Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

EK atvainojas par par krievu valodas lietošanu bukletos latviešu un igauņu valodā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pilsonis >>
P
Jā, ja Latvijā nebūtu bijusi Krievu okupācijas, tad Latvija nebūtu tādā dir*ā, kādā tā ir šobrīd! I po ruski varat braukt auz savu dzimteni, šejit valsts valoda ir viena.
RUS
R
Latvijā visi politiķi ir ''malači '', šādu ''malaču'' dēļ valstī nav ne rūpniecības, ne lauksaimniecības, nekā.. Nabadzīgākā valsts ES. Teiksiet, ka krievi atkal vainīgi?
un
u
Tod i naklusej kei maita i parej vel. Cyta namoki.
RUS
R
nē, vēl ir latgaliešu :-)
from Brussels
f
Vaidere malacis, ja, atvera Pandoras kasti :) Это очень хорошо, что вы видите, кто тут русский, а кто нет:) А если серьёзно - уже давно пора принять факт, что в Латвия родина не только для латышей. А эта грызня межнациональная подогревается политиками, чтобы люди на реальные проблемы не смотрели.
!!!
!
var redzēt, ka neesi krievs. Krievs un pacietība ir divas nesavienojamas lietas. Vaidere malacis.
un
u
Tavuprat pasaule ir tikai divas valodas - RUS UN LATISH.
RUS
R
''vārds "krievs" skan kā lamuvārds'' Un vārds ''лAтыш'' skan kā joks :-)
from brussels
f
Есть у русских такое качество - терпение. Терпят до последнего. Сейчас в Латвии наступает такой момент, всё разворачивается. И Вайдере своим немудрым поступком оказала "медвежью услугу" (против русских настроенным) латышам. Она подняла тот вопрос, который 20 лет замалчивают. РУССКИЙ ПОРА ВЕРНУТЬ ОФИЦИАЛЬНЫМ. Русских в Латвии МНОГО. Чтобы вернуть взаимопонимание, нужно уважать друг друга.
vinnijs
v
Kamēr EK būs tik daudz franču, tikmēr nav jābrīnās, ka lielās družbas vārdā šādas lietas bukletos parādīsies. Nez, kā būtu ja franči visiem uz Eiropu tikt gribošajiem krieviem piešķirtu Francijas pases un kādu teritoriju, nu piemēram, to pie Nicas.
Dollija
D
Es arī par to vienmēr smejos. Paši krievi panākuši, ka vārds "krievs" skan kā lamuvārds. Vai nav jāsmejas? Bet es atceros, ka arī manā darbavietā padomju laikā bija tāda prasība un visus tekstus vajadzēja rediģēt, krievu pārtaisot par krievu tautības cilvēku. Smieklīgi!
cilvēces pārstāvis
c
Jā, jā, viss pareizi. Es par citu. Mums no padomju laika ir ieviesusies tāda prakse, ka labais tonis ir izvairīties lietot vārdu "krievs", "krievi". Tā vietā pieklājīgi ļaudis parasti teica [un saka vēl ar vien] - "krievu tautības cilvēki", vai "krievu tautības pārstāvji", vai tml. Tā it kā vārdam "krievs" latviešu valodā būtu tāda kā negatīva pieskaņa. Bet taču nav, vai ne?
WALA
W
Tas ko lielākā mēs daļa no "latviešiem" saucam par krieviem ir daudz un dažādas nacionalitātes kas runā krieviski !!! Īsti nespēju piekrist tam ka visus saucam par krieviem.
monitors
m
Nožēlot kļūdu diplomātiskajā valodā nenozīmē atvainoties. Atvainošanās gadījumā ir adresāts, kuram to adresē, nožēlas gadījumā vienkārši negatīvi novērtē notikušo, neuzņemoties atbildību
not_specified
n
Atvainošanās nepieņemta :P

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas