Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ekonomikas ministrs: esam tuvu zemākajam punktam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latvis.
L
Kamēr Latvijā nebūs godīgas valsts varas ,grūti laiki turpināsies,jo blēdīga ,alkatīga ,viltīga,melīga valsts vara Latviju ievest uzplaukumā nevar.Visa lielākā tautas daļa ir iedzīta totālā nabadzībā uz to rēķiņa ,kas valsti izzaga, izšķērdēja un izsaimniekoja Tie blēži, mums visiem ir labi zināmi un pazīstami..
Hm
H
Kur palika komentāri par Kampara kunga darba pieredzi, tirgojot brāķētos ledusskapjus?
Dolārs
D
Es gribu teikt, ka mums jau tā parlaments pilns sportistu, aktieru, ārstu, mūziķu un visādu citādu cilvēku, kam nav saprašanas par politiku, ekonomiku, ārlietām vai iekšlietām. Pietiek, ka darbaļaudis politikā piedalās reizi četros gados ar savām balsīm. Un pat tas nelīdz, jo vienalga sabalso tā, ka pašiem pēctam kauns. Sabiedrības priekštāvis var būt arī alkāns Žora no Maskačkas. Ja mēs gribam tikpat raibu pārstāvju kopumu kā ir sabiedrība vispār, tad ar 100 vietām Saeimā būs par maz. Manuprāt Saeimā ir jābūt reāliem darītājiem, kas sevi ir pierādījuši kā spēcīgus profesionāļus. Bet ne jau jomās, kam nav nekāda sakara ar valsts vadīšanu.
niks
n
Kampar, esam jau sūdu bedrē!! nejūti???beidziet vienreiz melot!!!
Revolucionars
R
Tad ir jādefine kas ir politiķis? Sabiedrības priekštāvis un ta ka darbļaudis sastada ~90% no sabiedrības tad tas ir tikai loģiski ka viņu tur ir vairakums. Visparīgi ko jūs ar to gribat teikt ka darbļaudīm nav japiedalās politikā?
Dolārs
D
Ja cilvēks turpat 30 gadus ir politikā, tad vairs nav nozīmes izcelsmei- viņš jau ir politiķis. Ja viņš no rūpnīcas strādnieka pa tiešo būtu nonācis prezidenta krēslā, tad vēl varētu runāt par proletariātu pie varas.
piekrītu
p
Muļķi, Latvija drīz vairs ne tikai nebūs jauni uzņēmēji, bet vecie aizmuks. Celiet tik nodokļus, visu aplieciet ar jauniem naudas kāšanas veidiem un dabūsiet pigu!
Revolucionars
R
Kā nav kodols darbļaužu? Man liekas tas ir galvenais noteikums lai valsts varētu atīstīties!Brazīlijas prezidents ir rūpnīcas strādnieks un ilgus gadus bijis arodbiedrībās un asi kritizejis buržuju neoliberalo kursu.Ja jau nav darbļauzu tad protams atkal nonakam pie sasistās siles kur ir tikai spekulanti,shemotaji,parādi utt.
Dolārs
D
Vispirms atbildi uz šiem jautājumiem: Vai partija var izveidoties tikai tad, ja tajā ir kāds, kas jau ir bijis citā partijā vai politikā vispār? Vai partija var izveidoties tikai tad, ja ir kāds viens izteikts sponsors vai daži ietekmīgi? Kādas ir izredzes partijai, kurā ir cilvēki, kas līdz šim ir darījuši savu darāmo, nevis līduši politikā? Ar to es gribu teikt, ka šobrīd situācija ir izveidojusies tāda, ka politikā varētu ienākt patstāvīgi cilvēki, kas līdz šim ir bijuši pazīstami šaurākā lokā (turklāt- katrs savā) kā cilvēki, kas dara, nevis ilgi runā. Uzņēmēji, augstākā un vidējā līmeņa vadītaji gan uzņēmumos, gan sabiedriskajā sektorā, augstskolu mācībspēki. Potenciāls vēl ir. Pietrūkst iniciatīvas. Plus- paliek atkāts jautājums par šāda spēka izredzēm. Muļķu netrūkst- aptaujas to parāda. Un visiem esošajiem gan pozīcijā, gan opozīcijā vel arvien ir piekritēji.
MUUUUUuuuuuuu
M
Kā ar to atbildīti par tām jaunajām partijām? Nav ko teikt vai tādu nav?
Dolārs
D
Attiecībā uz mērdēšanu badā es rakstīju par pagājušā gadsimta 20- 30-to gadu Ukrainu. Tur nebija nekāds "zero hunger", bet tieši otrādi- "hunger rulz foreva".
Dolārs
D
Ja partija saucas Strādnieku partija, tad tas vēl nenozīme, ka tās kodols būtu proletariāts. Skandināvijā arī dažādos laika posmos pie varas ir bijuši zociķi, kuriem ar darbaļaudīm nav nekāda sakara. Nevajag sevi mānīt.
zinta
z
JL vieta ar visiem saviem antiņiem ir politiskajā mēslainē!
Latvijas pilsone
L
Uzņēmums nevar iztikt bez automašīnas , un biznesu uzsākt ar 1000,- Ls samaksašanu valstij tikai par transportu neskaitot vēl citus izdevumus ( OCTA ,degviela, rezerves daļas un remonti , telefons,īre, alga un nodokļi no tās) nez vai ir iespējams kaut kāds mazais bizness pēc visa pieminētā.
Revolucionars
R
Nomerdēt badā....................jūs ņirgājaties? Pirmais prezidenta solis bija programa "zero hunger" kas nodrošinaja iztikas minimumu un viņa ir līderis lai likvidetu nabadzīgo priekšpilsetas kur dzīvosanai ir nepiemēroti apstākļi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas