Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

EK noraida aicinājumu krimināli sodīt totalitāro režīmu noziegumu noliegšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ms
m
kur TB/LNNK???? kapec pa visiem siem gadiem taa nav ierosinajusi likumprojektu kas paredz sodit par komunisma noliegsanu?! ka tik aplikt aivainotos latviesus ar savu nacionalismu un pec tam zagt
traktorists Urbanovičs
t
Saulgriežu uzbudinājumā Lai dzīvo Lielā Urlostana, Sapņu zeme, cēlā, mana. Domas mūsu turpu tiecas -- Skumjas, kā arī izpriecas. Rosija – to ziniet jūs, Vienmēr bijusi un būs. Tur Duņa, Maņa dejā griežas, Krūtis tām pa gaisu sviežas. Ejam līdz ar dejā mēs, Tad tik tauta pastāvēs! Bērni runās krievvalodu, Pūķinam tie rādīs godu.
hahaha
h
"Eirokretīni un eiroperdeļi nobijās no sarkano dzīvnieku ēnas." ...................... Kā ES iedzīvotājs, tu jau tāds pat vien eirokretīns un eiroperdelis vien esi. Ja negribēji pie tiem piederēt, nevajadzēja pa pakaļas caurumu Eiropā līst.
patriots
p
Eiropa nekad nerunās pretī Krievijai... Tas ir fakts... Nedrīkst kost rokā kas tevi silda... Dzīvē taisnības nav un nav ko to meklēt tur kur tās nav... Un starpvalstu politika ir pēdējā vieta kur meklēt taisnību...
14
1
eiropas parlamentā ir korumpeti cilveki! Vini nekad nesapratis ko kommunisms ir izdarijis mums
Visvaldis Lācis
V
""krievu valodas aizliegums" dabā neeksistē, bet tu, muļķi, nevienā valstī nevarētu prasīt pilsonību uz saviem noteikumiem" Jūs, cienījamais, kļūdāties, jo ne par kuru katru valsti ir runa, bet par tādām valstīm, kā Beļģija, Somija, Kanāda, DĀR, Indija, utt utp, salīdzinājums ar kurām Latvijas valstij ir nenopelnītais gods. Latvija nevar pretendēt uz Francijas vai ASV atveidošanas lomu, jo Latvijas valsts vēl vakar vakarā nav bijusi, bet kas notiks rīt, Dievs to tikai zina. Izglītojieties, lai izaugtu līdz šim saprašanas līmenim.
Radikālis
R
EK " nomīza " no Krievijas
Visvaldis Lācis
V
Dziļi simpatisks man lekas sarkanais partizāns Vasiļijs Makarovičs Kononovs. Vēlos satikt viņu, lai pateiktu paldies un paspiestu roku cilvēkam, kurš cīnījās ar mums, fašistiem, kad mēs vēl bijām dumji un maziņi.
!
!
Eirokretīni un eiroperdeļi nobijās no sarkano dzīvnieku ēnas.
>LATVIETIS
&
shinie laiki ir vistieshakas sekas kremla izverstajam moralajam un fiziskajam teroram pret musu tautu un valsti garajos okupacijas gados.
Baigais Gads
B
sarkana terora atneseju-sarkanarmieshu suminashana LV teritorija ir noziegumus,un jebkurus individus,kas jelkadi publiski sumina sarkanarmieshu okupantus,un to komandetajus- komunistus , japielidzina terorisma atbalstitajiem.komunistu teroristbandu par partiju vien sauka chekas nagumauceju kantora propagandisti,shi teroristbanda nekaadaas veleshanas nekur nekad legali pie varas nav tikusi,un tapec visiem shis bandas locekliem ir jastajas tiesas prieksha,.
LATVIETIS
L
noziedzīgo politiķu grupa ir jāliek cietumā par genocīdu pret latvijas iedzīvotāiem šinīs laikos,nevis jaskatās tālajā pagātnē........
jautājums
j
Tātad dalībvalstu līmenī tāds aizliegums var pastāvēt.
jautājums
j
"krievu valodas aizliegums" dabā neeksistē, bet tu, muļķi, nevienā valstī nevarētu prasīt pilsonību uz saviem noteikumiem, agresīi bļaudams un pamatnāciju par fašistiem lamādams. Tu vispār to nemēģinātu darīt, jo jebkura valsts tevi uzreiz noliktu vietā.
to Jānis
t
nevis likties, bet tāds tas arī bija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas