Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ekonomikas sildīšanai varētu izmantot galvojumus, kredītus, pārņemšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kili
K
CELSH UZ KOMUNISMU: UZNEMUMI TIEK NACIONALIZETI!
Fumis
F
Visveiksmīgākā naudas izlietošana būtu to izdalīt lētos kredītos eksportspējīgajiem uzņēmumiem un tranzītuzņēmumiem, lai tie varētu paplašināt ražošanu un uzlabot Latvijas eksporta bilanci. Tad budžets un viss pārējais sakārtotoes pats no sevis.
domkalve.info
d
skat. apskatu apr Latviajas nodoklu politikas izgasanos w w w domkalve.info/visadi
nugan
n
"Atbildīgas amatpersonas" vai tad tādas ir atrastas. Nosauciet kaut vienu. Pašlaik ir tikai aptaukojušās personas amatos.
vai taisnīgi
v
Es neņēmu kredītus, bet parāds būs jāmaksā arī man? Es neņēmu kredītus un necēlu inflāciju, bet no dzīves dārdzības tāpat ciešu.
Jenoc
J
Arī man ir dalītas jūtas par atbalstu hipotēku ņēmējiem. Protams, ir tādi, kam ir objektīvas problēmas, bet ja reģipša licējs un špaktelētājs sev paņēma trīsistabnieku Rīgā un pie tam vēl zemi pie ezera vai jūras + bembi ar piecu litru motoru, tad nu gan viņš pats ir vainīgs. Tā vienkāršā darba darītāji nedzīvo nekur pasaulē, ne Norvēģijā, ne Vācijā, ne ASV, kur nu vēl Eiropas nabadzīgākajā valstī.
Āris
Ā
Piemēram, starp priekšlikumiem uzņēmējdarbības atbalstam ir arī shēmas izveidošana, kas valstij ļautu iesaistīties grūtībās nonākušu uzņēmumu pārņemšanā, kapitalizējot to parādus. Tas nozīmē, ka valsts varētu piedāvāt mehānismu, kas tai par konkrētu parādu dzēšanu ļauj kļūt par attiecīgā uzņēmuma līdzīpašnieku Šis būtu prātīgs priekšlikums, kur reāli tiktu atbalstīti vietējie uzņēmumi, nevis kā Parex gadījumā, kur izmetīs miljardu,bet diez vai būs kāda atdeve.
cart
c
Kāpēc tiem, kas bija apdomīgi un nekreditējās kā vājprātīgi, tagad būtu jāmaksā par citu vieglprātību??? Šie "dzīvo šodien, maksā rīt" psiholoģijas sekotāji arī sadzina NĪ cenas mākoņos, tā ka normāls cilvēks neko (NĪ jomā , protams) nopirkt nevarēja. Kreceram taisnība. Daži dzīroja, maksāsim visi? OK, varbūt tad, ja problēmas tiešām ir radušās dēļ darba zaudēšanas, tad varbūt. Un arī tad ne jau saglabājot to 230m2 māju, lai pārceļas uz divistabnieku Bolderājā.
1000
1
Tos, kas visus "treknos gadus", izmantojot īpašumu cenu kāpumu, nepārtraukti pārkreditējās, lai padzīvotu zaļi, protams, nav jāatbalsta nekādā veidā. Šo uzņēmumu problēmu cēlonis par 80 % ir tikai īpašnieku galvās, līdz ar to viņiem jāiet caur bankrota procedūru un pēc tam jāmeklē cita nodarbošanās - pēc iespējas tālāk no uzņēmējdarbības!
laucinieks
l
Man zināmos grūtībās nonākušos uzņēmumos nav ko vairāk ķīlāt,visi uzņēmuma pmatlīdzekļi un apgrozāmie līdzekļī jau ir ieķīlāti bankās,turklāt ķīlas tirgus vērtība ,jau ir kritusies,ko darīs tādos gadījmos?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas