Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ekonomikas ministrs uzdod samazināt izdevumus par 40%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ABC
A
Vakar LTV ziņās dzirdēju, ka Gerhards SM samazinājis padomju locekļu skaitu par 63 cilvēkiem un jaunajiem noteicis algu 500 - 600 Ls pirms nodokļu nomaksas. Komplektā ar Kampara iecerēm izklausās cerīgi, it īpaši, ja atceramies, ka Godmanim ideja par padomju likvidēšanu vispār nebija dienaskārtībā.
Janis ll
J
SAMAZINAT PAR 40%? LAIKAM BIRKAVS TEICA KA VAR SAMAZINAT PAT PAR 80% BET 40 ARI IR LABS SKAITLIS, LIELS SOLIS UZ PRIEKSU...
dzeris
d
Var tikai novēlēt veiksmi.
būvmeistars
b
nu buuvinspekcija ir vaaks, taa pilna ar stagnaatiem , vecajiem jau pensijas vecumaa , nu vajag ļaut lai cilveeki aiztinas un dod vietas jaunajiem , zinaamaa meeraa trauceejoši progresam ...
tautumeita auzaas
t
Oooooo... izklausās daudzsološi, nez kas beigās sanāks.
Pēterim
P
Laikam palaidi garām Kamara teikto, ka vēl ir iespējamas korekcijas, ņemot vērā, ka reformas notiks visā valsts pārvaldē
Pēteris
P
Neuztraucos par Valsts sekretāra vietniekiem. Uztraucos, ka netiek piedāvāts reāls un pamatos optimizēšanas plāns. Tukša bezmērķīga griešana. STRUKTURĀLĀS reformas lūdzu! Strukturālās. REĀLU un mērķtiecīgu aparāta samazināšanu! JL laikam uz neko strukturālu nav spējīgs. Tikai tukši graizīties un zīmēties.
terrr
t
ha ha...esmu atvaļinājumā-darba laikā nekad nepaspēju ziņas palasīt :)
lauku vecis
l
Nu Metroloģijas un akreditācijas valsts aģentūra un valsts SIA "Latvijas Nacionālais metroloģijas centrs" ir vienkārši grandiozi nepieciešami iestādījumi- viens braukā pa veikaliem, lipinādams uz svariem uzlīmes par ~ 10 Ls gabalā, otrs nāk no pakaļas un soda tos, kam uzlīmei beidzies datums... Tikmēr tirgos visi sver, kā kuram prātā ienāk.
ABC
A
Jaušu, ka esi viens no atlaižamajiem valsts sekretāra vietniekiem.
x
x
varbuut saac straadaat un beidz darba laikaa komenteet, tad arii mazaak jaauztraucas buus :)
bimbam
b
Pavisam vienkarsi: ja nestradas, atlaidis! Kada problema!?
Pēteris
P
Sasteigts, lielīgs un uzpūtīgs paziņojums. Netiek ņemta vērā STRUKTURĀLĀS reformas nepieciešamība. Skaidrs, ka Kampars grib pazīmēties, cik viņš kruts un stingrs. Bet kāpēc tiek aizmirsts, ka zem FM esošo Valsts provi vajadzētu pievienot Patērētāju centram? Privatizāciju Nekustāmajiem? Kur sadarbība ar RAPLM un Vides ministriju? Nepārdomāta ārdīšanās savā mazajā (EM) pīļu dīķītī. Sanāk tukša un varbūt pat kaitīga griešana ar nazi pa struktūrām nevis saprātīga funkciju racionalizēšana.
bubo
b
... paredzēts, ka no pieciem valsts sekretāra vietniekiem turpmāk strādās tikai divi ... Un kā tiks panākts, ka šie 2 strādās???
terrr
t
Man ir tikai viens jautājums-vai valstij pietiks naudas, lai izmaksātu bezdarbnieku pabalstus visiem topošajiem bezdarbniekiem, nevaru saprast, vai es varu mierīgi sēdēt un gaidīt savu atlaišanu, vai arī jāsāk sazināties ar saviem ārzemēs esošajiem draugiem par darba iespējām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas