Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Ēķis: ja esi kaut drusciņ personība, tev galvu uzreiz nogriež

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ija>Ēķim
I
Vai par Šlesera priedēm arī protestēji?
aradhana
a
Es būtu gatava noticēt Lemberga nodomu tīrībai, ja visu laiku nenotiktu kaut kāda "andele" ar Šleseru, kurš, manuprāt, ir pats ciniskākais no Latvijas politiķiem, un ja ZZS/Latvijai un Ventspilij skaidri deklarētu savu nostāju jautājumā par to, vai pēc vēlēšanām ir iespējama šo spēku koalīcija ar Saskaņas Centru. Pagaidām skaidru "Nē" iespējai, ka Latvija pēc vēlēšanām varētu nonākt vēl lielākā atkarībā no Maskavas, ir pauduši tikai "Visu Latvijai!" un TB/LNNK.
jautrais
j
.. stipri jauc terminu personība- ar terminu fendermanis...
Sābrs Ontuns
S
Ēķis pēdējā laikā atgādina smirdīgu sesku, kas ielauzies pēc olām svešā kūtī!
salīdzini
s
Pasakiet,vai zagļis var būt īsteni lojāls savai valstij,kurš ir apsūdzēts,kurš sēd Latvijas tiesu zālē uz apsūdzēto sola.Istenībā viņš alkst tikai atriebt mums visiem,kas apturēja viņa mahinācijas grupā.Valsti laupīja grupā un tagad grupā grib darīt labus darbus,kautkā nevaru ticēt.
Ainis
A
Pilnīgi piekrītu Ēķim !
SIM
S
Roka roku mazgā, nekā nesaprotama tur nav.. Šlesers esot uzbūvējis lidostu, ha, labrīt, kas par vareniem meliem! Kad Šlesers " būvēja" lidostu, no tās nezin kāpēc aizgāja daudz perspektīvu, Latvijas valstij patiešām izdevīgu aviokompāniju! Un kā ar Latvijas Pastu, Latvijas Dzelzsceļu? Tos viņš savukārt ir nojaucis , cik nu vien var, ko tu tos, Ēķi , nepiemini,m? Ja ar Šķēli kāds gribētu iet izlūkos, tad ir pilnīgi skaidrs, ka lode mugurā garantēta, vismaz latviešiem.. Pie joda šitos iznireļus, lai viņi vienreiz iznīkst , " spēcīgās personības" , likumīgie zagļi ar lielo burtu..
Otis
O
Ozols jau vispār ir Šlesera pakalpiņš Izvilkums no Šlesera intervijas: "Ko jūs domājāt, lai es Jaunā laika cilvēkus virzu amatos?! Mēs izvirzām profesionālus cilvēkus, kuriem var uzticēties. Krišjānis ir bijis ministrs. Man nav pamata apšaubīt viņa profesionalitāti, mums nemaz tik daudzi nav bijuši ministri," sacīja A.Šlesers. Andris Ozols, kas kļuvis par lidostas padomes priekšsēdētāju, gan nav bijis ministrs, bet A.Šleseram pazīstams jau no agras jaunības. Taču arī viņa izraudzīšanās amatam tiek skaidrota tikai ar Investīciju un attīstības aģentūras vadītāja amatā apliecinātajiem dotumiem.
bonza
b
nu gan izcilas personibas mums te ir veselas 2 - slesers un skele.
Kombats
K
Es labprāt aizūtītu tos vīrius izlūkos. Uzrakstiet uz kurieni............
ciekurs
c
piedodiet eka kundzin ne no tam jusu filmam kas jedzigs ne ta skeles pak laizisana
xxxx
x
tizls raksts , ko es vērtētu kā politisko reklāmu.
Vientulais vilks
V
Zel kad tev galva ir ,,CAU//.
idea
i
pārraidi "Laiks naudai!" finansēt no valsts budžeta un iekļaut vispārējo dziesmu un deju svētku obligātajā programmā. Savukārt "Kriminālā Krievija", "Umora" un "Jūrmala 200..." droši varētu pretendēt uz vietu Latvijas kultūras kanonā.
bimbam
b
Dievs, svētī Latviju un atpestī mūs no visa ļauna, jo vēlētājiem pieder spēks!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas