Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

"Eiroskeptiķi" tagad būs "Rīcības partija"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fakts
f
Hari, ja vēlies nevis turpināt melīgo propagandu, bet runāt par faktiem, vari izlasīt Grostiņa sievas rakstu par 18. novembri (otrais no augšas) nato lv/novembris.htm
Nataša>haris
N
es maku ari angliski. man patik, ka mani sex politiki. es stradaju seima! esmu pilsone! Dobelis ar mani runat krieviski!
Haris
H
Jūs varat pieņemt ar kuru vietu vēlaties, bet jārunā tomēr būs latviski.:) Un nešaubos, ka Dobelis ar savu sievu runā latviski, atšķirībā no "skeptiskā" Grostiņa.
donāts
d
Kurš vairs varēs atšķirt rīkotājus no darītājiem? Abi pa skuju taku!
Nataša
N
bet Hari! visi kārtīgi naciki dod mums krievietēm mutē un visur :))) Dobelim pat sieva krieviete un nekas - seez seimā!
Haris
H
Man reiz gadījās šo Grostiņu redzēt puslīdz intīmā brīdī - vienā kafijas dzertuvē viņš bija rindā pirms manis. Nu, un man bija tā negribētā izdevība dzirdēt, kā Grostiņš ar savu podrugu dudināja krieviski. Ar vārdu sakot, nav vis nekāds nacinaļists - kārtīgs latviešu mīksti pragmatiskais nihilists.
Bezdievis
B
p.s. Tādām "Pilsoniskā Sabiedrība" un "Sabiedrība Citai Politikai" vajadzētu jau laikus apvienoties. Katram atsevišķi viņiem draud dabūt tieši par pusprocentu mazāk, nekā nepieciešams iekļūšanai Saiemā. Pie tam, abi šie politiskie spēki lielākoties pretendē uz vienu un to pašu vēlētāju loku. Neradot pārliecību, ka viņi noteikti tiks pāri 5% barjerai, vēlētājus var pazaudēt abas partijas.
cuukjis
c
Bet NVO nevar veidot valdiibu; un taa nav vieniigaa NVO Latvijaa, ne arii vieniigaa ietekmes grupa. NVO neciinaas par varu un nekad arii to neieguus. Citaam partijaam ir pasaam sava programma un nekur nav rakstiits, ka taas laus nepiederosaam personaam sevi ietekmeet. Par tolerantumu jaauztraucas VISIEM, ja saaks muldeet bezjeegaa, tiks atseedinaats gan partijas liideris, gan NVO vadiitaajs. Ko Grostins domaa, visi sen jau zina; liedzoties nekas nemainaas.
Bezdievis
B
Neko sliktu nevaru teikt, BET - vai tiešām katrai domubiedru grupai ir jāveido sava partija? Partija pati par sevi ir daudz ierobežotāka nekā Nevalstiskā Organizācija (NVO). Viņiem kā Partijai pašvaldību un parlamenta vēlēšanās nav nekādas iespējas tikt ievēlētiem. Toties - esot kā NVO, viņi var daudz būtiskāk ietekmēt sabiedrisko domu un citas partijas, neuztraucoties tik daudz par savas partijas tolerantumu u.t.t. Vēl var pieskaitīt vairākus salīdzinošos labumus esot NVO: Partijas nevar atļauties teikt visu ko domā, NVO - var (jo nav jācīnās par vēlētāju balsīm). Cilvēku uzticība partijām ir zema (jo jebkura partija vēlas iegūt varu), cilvēku uzticība NVO ir augsta (NVO pati par sevi necīnās par varu). Varbūt EP vēlēšanās viņiem labi iet (nezinu tik smalki), bet vai vajadzīga vēl viena sīkpartija - ļoti šaubos.
^^^
^
Nost no siles....! Mums savejo gana.
Dix
D
Lidzshinejaa komjauniesha "riciba" gan definejas kaa huliganisms: aplimet miskastes ar partijas novelcenem (toreiz uzticams D-laizja Zuravlovam); suudvedeju piebraukt pie Mildas; virinat meteliti stavot uz kartona tanka Stacijas laukumaa; ... un but aktivam kolaboracionistam - jeb komjaunatnes(hitlerjugend) aktivistam - taa faktiski bija valsts nodeviba, zjel ka Latvieshi shitos izdzimtenus 91.gadaa laternas nekara.
Lasītājs
L
Skeptiķi, rīkotāji, bet muļķīgi antiņi vienalga.
@
@
Nu, vai tagad vismaz kaut ko rāda?
@
@
Grostiņš gan bija un paliks Grostiņš, un tas ir tas būtiskākais. Peace, duke!
Andrew
A
un Grostinjhs tagad buus "aplaudismengas dipitors"? ..ritiiga meernieku laiku cieniiga riiciibas komiteja:DDDDD

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA:


Partiju reitingi oktobrī

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas