Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ēķa protests Dālderim "par nacionālo interešu nodevību"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Strencis
S
STREICHA FILMA - ta butu kaunpilna balamuteshanas, radot ASV kinoakademijai cik provincialu, vecmodigu, teatralu un dramatiski shvaku filmu Latvija uzskata par pilntiesigu pasaules prestizhakajam kino konkursam. EEKIS - kads demagogs! Neticami.
Spārdītājs
S
Ēķa izgājiens reāli iespārda! OI! Tagad būs Dālderim Tāds Respect pret Ēķa kungu :DDDD
patriots
p
Un kur tad ir tas patriotisms jusu TV programmas,kuras pilnas ar banaliem krievu un citu valstu serialiem? Kadel tad jusu programmas nerada latviesu filmas. Un dalderis tacu bija jusu TP biedrs.tatad tiesi no jums vins ir iemacijies necienit latviesu kulturu,pirms pargaja uz citu partiju. Un par to jus tagad vinam atriebjaties ar so mulkigo raksteli un ja domajat,ka tauta jums notices,tad man jusu loti zel par jusu vientiesibu,augstpratibu,neprofesionalitati un atklatiem meliem. Par to mes parliecinamies ari TV raidijumos,kuros jus kulat tuksus salmus telodami baigos profus. Loti ceru,ka nekad vairs neredzesu sos gimjus TV.
PolsPots
P
Redzēju Streiča filmu! Feina filma, taču vai'cienīga izvirzīšanai Oskara balvai - nezinu, nezinu! Skatīsimies reāli! Streiča stāstu nesapratīs, a to ko nesapratīs - nevērtēs, a ja nevērtēs, kāda jēga sūtīt uz vērtēšanu Oskara balvai. Tai pašā laikā Amaya arī ir latviešu kultūras sastāvdaļa, taču daudz plašākā kontekstā un rtieši tas var palīdzēt atpazīt latviešu kino. Kurš Amerikā zin Latvija hokeju? Neviens! Bet Irbi un Ozoliņu zin. Tad labāk viens feins latviešu režisora kino, nekā stāsts par turīgu latvieti, kurā kāds velk paralēles ar Latviešu kultūru, atmodu, brīvības garu u.t.t. Beidzam liekuļot, nevienam latvietis pastalās nav interesants!
Rūdis
R
Tue. Ēķi, cilvēki pieraduši skatīties kino, nevis tingeļtangeļus tautiskā mērcē uz šlāgera nots. Jā, Cilvēkbērns tiešām ir mūsu kino pērle, bet tas nepadara šī režisora visas filmas par šedevriem. Un par LNT saturu nokaunies gan - pošlo!
rūdis
r
ĒĶIS IR BĪSTAMĀKAIS AMATIERIS NO VISIEM AMATIERIEM. PAŠA FILMĀM SCENĀRISTI ITĀĻI UN OPERĀTORI JAPĀŅI. MELIS UN NACIONĀLĀ KINO BIEDS. SREIČAM SORY, ...BIJA REIZ REŽISORS. UN TĀ ARĪ ,LAI PALIEK. LABĀK AIZIET ZIEDU LAIKOS. UN DOT VIETU JAUNIEM TALANTIEM.
jautātājs
j
Vai tas ir tas pats nacionālo interešu aizstāvis ēķis, kas pašlaik tiek apsūdzēts par digitālo afēru kampēju labā?
Rita
R
Ēķa kungs! Par miljoniem nav māka uztaisīt filmiņas, ļoooti "nacionāls" ir LNT programma! Jā, var tikai jūs apbrīnot.
Nords
N
Nu ja, tas taču ir tradīciju konkurss! Protams ka Rūdi vajadzēja! Kādi neprašas! Nekas , tūlīt jau varēs raudāt, ka nacionālo interešu vārdā PLL nav ticis pie šprices. Pilnīgs kretīns.....
orange
o
Streiča pēdējjo 10 gadu filmas ir absolūti nebaudāmi savārstījumi. Neesmu redzējusi Amaya, bet rūdolfa mantojums noteikti nav oskara balvas cienīgs
KSV
K
Dodiet tač cērmju zāles parazītiem.
parazits
p
marabuu,ar garo snobeli,par maz esi zadzis,grri tik pat izzagt kaa paraziits skeels?
Taiga
T
HMMM, bet nu nebija "Rūdolfa mantojums" laba filma...... Ko darīt,ja latviešu kino ir miris? Man gan būtu dziļš kauns,ja mēs izietu pasaulē ar dokomentālo "ģimenes lietu" stilā...... Bet nu "Rūdols" tādas labas operetes tradīcijās????
pats oskars
p
neesat naivulji!!! gan vienam (M.M), gan otram (A.E) skaidrs, ka vinsh Oskaru nedabus....taču pilniigi pietiek, ka nakamās filmas reklāmā būs teikts - " Oskara nominācija"...arī sponsorus vieglāk tā piesaistīt!! tīrs aprēķins...
KSV
K
Burlaku/bandas Ēķim vajadzētu vēl vairāk izglītoties,jo viņa domāšanas līmenis nevelk līdz vairākuma latviešu t.sk.arī citi etnosu, augstākās paaudzes jeb attīstītas domāšanas līmenim.Par PLL balsos tikai tipiski kampēji vai šaurpieri ar zemo griestu domāšanu,jo tur nav ne idejas ne perspektīvas,ja nerēkina dzelzsaizkaru viesnīcas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas