Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Eiropas Parlamenta vēlēšanām pavisam pieteikti 17 saraksti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mika
M
Es noteikti balsošu Visvaldi Lāci - cilvēks, kuru var cienīt
Dmitrijs
D
Es par Visvaldi Lāci un VL!
Igors
I
Izskatās, ka Visu Latvijai sarakstam ar Visvaldi Lāci priekšgalā ir vislabākās izredzes :)
Āpsis
Ā
Jāpagarina pieteikšanās termiņš. Bez pussimta griboņu namaz nav ko sākt.
Āpsis
Ā
Jāpagarina pieteikšanās termiņš. Bez pussimta nav ko sākt.
Saskaņosimies?
S
Tikai par SASKAŅAS CENTRU - biedriem Rubiku, Cilēviuču, Kabanovu, īsteniem mūsu valsts patriotiem! Daudzi latvieši safanojušies par Ušakovu un jau gatavi balsot par SC, tad nu komplektā pieņemiet arī pārējos - mirskus, agešinus, tutinus utt.
Paija
P
Nu, ja paskatās vecajā Eiropā, tad vecums 65-75 un uz augšu ir diezgan izplatīts politikā. Politika vispār jau ir veco-viedo ļaužu māksla. Tā ka mūsējie latvieši - ministri un deputāti savos 30 ar astīti gados ir tīrie " zīdaiņi" :-)
anuka
a
jā, tik tiešām! Visvaldis Lācis dzimis 1924. gadā. nē, nu vēl jau večuks tīri ņiprs, esot bijis angļu valodas skolotājs, tad jau komunicēt arī varēs. bet tomēr man liekas, ka deputātiem jābūt jaunākiem, šajā vecumā jādomā jau par atpūtu.
Par
P
83 gadi (varbūt visi 85) ir 9.saeimas deputātam Visvaldim Lācim,. kas uz Eiroparlamentu sacerējies no "Visu Latvijai!" saraksta!
sodiba
s
kapec neviens neraksta ka no LPP/LC pirmais kandidaats ir godmanis? tas jau ir izskaneejis vai arii shai partijai nav ceriibu?
anuka
a
būtu interesanti uzzināt, kas ir tas 85gadīgais kandidāts un nointervēt viņu. lai pastāsta, no kādas partijas (Atdzimšanas partija? ;) ), ko viņš Briselē plāno darīt, kāda viņam programma un tā...
Rūdolfs
R
Dārgi jau nu mums tā Eiropa izmaksā. Īpaši, ja tur tusē tādi "čaklīši" kā Andrejevs un Krasts. Vaidere un Kristovskis gan labi darbojas, kaut ko vismaz izdarījuši.
zvirbulēns
z
Lieka, pilnīgi lieka, atdeves no tāda parlamenta nav un nevar būt, jo tas kokteilis pārāk liels. EP ir jālikvidē, vietā jāliek pastāvīgi darbojošās valde, no katras valsts divi - trīs pārstāvji. Viss jāvienkāršo, jālemj par lielām lietām, tikai ekonomiska rakstura. P.S. Vaidere, jā, lai Dieviņš nogrābstās, kaut pārējie jau nav labāki, tusē no vienas sēdes uz otru, no vienas diskusijas uz otru, muld, muld, muld, un jēgas no tā visa - apaļa nulle.
Ofers
O
Nepiekrītu, ka institūcija ir lieka, bet par tām deputātu apkalpotāju armijām gan piekrītu. Atsevišķi asistenti Rīgā, birojs Rīgā, asistenti un telpas Briselē... Bet nu mums jau ir daudz to, kas tikai uz to lepno uzdzīvi kāro, piemēram, Vaidere. Redzēs, kas notiks, kad viņu neievēlēs uz nākmao sasaukumu EP. Spļaus uguni! Un neievēlēs jau arī. Kurš gan balsos par tādu, kuras palīdze tipa "ziedo" 5 000 Ls partijai TB/LNNK gadā, kas nav īsti adekvāti, ņemot vērā atalgojumu. Aizdomas, ka šādā veidā deputāti pārsniedz max atļautos ziedojumu limitus partijai, izmantojot radiniekus, deputātu palīgus utt.
zvirbulēns
z
Eiropas parlaments, lūk, naudas arī Latvijas nodokļu maksātāja naudas dedzināšanas krāsns, kad tas idiotisms tiks pārtraukts? Vēlēšanas vien cik neizmaksā, nerunājot par komisāru zelta izpletņiem, parlamenta apkalpotāju armijām, bet skolotājiem algām naudiņas nav :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas