Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

EK komisāre jau apsveikusi Dombrovski kā nākamās valdības premjeru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janka
J
Kad beidzot tiesās Dombrovski par aizņemto miljardu izšķērdēšanu...
...
.
Ka kaut ko tadu vispar var darit?
ZURITA
Z
Nē tāir pamāte. Solvita ir viņa mamīte.
mamma
m
eiropas mammite delinam stasta,ka pareizi cakaret tautai smadzenes,skaista fotografija,japatur par atminu
to cony
t
(...) Valdības vadītājs un stingri no visiem muldētājiem paprasīs darbu,kas kaut nedaudz,bet dotu Latvijas kopprodukta pieaugumu. --------------- Jā, to kā tas kopprodukts "pieauga", mums bija iespēja vērot, tāpēč esam tur, kur esam.. Jums varu atgādinā - nepiedalieties "muldēšanā", un skrieniet "efektīgi darīt" EK labā. Paskatīšos, ko jūs runāsiet, kad atlikušie latvieši būs aizbraukuši. No kā tad jūs pieprasīsiet "efektīgu darba veikšānu"?
cony
c
Pēc komentāriem var spriest,ka daudzi ir satraukušies,ka Dombrovska kungs būs jaunais Valdības vadītājs un stingri no visiem muldētājiem paprasīs darbu,kas kaut nedaudz,bet dotu Latvijas kopprodukta pieaugumu.Tur ir tas iemesls daudzu sašutumam,jo Dombrovskis spēj atšķirt muldētājus no efektīva darba darītājiem.
Vārds
V
Tiesām spēj? Diezin vai, ja skatās uz laupīšanas gājienu apmēriem, ko EM organizēja viņa draugs Kampars - nevajag stāstīt anekdotes par dižo Vienotību un Dombrovski. Kādēļ vēl nav paziņoti septembra emigrācijas rādītaji, ir jau oktobris, augusta bija rekords, varbūt septembrī jau pārspēts?
  • 4
  • 0
Higgins
H
Savokiem stress?
maigā roka
m
Tas ir kas, spiediens uz Bērziņu?
Subsidija
S
Pie reizes večiņa sūta sveicienus Latvijas tik ļoti mīlētiem zemniekiem.
Deficīts viedoklis
D
Nu redz kā dižkomisāres kundze izpļurkstējās. Obkomā jau sen viss saskaņots tikai šeit Latvijā muļķīši tērē miljonus vēlēšanu cirkam, viltus eksperti lauž iedomātus šķēpus, tauta šūmējas interneta komentāros. Vietvaldim valdim jau sen pilnvaras pagarinātas un kolonijas izlaupīšana var turpināties.
nunu
n
pIEVEINOJOS APSVEIKUMIEM! :)
raksturīgi
r
Bauru tautai raksturīgi. Tik nevajag aizmirst uz atvadām nobuchot rok
tikai ne lāci!
t
izmisums, 14.10.2011 13:41 Prezident, neizdariet nelabojamu kļūdu !Valsts ir novesta līdz izmisumam!Vissliktākos laikus iedzīvotaāi piedzīvoja Dombrovska laikā! Par premjeru jāievēl cits cilvēks ,kurš saprot to , kā vispār dzīvo vidējais cilvēks un SAPROT, KAS IR JāDARA, LAI CILVēKIEM BŪTU DARBS, MĀJOKLIS, IZTIKA UN IESPĒJA RŪPĒTIES PAR SAVU VESELĪBU! Labākie kandidāti premjera amatam būtu vai nu Sudraba vai Ronis vai kāds cits ar dzīves pieredzi un gudrību apveltīts ,domājošs cilvēks Prezidenta kungs, labāk septiņreiz nomēriet un tikai tad grieziet! /lai neiznāk tā , kā Dombrovskim,kurš ,lai iztaptu svesiem kungiem ,apgraizīja visus nabagos, jo vini nespēja kliegt no sāaaapēm un pazemojuma ,tādēļ arī aizbrauca prom svešumā ar lielu rūgtumu sirdī....diemžēl.....
Kergers
K
Un tagad Briseles lācītim pateicībā ...jāklanās, .....jāklanās......,jāklanās!!!!! Pie rezes jānotīra šai EUroparadīzes dāmai arī kurpes!!!
skatos
s
viens tips te ņemas nosvīdis! Laikam taču vēl kāds par to maksā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas