Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

EK Žurnālistu balvu 2009 Latvijā iegūst NRA žurnālists

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Agnese
A
Nē, tie augsta līmeņa NRA žurnālisti, kuri ir sarežģītā situācijā, ņemot vērā, kur viņi strādā, neies prom no žurnālistikas, kā to gribētu tie, kam viņu raksti nav ērti, tie, kuri gribētu sašaurināt informatīvo telpu līdz Dienas plintnieču patiesībai. Lai kā to gribētu "vitas", lai kā to gribētu zemākas raudzes Dienas reportierītes, kuru līmenis neatbilda pat tam, lai saņemtu piedāvājumu rakstīt Citadiena.lv. Šie žurnālisti paliks NRA un turpinās cīņu tās iekšienē, cīņu par neatkarību, kas jāizcīna katru dienu, cīņu par reputāciju, ko a priori nedod brends, ar ko savukārt savu viduvējību var piesegt citu mediju žurnālisti. Es netaisos šādām viduvējībām teikt grēksūdzi par neesošiem reklāmrakstiem u.c.
ska
s
pareizi. un labā prakse nosaka, ka norejami ir tikai tie, kas kaut ko dara - nedod Die's, ja vēl izdara labi. :)
Vita
V
Es nesaku, ka Diena nepauž, jo nezinu, kā tagad Dienā ir. Bet par Dienas žurnālistiem šoreiz nav runa, jo nav šai balvai izvirzīti.
Made
M
labi gan, ka diena nepauž savu saimnieku viedokli. :)))
un...
u
... šitas pats "žurnālists" NRA maizes tēva Lemberga interesēs apmelo tiesnesi Vīgantu un Administratīvo tiesnešu biedrību. Skaisti. Nu apsveicam, apsveicam!
antons
a
Nevajadzētu jaukt divus konkursus. Vairākus gadus bija tas ES konkurss par dažāda veida diskriminācijas problēmu risinājumu žurnālistu darbos. Kopš pagājušā gada ir cits konkurss - EK žurnālistikas balva. Abos konkursos kārtība bija un ir tāda, ka vispirms katrā dalībvalstī notika nacionālais konkurss un tad tā uzvarētāja darbu sūtīja uz lielo Eiropas konkursu.Lielajā Eiropas konkursā darbu līmenis ir ļoti augsts un, godīgi sakot, Latvijas žurnālistu darbi Eiropas uzvarētājiem blakus nevar stāvēt. Un nevis tādēļ, ka visi mūsējie dumji, bet tādēļ, ka tur cits atalgojums un cita attieksme. Latvijā žurnālistika nav vajadzīga, te izdevēji mīl tikai dzelteno presi.
Человек
Ч
Вот так оно у вас и бывает, вместо того, чтобы смотреть в корень, придираетесь к мелочам. Я почитал эту статью. До конца дочитать не смог. Хотя для латвийского уровня статья хорошая.
Vita
V
Ja žurnālists, lai cik meistarīgs, pēc brīvas gribas strādā izdevumā, kurš skaidri un acīmredzami pauž savu īpašnieku intereses un ir aizdomas, ka raksti tiek apmaksāti, nav un nevar būt nekādas cienījamas balvas žurnālistiskā ieguvējs. Skat. ''zinātāja'' rakstīto,viņam taisnība!
Red Point Optics
R
Kāds Tavam apgalvojumam ar konkrēta žurnālista profesionālo ieguldījumu un meistarību?
zinātājs
z
Un tā mēs paši NRA legalizējam un uzskatām viņu "žurnālistikas praksi" un finansēšanas modeli kā normālu un likumīgu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

sdsd

Lasiet rakstu šeit

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas