Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ekonomikas ministrijā dienesta pārbaude par Ozola un Beitāna strīdu

Ierosināta dienesta pārbaude par informāciju, kas vakar tika publiskota Latvijas investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktora Andra Ozola un SIA "Aerodium" valdes priekšsēdētāja Ivara Beitāna publiskā strīda laikā. Komisiju vadīs Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra vietnieks Gatis Ābele."Esmu ieinteresēts jau tuvākajā laikā viest skaidrību par to, vai no ministrijas un Latvijas investīciju un attīstības aģentūras puses viss ir izdarīts likumīgi, tādēļ esmu ierosinājis šo dienesta pārbaudi.

Dienesta pārbaudes komisijai savas kompetences robežās būs jāizvērtē gan Ozola rīcības likumība saistībā ar Latvijas paviljona izveidi Expo izstādē Šanhajā, gan Ozola publiski izteiktie apgalvojumi par iespējamām nelikumībām Jelgavā īstenotajā projektā, kas ticis īstenots par Eiropas Savienības struktūrfondu līdzekļiem. Esmu lūdzis komisiju pārbaudi veikt rūpīgi, bet iespējami īsākos laika termiņos," uzsver ekonomikas ministrs Artis Kampars.A.Kampars arī informē, ka turpmāk Latvijas paviljona Šanhajā projekta vadīšanu pārņem LIAA direktora vietnieks Māris Ēlerts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas