa no valsts iestaadeem un vispaar - sodiit vinjus.
Ziks
Z
Pēc premjera Valda Dombrovska (JL) iniciatīvas sasauktās augsta līmeņa darba grupa: Royal Unibrew" padomnieks Leo Blabergs Serensens, "East Capital" investīciju grupas padomnieks Bengts Deniss, Somijas premjerministra biroja valsts sekretāra vietnieks ekonomikas jautājumos Vesa Vihriela un Hārvarda universitātes Stratēģijas un konkurētspējas institūta pētnieks Kristians Ketels, kas 1.sēdē galvenokārt apspriesda mikrouzņēmumu atbalsta programmu, kuras realizācija palīdzētu sildīt ekonomiku un risināt bezdarba problēmu, -------------------------------------- Visu CIEŅU V.Dombrovska k-gam, kas ļoti cenšas rast risinājumu , lai Latvija beidzot tiktu ārā no BEDRES!
tuy
t
Latvijas problēma ir tā, ka viena pēc otras tiek izstrādātas visādas stratēģijas, plāni, rekomendācijas, bet politiķi tās ignorē un dara pa savam. Tipisks piemērs Aigars Kalvītis, kurš visu laiku teica ka viss ir kārtībā, ekonomika attīstās, stabilitātes garants, utt. Tagad joprojām tas pats turpinās un neviens nevar piespiest politiķus ieklausīties ekspertu viedoklī un beidzot pieņemt saprātīgus lēmumus, kuri atbilst tautas interesēm. Kamēr politiskā līmenī nenotiks šeit izmaiņas - nezinu - masu nemieri, revolūcija, prezidentāla republika, vai kas cits - tikmēr nekas nemainīsies.
Ziņa
Z
lauku zemnieki sasparojušies- kurus varētu saukt arī par ĢIMENES uzņēmumiem- pārdod svaigu pienu. Vieni no Kokneses ved pienu arī uz Ogri un Jēkabpili... Zaļajos tirgops izpārdod savu produkciju...
tuy
t
Cik tad tādu Stenderu ir Latvijā? Viens, divi, desmit. Bet vajadzētu vismaz 10 000, lai mēs varētu normāli dzīvot un attīstīties.
Nu beidziet!
N
nelielais uzņēmums Rīgas "Stenders" aizracies līdz Eiropai un pat Ķīnai. ir kas strādā un nevaid.
uzskatāmi redzams
u
cik "daudzus" interesē reālas lietas..
ata ata
a
Nu ko tie mūsu makroekonomiķi jēdz par mikrouzņēmumiem- ja jēgtu, sen vajadzēja runāt un darīt. Kad visi aizklopēti ciet un eiropa sāk aunus mācīt ,sen par vēlu- čemodāni jau nodoti.
janis
j
neko ģeniālu šie eksperti nav pateikuši. Latvijā gan ekonomisti, gan uzņēmēji ir sagatavojuši ~ 30 lapas ar priekšlikumiem. Problēma ir tā, ka Latvijas politiķi ir NESPĒJĪGI pieņemt lēmumu, sadarbojoties ar uzņēmējiem. Un tad, vai nu nav lēmumi, vai arī ir kabineta lēmumi, kas pārklājas ar putekļiem, jo bizness to nevar izmantot. Šī valsts ir izsmēlusi manu uzticības kredītu....
Jānis
J
Runājot par laukiem ražošanas pamatvienībai ir jābūt gimenes fermai vai uzņēmumam. Tā kā tas ir citur Eiropā. Bet pie mums politiķi tikai nicīgi pavīpsnā : tā esot sīkražošana un naturālā saimniekošana, kas Latvijai neder. Mums vajagot lielražošanu, lielsaimniecības ar simtiem govju un simtiem hektāru sējumiem, tikai tā varot konkurēt Eiropā. Un šis kurss tiek ietiepīgi turpināts būtībā atsevišķu grupējumu interesēs. Tā ka premjers ar saviem Eiropas padomdevējiem var pastāvēt "pie ratiem"!
Adieu, adieu, my native shore!
A
Biju gatavs garantēt nepieciešamo (nelielo) naudu projektam ar nekustamo īpašumu - Sweedb, Hipotēku banka un SEB pasūtīja dirst. Projekts ir labs. Zinu, ka to realizēšu. Pārdošu nekustamo. Žēl. Tagad nav jāpārdod, bet jāpērk. Toties pēc projekta realizācijas mani šai miskastē neturēs vairs NEKAS.
iespējamais mikrouzņēmējs
i
Atvieglojiet nodokļu administrēšanu un es arī kļūšu par uzņēmēju. Tagad - paldies. Labāk deldēt krēslu bankā
Caca
C
Jā es esmu mikrouzņēmuma īpašnieks, tikai nesen kad sāka apspriest exporta garantijas paradījās lēmumi tos apstiprināt tikai uzņēmumiem ar vismaz 500 t. vai pat 700 t. apgrozījumu un ne mazākos darījumos kā 150 t. - Visi lēmumi pretrunās ar nepieciešamo. Mēs varam izdzīvot, tik garantējiet kaut 30% no nelielo darījumu kopējām summām, lai mēs spētu piedāvāt Eiropā kaut nedaudz pieņemamus nosacījumus. Vai kāds būtu ar mieru iegādāties preci no Latvijas par 100% priekšapmaksu? - Jūsu valsts ir bankrotējusi, tātad Jūs esat bankrotējuši. (Tā saka zviedri)
IZD
I
Apsveicami,jo tiks radiiti domu-ideju projekti,kas ir tikpat svariigi,ka tehnologiem tos izpildiit dabaa.Labu veiksmi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas