Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Eiropas Parlamenta un pašvaldību deputātiem grib atvieglot startu Saeimas vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vāks
v
Alojaties, ja cerat, ka vēlēšanu rezultātā tiks ievēlēti godīgi un sabiedrības labā kalpojoši deputāti. Ja netiks mainīta visa vēlēšanu sistēma, nākamo gadu sagaidīsim vēl lielākos sūdos. Ekonomika joprojām grimst! Diemžēl mūsu tautas mentalitāte ir tāda, ka kaut kā jau izdzīvosim (kalpu dvēseles), taču neko nedarīsim, lai atņemtu varu politekonomiskajai elitei un politekonomiskajiem grupējumiem. Varbūt tomēr gana gulēts!
aha
a
Laižam tik vairāk dūmu, jo lielāks juceklis, jo labāk politikāņiem. Tāpat ir skaidrs, ka ne Eiroparlamenta deputāti, ne arī pašvaldību vadītāji Saeimā sēdēt neies. Secinājums - parijām rezervistu soliņš par īsu.
Fedja
F
Jauns triks, lai vecās lokomotīves atkal ievilktu Saeimā nīkuļus un stulbeņus, turklāt ne ar ko neriskējot.
Jurists
J
Tā būtu kārtējā vēlētāju KRĀPŠANA. Vēlētāji ir balsojuši par konkrēto cilvēku, bet viņš pasaka: A es palikšu eiroparlamentā, man te labu mūža pensiju sola! Visgodīgāk būtu, ja, piesakoties vēlēšanām, jebkāda ranga deputāts AUTOMĀTISKI zaudētu iepriekšējo mandātu. Pieteicies- demonstrē, ka esi gatavs cīnīties līdz galam.
Kuiļu Žanis
K
Nevajag tik brutāli, labāk piespiest sodu trīs dienas bez čurāšanas!
spunde
s
to pretīgo nodevēja mordu novāciet
taisniba
t
Godmanis ir jatiesa un jasoda ar publisku naves sodu, noladetais latviesu tautas slepkava, latvijas valsts izlaupitajs.
Ausma
A
Bildei ar bez-godmani ne vainas - atbilstoša tēmai par tizleņiem.
Reinis V.
R
Un vēl jau šāds gājiens mums kārtējo reizi parāda, kurš tad ir melīgākais politiķis! Ne jau JēLīši solīja 50k darba vietas Rīgā, tāpēc, ja solīji, tad arī sēdi, strādā un pildi solījumus, Buldozer. Bet naivas cerības, ka izdarīsi kko tautas labā, jo sava kabata tev tuvāka, nekā Latvijas nākotne! Vismaz prieks, ka Šķēle, šis politiskais līķis, pavilks zem ūdens arī tevi un šoreiz nedz pozitīvisms, nedz steņdž, nedz arī tava māksla no galvas iemācīties 5 teikumus mūs nepārliecinās!
Komisārs Reksis:)
K
Drīzāk, vajadzētu pat noteikt ierobežojumus, lai pašvaldibās ievēlētie nekandidē uz Saeimu, pirms godam nav atstrādājuši savu termiņu domē. Kā piemēram, tie, kuri tik ļoti gribēja būt Rīgas 'valdinieki', lai mierīgi turpina iesāktos darbus, jo - kādam taču jāatbild par to iesākto projektu pabeigšanu līdz veiksmigam rezultātam...
Vai mironis?
V
Uz foto ir briesmīga fizionomija, kas liek domāt, ka ši persona ir uz sliekšņa un jau gatava aiziet aizsaē. .
homers
h
ja tauta balso. par kadu kandidatu kas ir eiropaa,un vinu ievel saimaa.sis deputats pec velesanam izlemj palikt eiroparlamentaa,bet taauta vinu ieveleja latvijas saimaa.ko tad
Komisārs Reksis:)
K
"Grozījumus Saeimas vēlēšanu likumā ir iesnieguši LPP/LC un Zaļo un Zemnieku savienības deputāti." ......................... Ar šo ziņu būtu jābūt pietiekami, LAI NEVIENS saprātīgs cilvēks vairs NEBALSOTU par šo partiju sarakstiem, kuru pārstāvji paši nezina, ko grib - strādāt pašavaldībā, vai Saeimā, vai Eiroparlamentā. Neizlēmīgie lai nekandidē, var taču iztikt bez viņiem. Un savukārt, kurš roku pie arkla pielicis, tas lai neskatās atpakaļ. Šis ierosinājums izskatas pēc "lokomotīvju" varianta.
Sarma
S
Tāds ir likums. Diemžēl. Nav joki padomā. Un tas nozīmē tieši to, ko jau teicu: nāks nākamie, tie aiz strīpas, kurus Tauta izstrīpoja un neievēlēja
Ē. Pūravs-Poirot
Ē
Kā var nākt tie, kurus "Tauta izstrīpo un neievēl?" Jūs jokojat?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas